באורי גלר אני ואח שלי הרגשנו 2 מעניין אם זה מה שיצא..
O OoOסיונוששOoO New member 2/12/06 #18 באורי גלר אני ואח שלי הרגשנו 2../images/Emo70.gif מעניין אם זה מה שיצא..
I idanias New member 3/12/06 #22 גמאני הרגשתי 2../images/Emo3.gif וכל המשפחה וצילמנו במצלמת וידאו-שיהיה הוכחה אנחנו שמנו את היד,פתאום היד שלי הייתה מעל 2 וקיבלתי זרם כזה... (הכל מתועד בוידאו ) ואז אמרתי זה 2-אם לא אני סוסון ים ולא...אני לא סוסון ים זה היה בסוף 2
גמאני הרגשתי 2../images/Emo3.gif וכל המשפחה וצילמנו במצלמת וידאו-שיהיה הוכחה אנחנו שמנו את היד,פתאום היד שלי הייתה מעל 2 וקיבלתי זרם כזה... (הכל מתועד בוידאו ) ואז אמרתי זה 2-אם לא אני סוסון ים ולא...אני לא סוסון ים זה היה בסוף 2
כ כוסית על הגג New member 3/12/06 #26 לא באמתתת הוכחה אח שלי../images/Emo11.gif תשאל אותו אני אמרתי שזה יהיה 2 אני הרגשתייי
כ כוסית על הגג New member 3/12/06 #31 *מתאפקת לא להגיד את מה שאני רוצה להגיד* טוב רק פעם אחרונהה .. שוששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש הוצאתי את זה ותשאל את אח שלי
*מתאפקת לא להגיד את מה שאני רוצה להגיד* טוב רק פעם אחרונהה .. שוששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש הוצאתי את זה ותשאל את אח שלי
S SHANIELICIOUS New member 3/12/06 #27 אני הרגשתי../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif זרם בכל מספר שנגעתיXDD
S SHANIELICIOUS New member 3/12/06 #34 ../images/Emo6.gifחכי חכי זה יתנקם בך!../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif
כ כוסית על הגג New member 3/12/06 #39 ../images/Emo122.gif*שבת שלום../images/Emo3.gif ואני יודעת שעשית בכוונה