שבת שלום לכולם!

kittycatbone

New member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

הממ, מאיפה המשפט הזה מוכר לי
? |ציניות
|

וול

לקנות מהר כרטיסים לדפש, בין אם אתה זונה שזוכה להנחה מפלאפון ובין אם לאו - בכל מקרה תפסיד אם לא תמהר. ולי יש כרטיס. טהנהנ טהנה טהטה.

קניתי שבוע שעבר כרטיס לווטרס.

בכמעט 400 שקלים. חודש שלם של שטיפת כלים הלכה על זה, אבל מילא. מתי דפש מוד? כמה עולה? ואיזו הנחה יש?

דפש -

ב3.8. התפצלות המחירים היא כזאת: עשו מבצע שעד 10,000 כרטיסים ראשונים המחיר הוא 330, ואחריהם זה צפוי לעלות, אלוהים יודע כמה - וגם אז מה שישאר יחטף והספסרים יחגגו על זה. ואז, הודיעו פלאפון הזונות
שהם מציעים כרטיסים מוזלים ללקוחות שלהם - 260 (אפילו יותר מוזל מהמוזל - 330). אז אם אתה זונת פלאפון, שלח סמס למספר 5555 בו כתוב "דפש" ותקבל קוד שאיתו תגיע למשרדי קסטל בלבד, יזהו אותך כלקוח וימכרו לך את הכרטיס במחיר הזה. אם אתה לא זונת פלאפון, ובכל זאת רוצה לקבל סוג של הנחה - מהר לקנות כי כרגע נמכרו כבר 9200 וה800 הבאים ימכרו יותר מהר ממה שאתה חושב
. אפשר לקנות אצל קסטל וקלעים, אבל לפי מה שהבנתי לקלעים עוד אין כרטיסים ממש אלא רק ספח אישור, ועדיף לקנות מקסטל וזהו (מי יחצנית טובה מי). בכל מקרה - קסטל: 03-6045000 קלעים: 02-6256869

או, תיקון+תוספת חשובה

לשלוח בסמס "דפש מוד", לא רק "דפש". דבר שני הוא, שכנראה פלאפון זכו להנחה אחרי שהבטיחו הצלחה במכירה ולכן אין אפשרות לקנות רק כרטיס אחד - אלא זוג (שניהם עולים 260 לאחד). במילים אחרות: תארגן תחברים-נסדר לך משהו בהצלחה

Paranoidd

New member
האמת שאני לא מכיר הרבה שירים של דפש

אבל הפרסומת של פלאפון עשתה לי חשק מטורף.. תמיד ידעתי שהופעות שלהם זה דבר ענק...וגם לפי מה שמראים בפרסומת... רק בשביל החמישה שירים האלה שאני מכיר היייתי הולך...אם לא הייתי מוציא את כל כספי על ווטרס...שגם כן אני בטח שאנן מדי ועוד מעט ייגמרו הכרטיסים...

kittycatbone

New member
אני די אוהבת את

דפש מוד^^ אבל אם אני אלך להופעה כלשהית,אז זה יהיה לווטרס, וזה בהחלט השקעת כסף רצינית ככה שאני לא יכולה לקנות כרטיס לעוד משהו חוץ מזה :|

פוֹלי

New member
בקצב הזה...

יהיה מפגש פורום או בדפש מוד או בווטרס. אה, ולי יש כרטיסים גם לזה וגם לזה

vegetable man

New member
חשבתי על זה באמת

מתי יתאפשר מפגש פורום אמיתי, שבו כל מי שאוהב את רדיוהד יהיה. מתי שרדיוהד יבואו לארץ... אבל אפשר לעשות מיני-מפגש לפני ההופעה של רוג'ר, אם יהיו מספיק אנשים

kittycatbone

New member
באמת יהיה מגניב לעשות

מתישהו מפגשפורום..
מה שבטוח, זה שאם רדיוהד יבואו לארץ [אמן אמן אמן] אז ברור כאילו דה שעושים מפגש?
ואני מקווה שייצא לי אולי ללכת להופעה של ווטרס ואז אולי באמת נעשה ^^ [כי עושים רק אם אני באה
חח סתם, אבל אין לי טעם לעודד רעיון למפגש אם אני לא אהיה שם זה הכל
]

למעלה