שבת שלום לכולם

עינת

New member
רחל נשמה :cool:

לאחר ההלם הראשוני ממצבך ולאחר שהבנתי שאת בהליך משפטי שכנראה מדבר על ניתוק מהמכונות הייתי מאוד רוצה לפגוש אותך ולתת לך לו במעט את מה שיש ביכולתי... אני להבדיל ממך איני מרותקת ויכולה לנוע (גם אם זה בתחבורה ציבורית). איני רוצה להתערב ולעשות דבר שאינך רוצה בו לכן אני פונה אלייך כאן ומבקשת את רשותך ליצור עימך קשר לא וירטואלי.(ואני רוצה להבהיר לך שאיני מרחמת או חסה עלייך). אם את מעוניינת שלחי לי אימייל עם טלפון להתקשרות או לאן עלי להגיע. מחבקת אותך בחם. אור שפע אהבה ובריאות עינת

עינת יקרה אשמח מאוד אבל

לא לא לא תודה לאל טעית בגדול. לבנתיים אני בהליך משפטי בגלל שעברתי תאונת דרכים, ולא לצורך ניתוק מכונות. אני לא מרותקת למיטה, ניצחתי את זה פעמיים. אני כן צפויה להיות מרותקת חזרה בעתיד. כרגע אחרי הפעם השניה נאבקתי קשה, עם שיקום איטי יותר ונכון יותר,עם בית חולים מקצועי יותר בתחום הנשימתי, והצלחתי כמה שנים להחזיק את מצבי סטטי לבנתיים. חיצונית כל עוד אני בביתי בתנאים שלי אני נראית ככל האדם, בכלל לא מפחיד. את מתוקה אמיתית {{{{{{{{{{{{ עינת}}}}}}}}}} לגבי הליך של ניתוק מהמכונות, מי צריך משפט? כבר ניתקתי בעבר כשחשבתי שזה הדבר הנכון, במצב הקשה ביותר, ונלחמו בי הרופאים וחיברו שוב ושוב, למרות שלא האמינו שיהיה סיכוי, מצפונית לא יכלו לקשור לי את הידיים. בפעם האחרונה אחות החליטה לתת לי לעשות מה שבא לי ניתקתי, ונתנה לי כמה שניות לראות את המוות ולהראות סימני מצוקה שאתפוצץ , וזה עבד בתנועות ידיים אחרונות (כי לדבר לא יכולתי עם שטרכוסטומי בגרון), הצלחתי להתחנן שתחבר אותי חזרה, ומאז הבנתי שאני רוצה לחיות. וכשהתחלתי לרצות לחיות אחרי 30 יום ריתוק כל היום למיטה, הגוף הראה סימני חיים, התחלתי באופן מפתיע להגיב עם הנשימה-טוב רק מי שמאמין מבין ש80 אחוז מהרפואה זה הנשמה, ורק 20 אחוז זה התרופות. צר לי אם גרמתי לך בהלה-לצערי יש חוסר מודעות למצב המונשמים בארץ יש אלפים שחיים עם מכונת הנשמה ומטיילים ברחובות ולא מרותקים כל היום, יש טכניקות לעבוד על הגוף ולחיות לסרוגין ``כאילו`` רגיל כמו כולם,עם מגבלת מאמץ, ולסרוגים בריתוק למיטה. שיהיה לכולם יום מלא אושר והמון אהבה רחל נשמה טלפון 444921-052 איימייל [email protected]

למעלה