שבת שלום לכולם! קוראים משהו בשבת?

dawn35

New member
אוף גוזל ../images/Emo118.gif

ספר של עלי כץ- פסיכולוג ילדים ונוער על חוויותיו בטיפול במתבגרים ובמשפחותיהם. כתוב בהמון הומור עצמי, בגובה העיניים. לפעמים סיפורים על בעיות קיצוניות של בני נוער יכולים להחזיר אותנו לפרופורציות לגבי הבעיות איתם אנחנו מתמודדים.

"טירת ליר" ../images/Emo57.gif

סדרת "פרידיין" של לויד אלכסנדר, הספר השלישי. נחמד אבל לא מי יודע מה. אם זאת, אני נחושה בדעתי לסיים את כל הסדרה ^^; אחרי זה מחכים לי "שד קטן" של דודו דותן ז"ל וספר עב-כרס שאני צריכה לקנות למטרות העברת זמן (נסיעה ארוכה
. אור רוצה את המשכוכית, אבל ה^##@!#@! לא מדפיסים אותו יותר
. נקודת אור: אולי אשיג את זה באנגלית ^^). המפף, אבל בסוף השבוע הזה אין יל זמן לזה: אור לעשות עבודה בתנ"ך, מאוד מאוד גדולה (שתי יחידות בגרות), וצריכה לסיים אותה ליום ראשון (אור לא ממש עבדה ברצינות איזה, ארג, ארבעה חודשים. עכשיו יש לה עוד שמונה-תשעה עמודים לכתוב ^^;).

farseer

New member
פרידיין...

הסדרה הזו זכורה לי לטובה כאחת מהסדרות הראשונות שקראתי בתחום הפנטזיה (זו ונרניה).

john1987

New member
הו פרידיין - שאלה לפורום

מישהו יודע על מקום בו ניתן לרכוש, אולי ביד שניה, את כל ספרי הסדרה המופלאה הזאת באינגליש? Long live Prydain!

orlandoB

New member
את "השטן לובשת פראדה"

מקסים. אני לא זוכרת מי המליץ לי- אבל תודה!

"האפיפיורית יוהנה" מקסים ../images/Emo13.gif

באמת ספר טוב. קניתי אותו ואת צופן דה וינצ'י וקראתי את שניהם בשבוע אחד ^_^

The Mad Hatter

New member
.....

קראתי ועדיין קוראת את Tess of the D'Urbervilles של תומס הארדי. * הבאתי מהספריה את הספר "שניים שגנבו את הירח" שהוזכר קודם בשרשור לאחי הקטן והוא לא קורא אותו, למרות שהוא דיווח לי שהוא אהב את "השד מכיתה ז'". נו...

Rivendell

New member
אוי, איך אני אוהבת את הארדי!

לטעמי "ג'וד האלמוני" יותר טוב מטס, אבל שניהם ראויים בהחלט

BloodyRose

New member
ואני קוראת...

מקבץ סיפורים של אדגר אלן פו (באנגלית כמובן). לא מזמן סיימתי את The Gold Bug (מזוויע כרגיל =\ )

למעלה