שבת שלום לכולם

sarit lang

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עברו 5 שניות....ולא נרגעת....אני ישלם לך 5.10 נסיעה לתל אביב! ה פ ס ד ת ! ! ! ומה שתגידי לא יעזור עכשיו .... כבר שלחתי את ה5.10 בדואר...! דווקא נחמד בתל אביב....אני מקווה שתקלטי אם השפה....

כוכבה 27

New member
שרית לא מרגישה טוב אז אל תשימו לב

למה שהיא רשמה עכשיו,לפחות היא הבטיחה לי כרטיס טיסה

sarit lang

New member
זה לא אני זה כוכבה....

היא פשוט הכינה עכשיו פינ'ץ היה כתוב לה במתכון 3 כפיות יין...והיא הכניסה 3 כוסות...!!!!!!!!!! \ טוב אי אפשר להאשים אותה ככה זה חצי טורקיה וחצי מורוקאית.....שלא תבינו אותי לא נכון אין לי ביעה אם שתי העדות רק יש לי בעיה ששתי העדות האלה מתחברות ויוצאת כוכבה!!!

sarit lang

New member
את יודעת מה? יש לי רעיון

אולי בכלל נטיס אותך לבני ברק??? היית שם פעם????

lir2004

New member
כוכבה...

לא תצליחי לקלוט את השפה בבני ברק... חחחחחחחחחחחחחחחח...

sarit lang

New member
חחחחחחחחח

מה שנכון נכון.... את השפה של עכו היא עוד לא קלטה עד הסוף... אגב כוכבה... את האנטיביוטיקה אני מתחילה לקחת רק ביום ראשון אז עדיין אין להם השפעה עליי ...אבל תאמיני לי שלאלכוהול יש יותר השפעה מאניביוטיקה

כוכבה 27

New member
אין לי מושג מה שרית לקחה היום בבוקר

היא לא לקחה את הכדור האדום היא לקחה את הצהוב. רק שתדעי יש ליוסי משפחה בעכו אז אכלת אותה

sarit lang

New member
נו יום שבת היום....

לפי המרשם יום שבת אני אמורה לקחת את הצהוב.....!! ואגב....אני יקח את הסיכון להסתבך אם המשפחה שלך יוסי..אבל על תיקחי סיכון להסתכן אם כל בני ברק.....!!!! אה...וכל נווה צדק בתל אביב!!! לא נראה לי שאת צריכה את זה עכשיו...!

sarit lang

New member
כוכבה ....

אני חולה עלייך.....ואת יודעת את זה.....! אריאל תעשה לי טובה תמחק את השרשור הזה אני לא יודעת מה נכנס בנו... אולי זה באמת הכדורים שלי והפינץ שלה.....

חחחח כוכבה? שרית??

מה עובר?

orianush

New member
נו למה סתם להציייף?!!?

אנשים פה שכחו קצת את החוקים תפסיקו להציף סתם זה מעצבן!

למעלה