שבת שלום , יש לי שאלת סקר

taltul89

New member
שבת שלום , יש לי שאלת סקר

איזה מגן שיניים יש לכם רגיל או כפול?

ננדין

New member
רגיל! אי אפשר לנשום עם הכפול...

היה איזה דיון על זה אני חושב בפורום אומנויות לחימה הכללי או פה...

BROWN BOMBER

New member
רק רגיל...

הוא עושה את העבודה, קל מאוד להתרגל עליו, הוא לא מפריע כלל לנשימה תוך כדי הקרב ומקבל את הצורה בקלות.

taltul89

New member
אני משתמש ברגיל .. ..

רק בגלל שאמרו לי שבכפול אי אפשר לנשום בכלל בכלל האם זה באמת נכון?

ethanguy

New member
אפשר לנשום בו

אבל למה שתנשום מהפה, אם תקבל איזה בומבה ללסת כשאתה נושם מהפה זה לא יהיה טוב?

taltul89

New member
אבל אולי הבומבה הזו

למגן השיניים הכפול תמנע מפגיעה בשיניים התחתונות ?

RoyceGracie

New member
בכפול יש חור באמצע שניתן לנשום דרכו

ולא לא צריך לפתוח את הפה כדי לנשום... לסמוך על לנשום דרך האף זה לא רעיון טוב. אפשר לקבל שם מכה, או שהוא טיפה ידמם, או שאתה טיפה מצונן...

גם מגן השיניים הרגיל,

שומר על השיניים התחתונות,כשאתה מכניס את מגן השיניים לפה,הוא יוצר מרווח הגנה בין השיניים העליונות והתחתונות לשפה,כך כאשר מגיעה המכה,היא פוגעת בד"כ בחלק הבולט יותר של הפה (היכן שנמצא מגן השיניים,הגורם לבליטה),גם כאשר מונחתת מכת "אפרקט" אין השיניים התחתונות "מתנגשות" בעליונות בגלל מגן השיניים.גם אני ,בתקופה שלחמתי בזירה העדפתי את מגן השיניים הרגיל (עליון בלבד)כך שאני סבור כי גם היום מגן השיניים בין אם כפול או בין אם רגיל הינו "קטע" של העדפה אישית,העיקר שיהיה מגן שיניים. בברכת שבוע טוב, אורי צבי,

eladי

New member
בדיוק כמו מה עדיף ללבוש מתחת

למכנסיים
(לכל אדם יש דעה מוצקה בנושא). עניין של טעם. שווה שרשור, ומשעשע לראות את התגובות

eladי

New member
ומבחינת הלסת ?

אני משתמש במגן רגיל (עליון). הלסת שלי חופשית לטוב ולרע... כיצד זה מתבטא במגן כפול ? (נראה כאילו הלסת ננעלת שם למקום מסויים ולא זזה).

MikeTyson

New member
לי יש כפול,

ואני נושם כמו גבר-גבר !!! לא מבין מה הבעיה פה.

joker89

New member
אני פתחתי כזה גם..

אם יש לך סיבולת ממש ממש טובה קח כפול החור הקטן הזה לא ישנה.. אבל למי שאין קח רגיל עושה את העבודה גם וגם בהפסקות בין הסיבובים למאמן יותר קל להוציא את זה..

taltul89

New member
אומרים גם .....

שהסיכוי שבאמצע קרב כשפוגעת מכה בפרצוף הסיכוי שייפול מגן השינים הרגיל הוא הרבה יותר גדול משיפול מגן השיניים הכפול האם זה נכון? זה נראה לי הגיוני........

eladי

New member
אני לא בטוח

אצלי מגן יחיד, הוא לחוץ ויושב טוב, ולא יוצא עד אשר אני לא מושך אותו מתוך השיניים שלי. יכול להיות שזה מבנה השיניים שמחזיק אותו טוב, אבל אני מאמין שאם מכינים את המגן כראוי (לפי ההוראות) אין סיבה שיפול ככה סתם.

MikeTyson

New member
יכול מאוד להיות,

ראיתי קרבות איגרוף שמגן השיניים נופל, אמנם נדיר אבל בהחלט יש מצב. היה קרב של טייסון בסוף שנות ה-80 שלמתאגרף מולו נפל מגן השיניים כתוצאה ממכה בלסת (שכחתי את שמו). נשארו עוד 20 שניות לסיום והמתאגרף מול טייסון התאגרף מולו ללא מגן שיניים לזמן שנותר עד סיום הסיבוב. במגן שיניים כפול לא נראה לי שזה יקרה. מהסיבה הפשוטה שהפה לא צריך להיפתח...

BROWN BOMBER

New member
Donavan "Razor" Rodduck

כל מי שהתאגרף מול טייסון באותה תקופה לא רק מגן השיניים נפל אלא היה נופל ביחד עם הראש וכל שאר החלקים.

למעלה