שבת שלום לכולם...!

vegetable man

New member
שבת שלום לכולם...!

נעשה את זה זריז קצת כי אני תוך כדי תנועה מהבית... מהם המלצותיכם לסופ"ש הנוכחי?

טוב, נחזור קצת למקורות...

האלבום השביעי של dire straits הלא הוא on every street הינו בהחלט יצירת מופת לכל הדעות. אלבום חם, מרגש משולב בבלדות ורוק במיטבו. במקרה של הלהקה בכלל ומרק קנופלר בפרט, כל המוסיף גורע. על כן, פשוט תהנו.

אתה יכול לתת רשימה קטנה של כמה

מהשירים הטובים ביותר לדעתך. כדי שאני אשמע כמה מהם ואחליט אם אני רוצה לקנות את הדיסק כי כבר כמה זמן אני חושב לקנות דיסק שלהם. יש לי כמה אצל אחי אבל את זה לא.

בטח יכול....

השירים האהובים עלי מהאלבום: on every street - כשם האלבום שם השיר (או ההפך). בלדה יפיפייה... fade to black - עוד בלדה מדהימה....מזכירה קצת בסולו ניגון של גילמור... you and your friend - גם כן...פשוט מדהים... iron head - ושוב בלדה.....אבל פשוט יפה.... האמת שאני לא ממש יודע להסביר את זה...אבל האלבום הזה הוא האלבום עם הכי הרבה בלדות שלהם...אני חושב.. נסה את ארבעת אלה...

avki

New member
בכלל, אולי הלהקה הכי מפוצצת

אלבומים-שהם-יצירות-מופת שקיימת.

Kyle1729

New member
dire straits

אני גם מעריץ גדול שלהם והאלבום הנ"ל בהחלט מרגש אבל הוא עדיין לא מגיע לרמה של יצירות מופת כמו Brothers In Arms ,Your Latest Trick וRomeo & Juliet. להקה ענקית!!!

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifקיבלתי לפני כמה ימים ליומולדת

את IN ROCK של DEEP PURPLE והוא פשוט מדהים. באמת, יש שמה הרבה מוכרים, אבל חוץ מהם שאר השירים פשוט.. אין מילים. אלבום ענק.

kittycatbone

New member
יונשמע מגניב,

אני אוהבת את DEEP PURPLE

kittycatbone

New member
הממ...

סתם המלצת שבוע שכזאת. אם אתם רק מתחילים להתכונן למבחן בהסטוריה יום לפני באיזה 7 בערב, ואתם מחורפנים מאוד, אני ממליצה לצייר קומיקסים של הסיכומים^^ עזר לי מאוד במבחן
לצייר את היטלר והתכניות הזדוניות שלו... צ'כיה המסכנים שבריטניה וצרפת לא עוזרים לה בכלל... מוסוליני הנחמד (שהוספתי לו אפילו פיצה ליד כדי שידעו שהוא איטלקי
) שמכנס ועדה כדי להסדיר את העניינים..

kittycatbone

New member
**ועידה

ושכחתי לציין על הדיסק של הפיקסיז שהמורה שלי הביא לשמוע שממש אהבתי, משהו at the BBC קוראים לו
לפי מה שהבנתיזה איזה אוסף של שירים שלהם או משו
XD

michael meiri

New member
זה

הLIVE SESSION שלהם שהם עשו בערך ב- 1993-1994 פיקסיז זאת אחלה להקה, ואני ממליץ למי שלא מכיר על האיפי של רדיוהד my iron lung אחלה של דבר

kittycatbone

New member
הו עכשיו אני מבינה../images/Emo13.gif

הקטע הוא שהשירים בכלל אל נשמעים כמו לייב, אלא כמו הקלטות אולפן. כאילו אפילו לא אנפלגד או משהו
בכל מקרה.. בקשר לMY IRON LUNG, מהשירים שיצא לי לשמוע מהאיפי, כי נראה לי חסרים לי כמה, זה באמת איפי מעולההה

kittycatbone

New member
הנה נממ

נתחיל בראשון שציירתי כי זה היה כל כך מתאים לצייר את זה. (אם תקראו תסיכומים של המורה שלי להסטוריה תבינו)

kittycatbone

New member
ועוד איזה אחד../images/Emo3.gif

אני אעלה עוד אם מישהו ירצה, כי עדיף שאני לא אעלה סתם מלא תמונות שמכבידות על הפורום שאף אחד לא ממש רוצה לראות

וואו..רואים את "שריטת הרדיוהד" שלך!

חח זה אשכרה יכול להועיל בהבנה של חומר. חבל שלא עשיתי את זה שנה שעברה.

למעלה