שבת שלום לכולם

buffa

New member
אני ממליצה על

שינה רבה, אמבטיה ארוכה ולופ של 'מכושפות' (פשוט אחרי שראיתי את הפרק האחרון של עונה 7 אני התמכרתי מאוד. כס) וחביתה. אין כמו חביתה של יום שבת.

One Echoe

New member
וואלה, אף פעם לא אכלתי ביום שבת

חביתה, מטעמי מסורת. אני צריך לנסות.

buffa

New member
על גז שאסור להדליק שמעתי,

אבל על חביתה שאסור לאכול עדיין לא. אני לא עומדת בקצב האיסורים הזה!

One Echoe

New member
חחח...

למקרה שלא היית צינית(לכל מקרה) אז, עד לפני שנה בערך, אולי יותר, הייתי שומר אש מטעמי מסורת. ככה הרגילו אותי. שמותר לעשות הכל, אבל אש! אש זה אסור. שזה אגב אחד הדברים היותר מטומטמים.

buffa

New member
חשמל, מכונית, אור

אבל דווקא לא אש? נסתרות הן דרכי הדת. (וממש משמ במקרה, הייתי צינית. אבל זה לא חידוש.)

Rinor

New member
המלצה - הרדיו שלי :)

שלום לכולכם... אני מעוניין להמליץ לכם על מגוון של שירים ברדיו שלי...גם פינק פלויד מופיעים שם אם כי לא רק... הקליקו על הלינק למטה ולאחר מכן על Tune In בכדי להאזין תהנו ושתהיה לכולם שבת שלום!

Rinor

New member
סליחה, הנה הלינק

שכחתי לפרסם את הלינק לרדיו.... הנה הוא פה, תהנו אנשים!

Rinor

New member
מקווה שתהנה

מקווה שהינך נהנה איש יקר... שבת שלום!

Rinor

New member
ודווקא זה של פינק פלויד

ואתה אומר לא לשים אותו...מעניין...

dylan3

New member
אני גם רוצה להמליץ

קודם כל ספרות זולה אין על הסרט הזה, הוא מאסטרפיס שכמוה לא היתה ולא תהיה, במאי אנונימי הצליח לעשות משהו שאנשים לומדים במשך שנים. הבימוי, המשחק, הדיאלוגים המבריקים, הסיטואציות המטורפות שהם כאילו נלקחו מהחיים שלנו-אבל בעצם לא, הם נלקחו מהפנטזיות שלנו. המחשבות הכי פרועות עלו על הנייר ועל המצלמה והפכו בעצם לסרט הכי אישי ושהכי מצליח להתחבר לדור שנות ה-90 (ושיהרגו אותי כל מעריצי "טריינספוטינג", אני גם אחד מהם) חוץ מזה, הסדרה "עמוק באדמה" , מי שראה יודע על מה אני מדבר, מי שעוד לא ראה שירוץ לבלוקבסטר הקרוב וישכור את העונה הראשונה לסופ"ש

One Echoe

New member
לא קשור, של פינק פלויד או לא,

פשוט לא שמים שירים של 23 דקות ברדיו..

זה לא רדיו אמיתי...

אין בו פרסומות, ולכן אפשר לשים שירים בכל אורך, הלא כן? אגב, הפורמט מעניין, ואני בודקת מה אפשר לעשות אתו, בהתייחס לפורומנו.

Rinor

New member
ציף ציף - אולי נקבע זמן לרדיו

זמן לרדיו למוסיקה של פינק פלויד? אולי אעשה זאת אכן...

One Echoe

New member
בלי קשר לפרסומות,

כשהיה את אקוס יצאתי מהרדיו וכבר שכחתי לחזור לשם, זה לא כיף ששמים שירים באורץ של 23 דקות כי אם לא בא לך לשמוע את השיר את לא תחכי 23 דקות שיעבור השיר. בקשר לפורמט-אני מכיר אותו כבר שנים... אם את רוצה עזרה, את מוזמנת לפנות אלי:)

למעלה