שבת שלום לכולם

חרטושה

New member
א-נ-ש-י-ם ../images/Emo24.gif

איך אני שמחה לראות אתכם. את כולכם. בחיי. לא חשבתי שאני אזכה לרגע שבו אראה שוב אור יום. אני מרגישה כאילו שחזרתי מהשבי הסורי. מבחינות רבות חזרתי מהשבי הסורי, למעט העניין שהשובים שלי לא נראו כמו אחמד משופם אלא יותר כמו יוסי שריד, אבל חוץ מזה התנאים היו בול כמו בכלא בדמשק. אני חושבת שרדיוהד ביקרו פעם בארץ. ואני אומרת שאני חושבת מפני שנראה לי שלא הייתי בארץ בדיוק באותו זמן, כך שאני לא בטוחה. דפש מוד. אני בהחלט אשקול ללכת. תלוי במחיר האמת. וההמלצה שלי לשבוע שמתחיל: היזהרו מאנשים שנראים כמו יוסי שריד.

רדיוהד - ההופעות בארץ

כמובן שרדיוהד הופיעו בארץ - הרי מי לא מכין את המיתוס? אז, כשיצא Pablo Honey לאוויר העולם, הופיעה רדיוהד רק בבריטניה וזכתה לתגובות אהדה קלות בלבד. ומאידך גיסא, בארץ - האלבום התקבל באהבה גדולה. האמרגן של הלהקה החליט להטיס אותם לישראל, שיופיעו שם. ובכן, הכל היסטוריה. יואב קוטנר (ללא ספק, אחד מגיבורי התרבות הישראלית הגדולים ביותר) אירח אותם בתוכניתו, כשהיה עוד בגלי צה"ל - והיה אחראי להכרה הטוטאלית של הלהקה בין בני הנוער (לאו נשכח שבאותה תקופה, נירוונה שלטה). ובכן, שתיים-עשרה שנים אחרי, רדיוהד מוכרחים להודות שממש כאן, בארצנו הקטנטונת, הם קיבלו את החיבוק הראשון. הם מעולם לא פסחו על ישראל במסעות ההופעות הבאים שלהם, עד כניסה המילניום החדש בערך. רדיוהד הפסיקו להופיע כאן מפני שת'ום יורק, לא מוצא חן בעיניו העיניין שמתנהל עם הפלשטינים או משהו. בכל אופן, אני מוכן לוותר על ההופעות של דיפצ'-מוד, פינק פלויד (שכניראה כן יופיעו הפעם על החומה בירושלים ^_^. המבין יבין) ו-אמינם - על הופעה אחת של רדיוהד. ואגב, יש מצב שגם טראוויס יבואו להופיע! אף אחד לא הוציא פיפס! תודהנ.

vegetable man

New member
יפה רשמת על קוטנר

הבנאדם פשוט שיחק אותה (ולא בפעם הראשונה), נדמה לי שהוא יכול לשמש דוגמא לכולנו, באהבה שלו למוסיקה. על הסיבות שרדיוהד לא היו כאן ב-5 שנים האחרונות אני חולק איתך, לדעתי זה פשוט בגלל היעדר מפיק ראוי שיביא אותם, חוץ מהעובדה שאף אחד אחר גם לא בא תקופה ארוכה (בשל המצב הביטחוני? רק לאחרונה, חל שינוי מסויים ואמנים מתחילים לבוא). לגבי פינק פלויד מדובר בשטות מוחלטת ויחצנות של מר שוקי וייס, הם לא מתכוונים להתאחד ובטח לא לבוא לארץ. ואכן היה נחמד, עם הוא היה מבין שיש יותר אנשים שרוצים לראות את רדיוהד מאשר את אמינם (לגבי דפש מוד - זה דווקא רעיון מצויין, יש להם המון מעריצים בארץ, ובין היתר גם אני).

יצחק 77

New member
אני לא בטוח שיש יותר שרוצים

את רדיוהד מאשר את אמינם למרות שאם תשאלו אותי ראפ זה מוזיקה די מסריחה

חרטושה

New member
דווקא אני,

שלא פספסתי שום הופעה טובה שהגיעה אי פעם לארץ- לא ראיתי את רדיוהד. אני באמת די מצטערת על זה עד היום. אני בהחלט חושבת שלא מן הנמנע שנראה כאן בזמן הקרוב (אלא אם כן יקרה משהו קריטי) הרבה מאד אומנים. בניגוד לדעה הרשמית של כמה אנשים זהירים, אני כן חושבת שהפלויד יבואו לארץ בסופו של דבר, ואני גם חושבת שבמקרה כזה תפתח הדלת לעוד הרבה מאד אומנים נוספים שיתחילו לחזור ולהופיע כאן, ביניהם גם רדיוהד, למה לא?

למעלה