שבת שלום לכולם (וקצת גשום, מה יש?)

vegetable man

New member
שבת שלום לכולם (וקצת גשום, מה יש?)

אתם כרגיל מוזמנים להעלות המלצות בנוהל הרגיל, או לספר משהו מעניין שעשיתם או קרה השבוע. המלצה שלי: החדש של Ladytron שנקרא Witching Hour. המלצה שבאופק: ההופעה של dEUS פה ישראל, שאמורה להיות בפברואר. אני, בטוח, אהיה שם

דורפל

New member
witching hour חביב

השיר השני (destroy everything you touch) נדבק לי כל הזמן לראש, והנה, בגללך אני שומע אותו שוב עכשיו

חרטושה

New member
../images/Emo45.gif גם אני התעמקתי בו

יותר ויותר בזמן האחרון והגעתי לאותה מסקנה בדיוק. גאוני לגמרי!

vegetable man

New member
נהדר, ואני ממליץ לכם

אם כבר אתם מאזינים לעוד ועוד דברים, להקשיב לשירים של רדיוהד שלא הופיעו ב-LP'S. וכאלה יש משהו כמו 50. רובם מצויינים - פשוט פחות יומרניים מכדי להיות באלבום, מה שכאמור לא מוריד מערכם. ב-greenplastic.com יש רשימה של כל השירים שלא הופיעו באלבומים רגילים, ואיפה כן אפשר למצוא אותם. למשל, ב-EP האלה, שהם התחלה טובה. Airbag/How am I driving My Iron Lung

דורפל

New member
ולמשקיענים

חפשו בסולסיק את Towering Above The Rest, שמכיל את כל ה EP's, ביסיידים, קאברים ללהקות אחרות וכמעט כל חומר של הלהקה שלא מופיע ב LP's

kittycatbone

New member
וול,

אני הייתי בטיול שנתי, במדבר יהודה.. היה ממש יפה שם וכיף ביותר^^ ואני מאוד אוהבת את האלבום ten של פרל ג'אם שקניתי בשבוע שלפני כשהייתי בגרמניה

Mode Designer

New member
המלצה

היות ונחשפת ללהקה המופלאה הזו אני ממליצה מאוד על האלבום "no code". פשוט משובח.

kittycatbone

New member
תודה על ההמלצה^^

אני אשים את האלבום ברשימת ה-to buy שלי..
חחח, היות ויש לי יותר מדי דיסקים שאני רוצה לקנות

whatever4

New member
../images/Emo31.gif

אם כבר להמליץ אז על .Vs האלבום הכי טוב שלהם. כל מה שבא אחרי האלבום הזה היה ירידה אחת תלולה.

המלצה לשבת החורפית

הבאה עלינו לטובה: התכבלו במיטה. ביחד או לחוד. שוקו חם. שמיכת פוך. גשם בחוץ. קר אבל חם. שימו את אוקיי קומפיוטר במערכת.

חרטושה

New member
ה- דבר ה-כי בעולם

שחבל"ז. כל השבוע ביליתי לי בין פנדורה ובין Last fm וגיליתי המון מוזיקה חדשה ומגניבה. למי שצורה לגלות עוד להקות ועוד שירים שהוא לא מכיר, שתי התוכנות האלה פשוט מומלצות לגמרי. http://www.pandora.com http://www.last.fm אישית אני מעדיפה את פנדורה יותר, כי ל- last fm יש עדיין הרבה באגים והיא נתקעת יותר.

הממ סרט אראה מאוחר יותר היום

אז כנראה שאמליץ יותר מאוחר.. (או שלא אמליץ, חח אינני יודע איזה סרט אני עתיד לראות) ואני רוצה לחלוק איתכם "חטא" שלי. מכירים את ההרכב black eyed peas אז די התמכרתי לכמה שירים שלהם אבל בעיקר אחד מהם לא יוצא לי מהראש Dont Lie יש שם קטע שתמיד גורם לי לחייך, שהזמר שם עושה קולות כאלה חמודים. חח אני תמיד שומע וזה מעלה בי חיוך :) אז זהו לבנתיים:) שבוע טוב! אהה והסטוריה=סרטן :\ הכל היה טוב עד שהיטלר התחיל עם השטויות שלו:(

חרטושה

New member
מה היה כל כך טוב?

אולי זה בגלל שאני פולניה אבל.. טוב לא היה אף פעם. וזו באמת עברה חמורה לשמוע black eyed peas.

milkofamnesia

New member
מה עכשיו באמצע החיים בלק אייד פיז

הייתה לי הערכה אליהם כשהם הוציאו את 'איפה האהבה?' אבל עכשיו הם שרים על התחת של הזמרת????!!!! מה קורה איתם???

milkofamnesia

New member
בשירי ראפ?

יש ראפרים שהם באמת מצוינים ויש להם משהו להגיד או לפחות לא לשיר על סקס, סמים ובלינג בלינג למשל קנייה ווסט בלקלישס קאנינלינגוויסטס טונדף טאליב קוואלי והרוטס

למעלה