שבת שלום יקירים

netad169

New member
אפשר למצוא דמיון

בין תקופת ישוע לתקופתנו כמו שאפשר למצוא דמיון בין אטלנטיס לתקופתנו. שוב נוכל להגיד במקהלה: אין חדש תחת השמש :) אני משערת שיש עוד מידע שלא ידוע לך ולי על התקופה וכדי לדעת צריך להתעמק הרבה יותר. אני לא זוכרת בדיוק מתי זה היה, אבל היתה תקופה מאוד היסטרית שבה נעשו מחקרים על מה ששותלים לנו בתוך הפרסומות. נדמה לי שזה היה בארה"ב. מאז ומעולם שתלו בעלי הכוח בחברה את האינטרסים שלהם בתודעת ההמונים בכל האמצעים שעמדו לרשותם. כל תהליך הסוציאליזציה רווי בכך. הנושא הזה מאוד מעסיק אותי בתקופה האחרונה ובעיקר בהקשר של מערכת החינוך שמהווה סוכן סוציאליזציה מרכזי. אם יש לך קשר עם ישוע, אולי תביאי איזה מסר ממנו על הנושא? (כשקראנו את יוליסס השתעשעתי ברעיון לנסות לתקשר את נשמתו של הסופר... נורא סיקרן אותי מה עבר לו בראש כשכתב את הספר. ירדתי מזה. כנראה שלא האמנתי שאצליח או כי חשבתי שזה לא במקום...) לילה טוב

אם היה לך זמן לקנות לחם ביוקנעם...

אתה בבעיה כנראה

מאמיה

New member
שבת שלום

אנחנו מתכוננים לטיול שבת בעקבות המכבים. טיול המתוכנן על ידי מדריך הטיולים שלנו עומר (בן ה-8) שכבר עסוק שבועיים בהכנות של נקודות הציון וההרצאות בכל פינה ותחת כל עץ רענן. השמש בעיצומה וגשם אין. הולכת להתערסל לי בשמש. פותחת קונוס ירוק לכולכם, לשבת מוארת ומלאה אהבה.

גם את נדבקת ממאיזה? ../images/Emo6.gif

טיול מהנה ומרגש לך ולכל המטיילים, עם או בלי "קונוס ירוק" אהבה תספיק ויותר!

maysabel

New member
מאמא-מיה!

חזר עידן הסכורזית לפורום אז שבת של טעם סוכרזית מחוייכת לכולם באהבה רבה מאיזה

שבת שלום,גשמי ברכה לא פוסקים כאן../images/Emo99.gif

ישר לכנרת תודה לבורא עולם ולמלאכים אהבה אריאלה

למעלה