שבת שלום לכולם...!

kittycatbone

New member
חחח../images/Emo6.gif

וזה באמת עזר לי במבחן
כל פעם כשחשבתי על כל מיני דברים לכתוב במבחן הציורים האלה עלו לי לראש.. כמו למשל כאן
כל כך רציתי לכתוב בקטע על ועדת מינכן "ואז מוסוליני בא ואמר 'תעצרו!!!'".. XDDDDD

kittycatbone

New member
חח מה,

צריך להיות נחמדים להיטלר ומוסוליני ולעשות אותם יושבים כדי שיהיה להם נוח?

kittycatbone

New member
חח דווקא אני חושבת

שהוא נחנק מהבגט של דלדיה
(יו, ומדברים על זה, כשהראיתי את זה לאמא שלי היא אמרה לי שדווקא בתקופה הזאת היה יותר מתאים לשים לצרפתים בקבוק יין ביד
.. הממ אמא שלי צרפתייה
)

Latisia

New member
חחחחחחח הזוי ביותר!

דרך נחמדה ללמוד P: זה כול כך מזכיר לי את שנה שעברה שלמדתי לבגרות בהיסטוריה. זה היה המקצוע שיחיד שהיה מעניין ללמוד עליו לבגרות! גם הציון בסופו של דבר היה ממש מעולה 89 בבגרות אבל המגן הדפוק קצת הוריד לי...

kittycatbone

New member
וואי יפה!../images/Emo2.gif 89!../images/Emo2.gif

אין לי מושג איך אני אצליח לעבור את הבגרות הזאת השנה... יותר מדי חומר
זה גם די מה שחשבתי שנה שעברה והצלחתי אותה ממש טוב והכל.. אבל זה אפילו יותר חומר ואני לא יודעת אפילו איך הצלחתי בבגרות של שנה שעברה

vegetable man

New member
אני ממליץ לשמוע

הערב בגל"צ את הספיישל לכבוד 20 שנה מאז שהופיעה התופעה שנקראת "נושאי המגבעת". חבורה מפוצצת בכישרון, אחד אחד, שבאו מירושלים - והם בלי ספק הדבר הכי מעניין ששמעתי מעודי בארץ, וברגע הראשון ששמעתי - הם פשוט העיפו אותי. למרבה הצער, כמו כל דבר טוב זה נגמר מהר ו"הבא בתור הוא סוס" הפך ל"הבא בתור הוא כלום", אחד חזר בתשובה, אחר הלך למחול, השאר פה ושם עוברים ושבים. מבחינתי, הטירוף והגאוניות של החברה האלה היא מוזכרת בנשימה אחת עם שאר הגדולים, אז למי שלא מכיר כאמור הערב, 20:00, גל"צ - הצצה לעולם ההזוי והמבריק של נושאי המגבעת.

Latisia

New member
הם באמת מעולים אני מחכה לזה...

אני מקווה שאני יוכל לשמוע את זה..... אצלי זה יהיה ב1 בצהריים כלומר עוד שעה. יצא לי לשמוע מממש מאט שירים שלהם אולי 3 אנשים הם אשכרה העיפו אותי!! פשוט מעולים!

eorion

New member
הם לא כולם מירושליים

וזה שחזר בתשובה כבר החזיר את התשובה לחנות ולקח את השאלה שלו בהשאלה.

vegetable man

New member
הם "צמחו" בירושלים

כלומר הם הופיעו תחילה שם. ומי מהם שאינו מירושלים, בא מקרית עקרון או מוצא, משהו בפרברים של ירושלים, ככה שהם ילדים טובים ירושלים. וזה שחזר בתשובה, תמיר אלברט (אקס הג'ינג'יות), ממש לא חזר בשאלה, וגם לא יחזור לדעתי...

eorion

New member
לא ולא

רם אוריון הוא לא ירושלמי, ולא פרברירושלמי, ואני מוכן להעיד אם צריך.

vegetable man

New member
כן וכן

אוריון הצטרף בהמשך כמו אדם הורוביץ, אבל הם במקור התחילו לנגן בירושלים בגיל 16 בתיכון, והופיעו בהתחלה בירושלים ובסביבה, מה שעושה עושה אותם די ירושלמים. לא עקרוני מבחינתי שאח"כ הם עברו לת"א - במקור, הם להקה ירושלמית...

avki

New member
היה נחמד, טוב להכיר את הלהקה קצת

מעבר ללהיטים שלה. בכללי היה ספיישל די רגיל, אבל רגיל זה גם טוב.

Latisia

New member
אוף בסוף פיספסתי את זה....

הייתי חייבת לעוף מהמחשב כמה דק לפני שזה התחיל ממש רציתי לשמעו את זה. זה מעצבן אני מכירה רק כמה שירים בודדים שלהם שפעם הצלחתי להוריד שלהם... ועכשו אני מנסה להוריד בכלל לא הולך לי כי יש לי תוכנת שיתוף קבצים ממש מפגרת בשם ליים וויר היא לא מוצאת מוזיקה בעברית ואני ממש אוהתב מוזיקה ישראלית! אני משאירה אותה אצלי רק בגלל שהיא מורידה סרטים ממש מהר... בעע.... אוך אצלכם הסוף השבוע נגמר שלי עדין נמשך, יום ראשון היום. אוף מחר בצפר :/

למעלה