שבת שלום לכולם...

vegetable man

New member
שבת שלום לכולם...../images/Emo16.gif

אתם מוזמנים להעלות המלצות חדשות בכל הסוגים לסופ"ש. או סתם לדבר על מוסיקה באופן כללי... אני חייב להודות שלא יצא באחרונה דיסק שריגש אותי בצורה יוצאת דופן, כך שבינתיים למי שנשאר בבית, אני אמליץ על סרט: ה"ניצוץ" של קובריק, בערוץ 1 של חיים יביל.

avki

New member
../images/Emo45.gif הניצוץ נפלא! ../images/Emo9.gif

וההמלצה שלי - Guns N' Roses - G N' R Lies פשוט דיסק עצום, למי שאוהב את גאנז קצת שונים וקצת שקטים יותר... לפרקים
חוץ מזה האלבום שלי בתקופה הזאת (חוץ מOK Computer כמובן
) הוא Meddle האגדי של פינק פלויד. פשוט אלבום קסום, שהיה יכול להיות אולי האלבום האהוב עלי, אילולא נפילה קטנטונת שהיא גם יפה, אבל פחות משאר האלבום (Seamus
). אלבום קסום לחלוטין.
שבת שלום

LostChild

New member
סופש מענג חברים , אני אאזין כנראה

בעיקר לדאב מעושן היות ונפלה עליי כמות מכובדת של חומר למחשבה שעליי לעשן (בעזרת חברים כמובן) אז יוצא שבסוף דוחפים את האלבום החדש והמופתי של Rhythm & Sound שנקרא See Mi Yah שעה של דאב טכנו מעודן ושברירי, מלווה בקולות מיטב מיתרי הקול של ג'אמייקה ובקשר לרדיוהד אני שומע לאחרונה לפחות כמה פעמים ביום את Kinetic וMoition Picture Soundtrack אין לי מושג למה Jah Lives

יש לי המלצה השבוע..משהו בסט

לפני שבוע עשיתי את הקניה המשתלמת ביותר שעשיתי אי פעם ( חוץ מכלי המוסיקה שלי). Iriver h340 הינו נגן האמ פי שלוש המוצלח ביותר שאני בכל אופן ראיתי אי פעם. מלבד 40 ג'יגה(!!) שמאפשרים לרובנו להכניס את כל המוסיקה שלנו פנימה (אפילו מספר פעמים אם צריך) המכשיר המדהים הזה גם קולט רדיו (הד ובכלל) ויכול להקליט מהרדיו!!! כמו כן הוא גם יכול להקליט מכל מקור חיצוני באופן אנלוגי או כטייפ מנהלים. והדובדבן על הקצפת הוא שהוא גם מראה קבצי מדיה (סרטים סדרות וכ"ו) על מסך השני אינץ' היפיפיה שלו!! בגדול מדובר בערכת מולטימדיה אולטימאטיבית שמגיעה עם כל האביזרים הדרושים (כלולים במחיר, לא כמו איי פוד) ובגדול פשוט תענוג לאוזניים (ולעיניים). מומלץ בחום רב שכן אין כמו ללכת ברחוב ולדעת שאתה עדיין יכול לשמוע כל שיר שתרצה!!

גם הניצוץ זו לא המלצה על מוסיקה....

וזה מכשיר לשמיעת מוסיקה, ככה שזו המלצה תקפה לכל דבר.

vegetable man

New member
אנחנו בדר"כ

קוראים בסופ"ש על המלצות לא רק על מוסיקה, אלא גם על ספרים, סרטים, טיולים, הופעות או מה שזה לא יהיה. גם המלצות על איי-פודים ונגני MP3 מבורכות

חרטושה

New member
בקשה להמלצה

אנשים טובים, פעם מזמן היו חנויות לדיסקים (שלא נגיד תקליטים) שהיו מוכרות כל מיני מוזיקות שאין בדרך כלל בחנויות גדולות וממוסדות. הן היו מחזיקות כל מיני דיסקים של לייבלים וחברות יותר קטנות ויותר עצמאיות. אולי אתם מכירים חנויות כאלה, שלא כמו צליל או טאוואר רקורדס, או אפילו האוזן השלישית שכבר חרשתי עליה מכל הכיוונים, חנויות שעדיין מחזיקות כל מיני דיסקים קטנים ונידחים ומעניינים? אני אשמח לקבל המלצות בנושא אם יש לכם. ת'נקס.

"בלאנס" בירושלים...

אפשר גם "התו השמיני"... אני אתן פרטים לגבי המיקום אם צריך.

סופשבוע קלאסי

בגלל שהסופשבוע הזה עמוס מבחינתי בכל מה שקשור במוזיקה לא "קונבנציונאלית" אלא קלאסית, יש לי הופעה ביום רביעי עם הרכב באיזה מקום, בקיצור חח יש המון חזרות והכל. המלצה שלי אליכם, לחובבי המוזיקה הקלאסית, ובמיוחד לתקופה הרומנטית. ישנם הרבה מלחינים טובים כמו ליסט, צ'יקובסקי. אבל הבולט שבהם והמועדף עליי מתקופה זאת הוא שופן. אז אמליץ על נעימה שאני מניח שכולם מכירים, ואם לא אתם פשוט חייבים להכיר, כל כך הרבה רגש ביצירה אחת. מוזיקה קלאסית פשוט מבטאת רגשות שאי אפשר להעביר במילים אז הנה Chopin-Nocturne in C sharp minor ועוד יצירה ממש חזקה, מתקופתנו הדי קרובה (נחשיב את זה לתקופה המודרנית) הוא סרגיי רחמנינוב. היצירה הבאה שאמליץ עליה, כך חבר שלי אמר לי שהיא נכתבה בזמן מלחמת העולם השניה. וניתן לשמוע בה את צלצולי פעמוני המלחמה, ואיש שקברו אותו בעודו בחיים, והוא מתעורר בקבר. נסו לדמיין את זה. יצירה כל כך יפה. בקיצור מומלץ ממש בחום Rachmaninoff - Prelude In C Minor Op_3 No_2 סופשבוע טוב לכולם ומלא מוזיקה:)

אוקי תיקון

בקשר לשנה שבה נכתבה היצירה שהזכרתי של רחמנינוב זה לא היה במלחמת העולם השנייה, אבל הסיפור מתאים בול! מקווה שתהנו

מזעזע... הסיפור של היצירה האחרונה.

הוא מת במהלך מלחמת העולם השניה (1943) אז זה נשמע אמיתי

Latisia

New member
pavement+the pixies

אז קודם כול סוף שבוע נעים לכולם! אני ממליצה על pavement, השיר the killing moon יפיפה... וcut your hair.. גיליתי אותם השבוע. אין לי הרבה מה לעשות במשך השבוע אז אני קוראת ביוגרפיות של כול מיני להקות (זו מן סטיה קטנה שלי) ונתקלתי בהם. כתוב במומה שהרדיוהד היו מושפעים מהם... אני אף פעם לא שמעתי על הלהקה הזו אני ממליצה בחום על הפיקסיז! יכול להיות שכבר המלצתי עליהם אבל הם פשוט עשו לי את השבוע P: mr. grieves מדהים או לדעתי Modest mouse לא עד כדי כך טובים הפיקסיז יותר!! זו דעתי לפחות P:

הממ בקשר לפיקסיז...

לא שמעתי מהם יותר מדיי מוזיקה רצינית, הממ הם חמודים באוזן. יותר מדיי חלטורות בשבילי. אבל אולי לא הקשבתי לדברים הנכונים שלהם.

alon5559

New member
לדעתי פיקסיז להקה שלא צריך

להכיר אותם דרך כמה שירים- להיטים או לא, אלא לשמוע אלבום שלם. לדעתי כדאי להתחיל מדוליטל, אחר כך סרפר רוזה, ואחר כך בוסונובה. אז אני ממש ממליץ לך לקנות אלבום שלהם... להקה נורא מוזרה, יש להם כל מיני שירים בסגנונות שונים, פשוט חובה.

חרטושה

New member
pavement

אני לא ממש רואה את הקשר בינם לבין רדיוהד, pavement יותר מוגדרים כלהקת lo fi, ו- noise pop שיותר מזכיר לי pאנק מאשר את רדיוהד, אבל שיהיה.

למעלה