שבת שלום לכולם

שבת שלום לכולם ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

זהו שרשור המלצות השבוע שלנו, הנפתח מדי יום שישי. אתם מוזמנים להעלות בו המלצה על אלבום/שיר/ספר/משהו אחר, שלדעתכם כדאי לגולשי הפורום לבדוק. ההמלצה שלי היא, כמובן, על בילויים לחג השבועות
שהוא אחד החגים היותר נחמדים שיש, בגלל המגוון הרחב של אופציות: בילוי מסורתי, בילוי בחיק הטבע (עכשיו אביב, זוכרים?), הרבה אוכל חלבי
- ומים. אפשר לבקר גם בקיבוצים, להביא ביכורים, ולהתוודע מחדש ל-
, מתוך הזדהות עם Atom Heart Mother.

afon

New member
הסבר

דבר ראשון זה קשה להסביר, זה כמו להסביר למה הדארק סייד גאוני... פשוט צריך לשמוע (במקרה הזה לראות) אבל מה שבאמת יפה בסרט הזה הוא כמה דברים -הוא גורם לך לחשוב עליו הרבה אחרי הסרט (במקרה שלי כבר כמה חודשים) -הוא מאגד בתוכו מספר סיפורים קצרים שקשורים אחד לשני ורק בסוף רואים את הקשר. -יש שם כל הזמן מוטיבים קטנים וגאוניים, חזרה על דברים ממש קטנים אבל שפשוט הופכים את הסרט לגאוני -הירידה לפרטים של הסרט הזה היא פשוט מטורפת, לכל דמות ודמות יש כמה רבדים שמתבטאים בהמון המון פרטים קטנים שקשה לשים לב אליהם. -המשחק עצמו נהדר, שחקנים מעולים. -המבנה של הסרט (באתי לכתוב שיר) שונה מכל סרט אחר, הוא מחולק לחלקים, אין גיבור ראשי, והתסריט לא חס על אף אחד. -הסרט מעביר גם הרבה מהתחושות של תקופות מסוימות, מעביר טוב מאוד רגשות ותחושות. פשוט סרט טוב... באמת כדאי לראות אותו!

InfectedM

New member
כשטרנטינו לוקח את ג'ון טרבולה

וסמואל ל. ג'קסון... זה מה שיוצא :) חייבים לראות פשוט. אם כבר בסרטים-שחובה-לראות עסקינן, הרשו לי להמליץ לכם על ביג ליבובסקי, או בשמו The Big Lebowski

brotos

New member
אומנם לא ראיתי אותו,

אבל קראתי עליו באחד מספרי הסקירה של התרבות הפוסט-מודרנית ("המרד השפוף" של גדי טאוב, למי ששמע), והסרט מוזכר כאחד מהמייצגים הבולטים של אותה תרבות. רק אזכיר שטרנטינו הוא ה-גיבור תרבות של אתגר קרת, יוצר פוסט-מודרני קלאסי.כלומר, הוא נהפך לכה-מדובר [גם] בגלל ההשפעה שלו בתוך השיח הביקורתי הפוסט-מודרני.

itaikuskus

New member
חור בהשכלה

רוץ לראות. אהבתם, לא אהבתם, זה סרט שכל אחד צריך ברזומה.

One Echoe

New member
סיימתי לראות אותו לפני שעה בערך...

והאמת היא שהוא די מוזר ולא ממש הבנתי ממנו משהו, מה שכן, יש שם סצינות פשוט גאוניות. כסרט, הוא היה מוזר. אבל היו כמה קטעים פשוט גאוניים! ואת זה שכמעט נרדמתי במהלך כל הסרט הארוך הזה נעזוב בצד:)

ההמלצה שלי

הדיסק JAMROQUAII (אני מקווה שכתבתי את זה נכון). שמעתי אותו רק פעם אחת והתרשמתי. וגם החטיףTimtam מצויין לנשארי השבת. שבת שלום!

למעלה