שבת שלום לכולם

vegetable man

New member
שבת שלום לכולם

בשבוע האחרון הספקנו לדבר על: - דיון בשירים Just (שזכה להרבה תגובות) ו-My Iron Lung (שזכה לקצת, משום מה). - איזה אמנים ישראלים מושפעים מרדיוהד? - חולצות, פוסטרים וכל מיני מוצרי לשיווק הלהקה, האם רדיוהד בעד/נגד? - מאיזה סופרים הושפע ת'ום יורק? - הבלוג של ת'ום יורק, שעורר עוד דיון על לגיטימיות הבעת דעותיו של יורק. אתם מוזמנים להוסיף לשרשורים את דיעותיכם
חוץ מזה, איך עבר עוד שבוע נוסף על כוחותינו? משהו מעניין? מה דעתכם על כך שדפש מוד באים לארץ? לדעתי זה מעודד, אבל אני קצת מודאג שיש מאמצים של שוקי וייס להביא את אמינם בעוד שאין שום התעניינות לגבי רדיוהד, שאמורים להופיע הקיץ. וכמובן, המלצות על מוסיקה/סרטים/טלויזיה/טיולים/ספרים...מה שלא יהיה אתם מוזמנים לשרשר גם. סופ"ש נעים ונפלא :)

tuvalg

New member
ראיתי בחדשות

שמתכננים להביא את פינק פלויד ב2007 טוב, לדבר כל אחד יכול..

avki

New member
תבדוק את הקישור הזה -

מפורום פינק פלויד ותבין על מה כל המהומה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=648&msgid=66763094

One Echoe

New member
שבת שלום לפורום רדיוהד../images/Emo13.gif...

ממליץ לכם -לא- להשכיר את הסרט אמריקאן פאי 4
פשוט סרט זוועתי. שבת שלום.

vegetable man

New member
מסקנה להבא ../images/Emo13.gif

עוד לא יצא סרט בשם "**** 4" שהיה טוב. בדרך כלל אם יוצא 2 הוא רע, אז 4? דוגמאות: רוקי 4, רמבו 4. ותודה ליהודה ברקן שחסך מאיתנו את "אבא גנוב 4" והסתפק ב-3 מתוך טרילוגיית המופת שלו.

One Echoe

New member
כמה שאתה צודק.

אגב, הסרט הרביעי הכי גרוע שראיתי בחיי, הוא שכחו אותי בבית. לא מומלץ לבעלי לב חלש.

whatever4

New member
אבא גנוב-

הסרט הישראלי הטוב ביותר בכל הזמנים! אחחח...הסצנה שבן בורח עם הסירה ויהודה ברקן מזנק מהמסוק.....קלאסיקה במיטבה!!1!! (1+2 היו ענקיים, 3 פחות).

michael meiri

New member
ואני ממליץ

לא לבעוט בברזל בשיא הכח כי זה מאוד כואב ועכשיו אני לא יכול ללכת הידד לי ואני כן ממליץ לשמוע blonde redhead- Misery is a butterfly אחלה אלבום שבת שלום חבריה

Mode Designer

New member
אני רואה את Depeche ביום רביעי...

איזה כיף!!! אגב, הופעה של דפש בניו יורק עולה $100 אז תתנחמו בכך שזה יעלה הרבה פחות מ500 ש"ח בארץ... אני אדווח על כל הפרטים בנוגע להופעה :)

avki

New member
../images/Emo45.gif אחד האלבומים הגדולים!

בעיקר לאוהדי רדיוהד ורוק בריטי! יצירת מופת מודרנית!

eorion

New member
אני ממליץ

לראות את הסרט sweet movie סרט מוזר, שמציג את ההיטוריה של תחילת המאה ה20 באור אחר.

למעלה