שבת שלום לכולם (וקצת גשום, מה יש?)

vegetable man

New member
חחח לא להיסחף

הוא בסה"כ שמע Black eyed Peas. זה אפילו מזכיר את Black eyed Angel. דוקטור אתה רק בן 11 וכבר משדל אנשים להשתמש באקדח?! אפילו בת מצווה אין עליך!

אני מבקש....כל השוואה ביני לבין

black eyed peas היא מופרכת לחלוטין..... חוץ מזה שאני לא ממש מתחבר לסוג הזה של מוסיקה...עושה לי רע.

פוֹלי

New member
סיפורים לשעת לילה מאוחרת

אני יושבת פה עם ידיד עכשיו, ומה יותר מתאים בלילה חורפי שכזה מאשר ok computer תוך כדי דיבורים על העולם ואחותו? הווליום מספיק עוצמתי ופתאום בסוף climbing up the walls יש צרחה איומה שתום צורח כאילו הוא רואה רוח רפאים כשלאחר מכן הכל נחלש ופתאום מתחיל no surprises עם הקסילופון העדין והמרגיע. תשמעו, בלילה בלילה, כשאתה שיכור ובחוץ יש סופת רעמים וברקים - זה יכול להחליף את סרטי האימה העלובים שיצאו פה לאחרונה. הדלקתי את האור במטבח, על כל מקרה.

kittycatbone

New member
../images/Emo6.gif-D../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ובno surprises זה לא גיטרה שמנגנת את הריף הזה?
חח כאילו כי מדברים על זה, בדיוק מצאתי היום את זה על הגיטרה
רק שזה מעצבן כי זה גיטרה קלאסית והצלילים גבוהים מאוד:-# הממ ובקשר למה שאמרת, המעבר, בהחלט הוא מאוד חד

kittycatbone

New member
הו..

יו, הקאפו הזה, מה זה עושה תחיים קלים
אני צריכה לקנות אחד כזה כבר....

אז תקני:)

35 ש"ח בכל חנות מוסיקה... אגב..אפשר לעשות את הריף הזה גם בלי קאפו...

kittycatbone

New member
חח נו כמובן../images/Emo3.gif

אבל זה יותר מעצבן וקשה אני מניחה
(עובדה שהצלחתי למצוא אותו בלי הקאפו
) הממ, ואני מניחה שהגיע הזמן באמת שאני אקנה לי אחד... ברגע שייצא לי להיות בחנות מוזיקה. מה שהממ... לא ממש יוצא לי הרבה כי אני גרה בחור

kittycatbone

New member
חח..

יש בעקרון את כלי זמר בחיפה, כאילו לב המפרץ, וגם יש אחד בעפולה, שיותר קל לי להגיע לשם... אבל עדיין מסובך לי לבוא שם בכל יום רגיל לקנות איזה משו, גם כי אין לי כמעט זמן, וההורים שלי עובדים וצריך אותם כדי להגיע לשם.. ככה שלחבר בין שני הדברים גורם לזה שקשה להספיק להגיע לשם...

whatever4

New member
סרט

ראיתי את מדריך הטרמפיסט לגלקסיה ודי התאכזבתי. אומנם היו כמה קטעים טובים אבל בסך הכל הספר הרבה יותר טוב.

למעלה