שבת שלום לכולם

vegetable man

New member
שבת שלום לכולם

בנוהל הרגיל, מוזמנים לספר על הסרט/ספר/בילוי/מוסיקה/מקום/מה שזה לא יהיה שעשה לכם את זה לאחרונה. שיהיה סופ"ש נפלא

אני ממליץ לכולם

לקנות את המיקודית של אנקורי לשאלון 006 היא ממש טובה :\ חחח אני עמוק בחרא הסופשבוע הזה, יאללה עד מתי 006!!! בהצלחה לכולם גם:)

DOCTOR ROBERT

New member
המלצות

אני ממליץ לשחק TAKI! אני די בטוח שמישהו שיחק בזה פעם, ואפילו משחק היום. זה משחק ממכר ברמות מטורפות! היום קניתי את Treasure של Cocteau Twins וקיבלתי בהשאלה את Misery Is A Butterfly של Blonde Redhead, שעד כמה שהבנתי הם אהודים מאוד פה בפורום. עדיין לא שמעתי את שניהם מספיק בריכוז, אבל כדאגמור לשמוע אותם מספיק פעמים, אדע אם להמליץ עליהם.

libro

New member
זה השם של התאומים מבלונדרדהד?

כבר כתבתי עליהם, שנורא נורא קשה לי להחליט אם הם עושים מוסיקה איכותית מרגשת ומדהימה, או מוסיקה מטרידה.

DOCTOR ROBERT

New member
חח... לא, זו להקה בשם הזה.

קוראים להם Cocteau Twins, אבל בהרכב עצמו אין תאומים בכלל, רק אליזבת' פרייזר-הסולנית, ועוד שניים שאני לא זוכר ממש.

kittycatbone

New member
מדברים על משחקי קלפים ממכרים...

אני ממליצה על משחק קלפים גרמני שנקרא ligretto, שזה אחד המשחקים הכי ממכרים בעולם. פשוט הייתי משחקת עם חברות שלי כל הלילה ולמרות שכאב לנו הגב ממש מרוב ישיבה פשוט המשכנו והמשכנו עד שקלטנו שכבר צריך ללכת לישון
לא נראה לי שאפשר להשיג את זה אבל בארץ... קניתי את זה כשהייתי השנה בברלין.... חיח. אז אם ייצא לכם לראות! ממליצה!!

Paranoidd

New member
סופשבוע טוב לכולם...

אז עבר עליי שבוע מגניב מאד...וכחלק מהמולת יומהולדתי קיבלתי בין היתר פוסטר נחמד מאד של רדיוהד http://imagecache2.allposters.com/images/PYR/PP0670.jpg המלצתי לסופ''ש הזה היא לנצל כל דקת חופש שברשותכם כי אני יודע שאני עומד להיכנס למרתון אזרחות כבר בתחילת השבוע הבא... what a pitty.. אה ואת השיר הזה dEUS - Secret Hell כדאי לכם לשמוע...לא יודע אני פשוט לא מפסיק לשמוע אותו... בקיצור סופשבוע מעולה ..

Her Circulation

New member
אני ממליץ על הספר

"A Tale of Two Cities" של דיקנס. ובקשר לשירים החדשים- אני מציע לאנשים לחכות קצת. הייתי בהופעות והשירים נשמעים שונה לחלוטין מאשר בהקלטות פירטיות (מה עוד שרוב ההקלטות הן באיכות בינונית). אני אישית לא אוהב את כל השירים החדשים אבל אני חושב שכמה טובים וכמה אפילו מעולים.

scooby4

New member
למי שלא שמע עליהם

Hot Chip. האלבום השני יצא מלפני כמה ימים רק, והוא ענק! אם אתם אוהבים מוזיקה קונספטית של שירים אלקטרוניים משוגעים קצת, זאת הלהקה. The Warning שם האלבום.

The Miller

New member
המלצות

fischerspooner - odyssey אחלה דיסק רק חבל שמוזיקה אלקטרונית טובה מגיעה יחד עם ליריקה גרועה אני ממליץ למי שיש 'יס' שיראה את 'פלישה' ואת 'נמלטים' וזהו..

Latisia

New member
דה וול...

השבוע קיבלתי את דה וול של פינק פלויד. יאהו הוא כול כך מעולה! במיוחד הדיסק השני. מעולם לא התחברתי לדיסק הזה יותר מידי, הוא עיצבן אותי משום מה וכך גם הסרט. זה מטורף אני חורשת על הדיסק בלופים כבר שבוע. כול כך מעולה. זו רק אני שרואה קווי דימיון קלים בין דה וול לאוקי קומפיוטר?! בשניהם 2 הלהקות מדגישות את הרגשת הניקור והסלידה מהחברה. בעצם זה מופיע לא רק ב2 האלבומים האלה, זה מופיע גם בשאר. בעקרון דה וול זה יותר על חיו של ווטרס והוא אלבום אנטימלחמתי אבל בכללי הוא גם אל זה...

Paranoidd

New member
אחח אין כמו התקופות שמגלים אלבומים

גדולים כמו אוקיי ודה וול...שמשנים את התפישה כלפי כל מה שהכרנו..ככה זה אצלי לפחות... דה וול אלבום ענק...ואני זוכר את התקופה שגיליתי את זה... ואני מקנא באלה שמגלים את זה עכשיו...מעטים האלבומים שמשנים את החיים... אני יכול להגיד שאוקיי קומפיוטר שינה לי את כל התפישה כלפי החברה... וכך גם דארק סייד ודה וול.. אגב לפני שבוע הייתי בהופעה של שליחי הבלוז שעשו פינק פלויד...נראה לי אפילו כתבתי את זה כאן...בקיצור הם עושים את דה וול ואת דארק סייד בביצועים מעולים....שווה ללכת...

Latisia

New member
חחח נכון....

זה בושה שאני מגלה אותם רק עכשו בגיל 18! חחח את פינק פלויד הכרתי רק לפני שנה. עצוב חח אבל לעולם לא מאוחר מידי! אוו היום בפעם הראשונה שמעתי את קווין הם חביבים פלוס. אהבתי את הסגנון הוא כזה עליז חח

On23

New member
המלצות

ספר- "סיפורי דגים"- לא מזמן תורגם לעברית- ספר מקסים מקסים מקסים! סרט- ממליץ בחום על "מחבואים". מאוד איטי, אבל מצויין.
ותתרחקו מ-Hoodwinked, סרט זוועה, טיפשי וכל-כך ילדותי. מוזיקה- אמליץ על כמה אלבומים מצויינים ששמעתי בזמן האחרון: איפה הילד- זמן סוכר. RHCP- The Uplift On Mofo Party Plan Pixies- Bossanova.

avki

New member
../images/Emo45.gif על שלושת המוזיקה.

למרות שדווקא TUOMPP זה אחד הפחות טובים, הוא עדיין עומד בזכות עצמו.

On23

New member
אחד הפחות טובים../images/Emo35.gif

דווקא הכי אהוב עליי מבין אלבומי שנות ה-80. אחריו בא MM, RHCP ובסוף בסוף פריקי סטיילי, שאותו לא אהבתי בכלל.

kittycatbone

New member
חח העיקר שהכל

אצלך בערך זה קיצורים
ומה אם אני לא יודעת מה השם של האלבומים בע"פ?

למעלה