שבת שלום לכולם

דווקא הוא אחד הדיסקים המעולים לדעתי

ופריקי סטיילי הוא גם אדיר, דיסק עם השפעות כבדות מצד המפיק, ג'ורג' קלינטון.

On23

New member
הוא שיעמם אותי

לא שמעתי אותו רק פעם את ופסלתי, אלא שמעתי כמה פעמים ופשוט לא התחברתי אליו.

Latisia

New member
requiem for a dream...

ראיתי את הסרט הזה אתמול בפעם הראשונה אחרי ששמעתי עליו המון. הוא מזעזע לגמריי... בכול אופן, הפס קול מממש יפה אני ממש ממליצה! במיוחד על המוזיקה בהתחלה, היא חוזרת מספר פעמים בסרט אבל היא לא לגמריי עם אותם כלים, היא טיפה שונה! אהבתי מאוד. אני לא מפסיקה לעשות לופים על זה מאתמול בערב חיחי....

libro

New member
הפסקול של הסרט הזה

(שאני מניח כמעט כולם מכירים) הוא פסקול מהפכני\חשוב\מוערך שזכה בהמון פרסים, שווה שמיעה בהחלט.

libro

New member
וההמלצות..

Portishead - מתי רמי פורטיס הצטרף לרדיוהד?? סתם סתם.. למי שלא מכיר, צמד אנשים מוכשרים, מוסיקת רוק אלקטרונית\טריפהופ, יפהפה.. (אלבום Dummy).

lifahead

New member
אהאהאאהאהאה!!!

אני חולה עליהם!!! יש לי את דאמי וגם את פורטיסהד ולדעתי הוא יותר טוב.. וואוו עשית לי מצברוח לקצת פורטיס! רצה לשמוע! וייהיהיה!

lifahead

New member
למה לא???

ה-סרט הכי חזק שאני מכיר.

באמת מזעזע, אני זוכר לאחר שראיתי אותו, פשוט לא יכולתי להרדם... סרט קשה, חזק, פשוט חובה!!!! Juice For You

Latisia

New member
כן זה סרט חזק!

אבל מוזר כזה... בלי פואנטה. כאילו הוא מוליך לשום מקום. ככה לפחות אני חושבת. אולי בצפיה בפעה זה ישתנה P:

מוביל אל שום מקום?!?!

הממ אולי הוא מוביל אל המקום שאומר ואללה לא צריך להתעסק עם סמים?! ועם כל הנוגע בדבר, ותראי מה זה יכול לעשות. את הסרט הזה צריך להראות לנוער, והרבההההה שיקבלו זעזוע!!!! שזה מה שיכול לקרות. פשוט מדהים ומזעזע בו זמנית! סרט ענק!!

Latisia

New member
מדהים?! אני לא חושבת שהוא מדהים!

אני חושבת שהוא סרט חזק ובאמת צריך להראות אותו לנוער שיקבלו זעזוע! זה מה שאמרתי שניה אחרי שסיימתי לראות אותו. הוא זיעזע אותי והיו קטעים שפשוט לא רציתי לראות. אני אומרת שהוא לא מבין לשום מקום בגלל שזה כול כך צפוי מההתחלה שזה מה שיקרה לבסוף. אוו ויש לי שאלה מה זה requiem ?

צפוי מההתחלה שזה מה שיקרה?!?!

ממש אבל ממש לא! זה מראה בדיוק לאן הסמים יכולים לדרדר אותך, למקומות הכי לא צפויים שיש! איך אפשר להגיד עליו שהוא צפוי :\ ומה לא מדהים בסרט הזה? הסרט הזה לא הדהים אותך, בחוזק, עלה על כל הציפיות שלך? פשוט ריתק אותך? אם לא אז באמת הוא לא מדהים בשבילך:) אהה ורקוויאם זאת מין מיסת מוות. מנגינה בד"כ שקטה עצובה קודרת.

Latisia

New member
שמעתי עליו המון...

זה לא שהוא איכזב אותי פשוט הוא יזעזע אותי וכול הזמן רציתי להפסיק לראות אבל לא יכולתי כי רציתי לדעת מה קורה בסדר. לא נכון דווקא לדעתי זה היה צפוי שהם ידרדרו בגלל הסמים. לא היה צפוי שאמא ששתחרפן כך! הוא באמת חזק אבל לא נהנתי לראות אותו הוא פשוט הגעיל אותי והטיפשות את אנשים פשוט עיצבנה אותי! מה שכן הוא פשוט בלתי נשכח. אני לא מפסיקה לחשוב עליו מאז יום שבת חח או קרוויאם זו כמו בהארי פוטר חחחחח בשישי שהעוף מתחיל לשיר בסוף! חח יציאה דפוקה אבל אממ בדיוק קראתי על זה.

kittycatbone

New member
רקוויאם זה סוג של יצירה

שעושים ללוויה, למוות. או משהו בסגנוןXP כמו היצירה האחרונה (אם אני לא טועה) שמוצרט כתב, הייתה הרקוויאם. שאומרים גם שהוא כתב את זה כי הוא ידע שהוא הולך למות [נו הקונספירציה הזאת שרצחו אותו!]

למעלה