שבת שלום לכולם

vegetable man

New member
שבת שלום לכולם ../images/Emo16.gif

אני רוצה להמליץ מעל במה צנועה זו על Art Brut שמנגנים Pאנק. צריך להקשיב כדי להבין. מה אתם מתכננים לסופ"ש הנוכחי? המלצות כמובן יתקבלו בברכה. שיהיה לכולם סופ"ש מצוין.

lifahead

New member
ללמוד כמו זונה להסטוריה../images/Emo7.gif

שונאת להיות יודניקית..

libro

New member
תתנחמו בזה- אני בן 19 וחצי

ובדיוק כמוכם, לומד עכשיו להיסטוריה חלק ב, ואחר כך לאזרחות, ספרות, מתמטיקה, ועוד בגרות 5 יחידו ת שאין לי מושג מה היא, ועוד צריך לנסוע לפתח תקווה יום לפני כל בגרות כדי להירשם, ושוב ביום הבגרות. SUCKS *&#$

ללמוד ללשון;[

אני חושבת שאני אצא בערב ואתחיל ללמוד מחר ללשון ואז להסטוריה. איכס :\

kittycatbone

New member
חח ללמוד למתמטיקה

אני לא מקורית כאן יותר מדי מכל האחרים.. בלעכס. תקופת בגרויות... וכולן הולכות לי רע וגרוע ואיכס יש לי ציונים מגעילים ואין לי זמן להתכונן לאף אחד מהדברים בגלל שאני צריכה להתכונן להכל באותו זמן
הממ.. מוזיקה? הקשבתי היום לthe wall של פינק פלויד
ואבודים ו-24 זה ממכר!

Blue Elephant

New member
אבודים! ../images/Emo99.gif

הסידרה פשוט מעולה. אני לא יכול אפילו לתאר! ולהמלצות.. אממ.. אני בזמן האחרון מאוד אוהב את Modest mouse.. מאוד טובים. וגם התמכרתי בזמן האחרון לצלילים המרגיעים של אריק קלפטון.

kittycatbone

New member
אפשר להמליץ לי על שירים?../images/Emo122.gif

שמעתי עליהם כבר יותר מפעם אחת, ומאוד מסקרן אותי להכיר אותם
אני כבר יודעת פחות או יותר איזה סגנון הם

Blue Elephant

New member
../images/Emo8.gifאני אמליץ לך אפילו על אלבום.

קוראים לו Good News For People Who Love Bad News. שם קצת מוזר, אני יודע. ואם את מתעקשת על שירים.. -The World At Large -Ocean Breathes Salty שני שירים שאני אישית מאוד אהבתי.

vegetable man

New member
לדעתי יסמין,

הגיע הזמן להתחיל לשמוע אלבומים שלמים כמכלול, ולא "שירים". להקשיב לאלבום של אמן מעניין, עדיף מלחפש שירים שהם ה"להיטים" שלו. יש בזה ערך מוסף. מה דעתך?

kittycatbone

New member
אני יודעת שיש משהו

באלבומים שעדיף בשמיעה... אבל אני.. אני לא אוהבת להוריד אלבומים שלמים. וכן, זה לא כל כך חוקי לדבר כאן על הדברים האלה בתפוז, אבל מאחר ואני כרגע כותבת על העובדה שאני *לא* עושה את זה הרשתי לעצמי
כל מקרה... לשמוע אלבומים שלמים זה ממש טוב, וזה מוסיף לחוויה. אבל כשמדובר בשבילי בלהכיר להקה, אז אני הרבה יותר מתחברת כשאני שומעת שיר או שניים קודם.. מתרגלת ללהקה ואז מתחילה לשמוע קצת יותר ממנה, מאשר שאני שומעת אלבום שלם פעם אחת, לא מתחברת כל כך, וכתוצאה מזה לא ממש ממשיכה לשמוע אותה... כל אחד והדרך שלו.. אבל אני פשוט לא אוהבת להתחיל לשמוע מוזיקה חדשה ככה שאני שומעת הכל בבת אחת... אני עושה אתזה צעד צעד ונהנית מהתהליך עצמו^^

Latisia

New member
אהה לא אהבתי אותם כול כך....

אני לא יודעת למה אולי שמעתי את השירים הלא נכונים :/

נמלטים הרבה יותר שווה

איזה באסה נגמרה העונה הראשונה :(!!!!!!!!!!!!!!!! זאת אחת ה-סדרות!!!!!!! מומלץ לכולם :) (ולבנות יש פלוס נחמד השחקן הראשי נראה טוב, ולא שמעתם את זה ממני)

whatever4

New member
מסכימה../images/Emo45.gif נמלטים שולתת!!1!

אומנם אני אוהבת את אבודים ו-24, אין ספק שהן סדרות מעולות, אבל אין על נמלטים- הסידרה הכי טובה שיצאה השנה. אני מורידה מהאינטרנט ואני רק בפרק 11
אז אני עדיין לא יודעת מה קורה בסוף...מנסה להימנע מספויילרים. אה ואכן- השחקן הראשי שווה ביותר (למרות שיש שמועות שהוא אממ..הומו אבל, למה שזה יזיז לי? כל עוד אני נהנת זה מה שחשוב).

למעלה