ברוכה השבה
M mafakit New member 5/11/07 #24 כן אלפקה זו חיה ><'|אלפקה|../images/Emo218.gif יש לי אחת ממש קרובה לבית
P PerfectSP New member 5/11/07 #27 וזה גם חומר לייצור טבעות^^ ../images/Emo190.gif אבל גם חיה!! כמו שיש לדרור בבית!!D:
M mafakit New member 5/11/07 #28 XDDDDDDDDD|אלפקה|../images/Emo218.gif אין לי בבית.. ><' זה רק קרוב לבית..
P PerfectSP New member 5/11/07 #29 בבית,בבית,ששששש../images/Emo9.gif ../images/Emo190.gif [הם לא צריכים לדעת ]
F Fade To Black x3 New member 6/11/07 #30 בחיים שלי לא ראיתי אלפקה.../images/Emo11.gif וכן, הייתי בספארי. מה הקשר חומר ליצור טבעות? זה כ"כ מוזר >: אבל היי, זה בכל זאת נשמע כמו חייה ><"
בחיים שלי לא ראיתי אלפקה.../images/Emo11.gif וכן, הייתי בספארי. מה הקשר חומר ליצור טבעות? זה כ"כ מוזר >: אבל היי, זה בכל זאת נשמע כמו חייה ><"
P PerfectSP New member 6/11/07 #31 אני גם לא ראיתי^^ ../images/Emo190.gif ואיי!!!!! בשביתה אינ צריכה לבוא לדרורע!!!!!!!!!!!!!D: מה את אומרת? דווקא אני לא הייתי בספארי^^ רק שמתי מדרור על החיה הזאת><' אה, ואלפקה זה סוג של חומר,סוג של מתכת,שאפשר ליצור איתה טבעות[ועושים זאת] בנוסף אמא שלי אמרה לי,כי היא עוסקת בזה^^
אני גם לא ראיתי^^ ../images/Emo190.gif ואיי!!!!! בשביתה אינ צריכה לבוא לדרורע!!!!!!!!!!!!!D: מה את אומרת? דווקא אני לא הייתי בספארי^^ רק שמתי מדרור על החיה הזאת><' אה, ואלפקה זה סוג של חומר,סוג של מתכת,שאפשר ליצור איתה טבעות[ועושים זאת] בנוסף אמא שלי אמרה לי,כי היא עוסקת בזה^^
M mafakit New member 6/11/07 #32 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifמעולם לא ראיתן אלפקה?!|אלפקה|../images/Emo218.gif ?!?!?!?!?!?!?!?!? איך?!?!? כולם ראו אלפקה! ?!?!?!?!?!!?!??!?!?!!?!!@#$%^&U*I)
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifמעולם לא ראיתן אלפקה?!|אלפקה|../images/Emo218.gif ?!?!?!?!?!?!?!?!? איך?!?!? כולם ראו אלפקה! ?!?!?!?!?!!?!??!?!?!!?!!@#$%^&U*I)
P PerfectSP New member 6/11/07 #33 איזו לאמה!!!../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif אז הצעתי את עצמי בשביתה,לבוא לראות אלפקה ~אמא~
M mafakit New member 6/11/07 #34 XDDD|אלפקה|../images/Emo218.gif את מוזמנת תמיד D: ותראי אלפקה.. והוא ירק עלייך וינשך אותך!! סתם.. אבל הם באמת יורקים..
XDDD|אלפקה|../images/Emo218.gif את מוזמנת תמיד D: ותראי אלפקה.. והוא ירק עלייך וינשך אותך!! סתם.. אבל הם באמת יורקים..
ש שיקי פריקי New member 4/11/07 #23 איטליה../images/Emo7.gif../images/Emo28.gif אוף, תמיד רציתי לטוס לשם. כלכך יפה שם *-* תעלי תמונות