שבת שלום לכולם

זאת סדרה שאת פשוט חייבת לראות!

אני אנסה לספר לך בקצרה כזה, מבלי להרוס יותר מדיי. אחד בשם לינקולן, יושב בכלא באשמת רצח ונידון למוות. עכשיו אח שלו(מייקל סקופילד), נכנס בכוונה לכלא במטרה להוציא אותו משם. מכיוון שהוא זה שתכנן את בית הכלא ויודע איך הוא בנוי והכל... בקיצור סדרה פשוט ח-ו-ב-ה באמת אנילא מכיר סדרה טוב יותר מזאת (אולי רומא)

whatever4

New member
התחלתי במסע ייחצון לסידרה

כמעט לאף אחת מהחברות שלי אין יס וכמעט כל יום אני מנג'סת להן שיורידו את הסידרה המדהימה הזאת. יש לי צורך שכמה שיותר אנשים יתוודעו אליה. אני יודעת שהיא הספיקה כבר לזכות בכמה פרסים כך שיש סיכוי להרבה עונות (למרות שהם יצטרכו להמציא עלילות נוספות שלא קשורות לכלא...אני לא רואה איך הם ממשיכים את אותו קונספט במשך כמה עונות).

whatever4

New member
העם דורש פרטים!

או יותר נכון- רעות דורשת פרטים! חחח...יש לו מזל שאני פנויה
.

Paranoidd

New member
המלצתי..

וואו הרבה זמן לא כתבתי בפורום...בקיצור אתמול הייתי בהופעה של שליחי הבלוז שעושים פינק פלויד...מונמך ציפיות לחלוטין כי כבר שמעתי להקות שעושות קאברים וזה תמיד די מאכזב... אני הייתי די בשוק...זאת היתה אחת ההופעות הכי טובות ומושקעות שהייתי בהן...והקאברים היו אחד לאחד...זה היה מפתיע מאד ...הופעה מלאת אנרגיה וסולן מעולה וגיטריסט וירטואוז אחד שנראה לי שקוראים לו צ'לי סיגלסקי..(פשוט יש לו שם מגניב אז חשבתי שאולי שמעתם) בקיצור אם להקה רוצה ללמוד איך עושים קאברים ברמה...שיילמדו מהם.. אהמ אהמ solstice coil.. בקיצר מי שאוהב פינק פלויד ולא היה ...אני ממליץ בחום..

Paranoidd

New member
אהה ועוד המלצה...

החדש של פרל ג'אם...שקוראים לו פרל ג'אם פשוט.. אין לי מושג למה בישראל לא מעריכים את הלהקה הכי מוערכת בארה''ב כמעט.. בקיצור הם הוציאו אלבום חדש...יצא לי לשמוע אותו כמה פעמים ומהשמיעות הראשונות אני יכול להגיד שזה אלבום טוב מאד...גראנג'י ..מחוספס...שווה האזנה..

LostChild

New member
היפ הופ מעושן לסטלנים

היה פה סופש עמוס בחומרים למחשבה ובו בעיקר הקשבתי ל Quasimoto שיתוף הפעולה בין מלך הסטלנים מאדליב (Madlib) לראפר MF Doom מקצבי טריפ הופ עמומים מגובים בסמפולי ג'אז מעושנים עם ליריקה שעוסקת באורך חייו של סטלן מן המניין, מומלץ לא רק לחובבי היפ הופ

kittycatbone

New member
מה שאתה מתאר,

כלומר הסגנון מוזיקה, זה נשמע כמו acid jazz, האם זה.. דומה לזה, או זה?
חח יש לי בגרות עוד שלושה שבועות

חרטושה

New member
מי לא מעריך?

בשנות ה-90' החליטו אם לקבל מועמדים לגל"צ או לדחות אותם על הסף על פי ההכרות שלהם עם פרל ג'אם. עד כדי כך הם היו חשובים. פשוט ההתלהבות מהם ירדה עם הזמן, נראה לי בגלל התחושה שהם כבר נתנו לעולם את מה שהיה להם לתת, הם פרצו גבולות מוזיקליים והמון המון המון להקות טובות ומפורסמות מאד כבר הלכו בעקבותיהם ו.. זהו, כל הסצנה של הגראנג' כבר נגמרה. אבל בלי שום קשר, זה לא צריך להפריע לך לשמוע את הלהקה החשובה הזאת.

Latisia

New member
הם היו פה שבוע שעבר....

הכרטיס היה זול... 60 דולר! רדיוהד מופיעים פה בעוד חודש נדמה לי... הכרטיסים נגמרו בקצב היסטרי! קקי אבל בכול מקרה לא הייתי הולכת אין לי את הכסף :/

kittycatbone

New member
אוקע..

לקח לי זמן לקלוט..XD בהתחלה לא הבנתי איך פרל ג'אם היו בארץ ולא ידעתי על זה
אבל אז נזכרתי שאת גרה בקנדה...XD אז נרגעתי..
חוץ מהעובדה שעדיין הייתי מתה ללכת למופע שלהם
במיוחד אם את אומרת שכרטיס עלה 60 דולר

Latisia

New member
חח... נראה לי יותר גרוע זה...

לחיות במקום שכולם באים להופיע ואין כסף לזה! :/ אבל בקיץ אני אעבוד אז יהיה טוב (=

kittycatbone

New member
חח יש בזה משהו..XDD

אז יאללה לעבודה מותק!!! ^^ חיח
ואז תממני לי גם כרטיס טיסה ואני אבוא איתך למופע כלשהו ^^ חעחעחע

למעלה