שבת שלום לכולם!

שבת שלום לכולם!

חברים יקרים, אני חייב לפתוח בהתנצלות על ההעידרות הכל כך ארוכה. אני מקווה שאתם מתגעגעים אלי בדיוק באותה המידה שאני אליכם. האמת היא, שלמרות שזה נשמע אפילו מעט מצחיק, לא הצלחתי בתקופה האחרונה אפילו למצוא את הדקות המועטות לכתוב... מהסיבה שרציתי לכתוב כמו שצריך ולא רק כדי לצאת לידי חובה. אז מה שלומכם? אני רואה וכל כך שמח לראות את זה ....שאתם כאן, מטפחים את הפורום גם כשאני לא נמצא.. וזה תמיד תמיד מחמם את הלב.... ואם כבר לעשות טוב על הלב, אני חושב שיהיה נחמד לגלות לכם שטלי בהריון, ושאנחנו מאוד מאוד שמחים... (מקווה שגיליתי לכם משהו, כי עד כמה שאני זוכר אתם יודעים הכל עוד לפני) אז זו אחת הסיבות לחוסר הזמן שלי, כמו שאתם יכולים לתאר לעצמכם זה מעסיק אותנו לא מעט, והחויה אכן נהדרת ומרגשת. חוץ מזה יש הרבה מאוד עבודה, ולא מעט, בתקופה האחרונה, אתם בוודאי יודעים שהייתי (כן, שוב) בארה"ב יחד עם ניקי, והייתה לנו הופעה מאוד מצויינת יחד. ומלבד כל אלו היו עוד כל כך הרבה דברים אחרים על הראש, כמובן שלא לשכוח, גם עבודה על אלבום חדש.... ואם לירן מיואש מהשבוע שהוא עומד לעבור...כדאי לו לקרוא את השורות האלו... ויש לי עוד הרבה מה לספר.. :) בכל אופן, אני שוב כאן, אוהב, מתגעגע כמו תמיד, ומאוד שמח לכתוב לכם שוב. מבטיח להשתדל הרבה יותר מזל טוב אישי ממני לכל החוגגים! וניר, אני מציע שתחזור לכתוב כאן בתדירות שהרגלת אותנו אליה, אחרת, קייסי עוד תשמע מאיתנו...:) אוהב אתכם הכי יוסי

1mayush

New member
יוווסייייייי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

איזה כיף שנכנסת לפורום !! מתגעגעת... מבינה אותך שאין הרבה זמן לכתוב, טלי בהריון + שיפוצים + עבודה + חיים משלך ... אנחנו תמיד איתך כל הזמן!!! שיהיה הצלחה בהכל!!! והמון המון מזל טוב לך ולטליי !! נורא כיף לשמוע
אוהבת המוןןן
, מאיה

lir2004

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כל אחד והעומס שלו, אתה לא חושב?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... בכל מקרה, אני מאושר לשמוע שטלי בהיריון... המון המון המון מזל טוב!!! אם זה יהיה בן, קרא לו "לירן"... אבל לא על שמי... כדי שלא ייצא 0... מצד שני... זה הבן שלך... גם אם תקרא לו "בן ארצי", הוא לא יצא 0... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... סתםםםם... באמת המון מזל טוב... עשית לי את הלילה... לסיום - אני אגיד לך מה ההבדל בין העומס שלי לעומס שלך... שאתה מסוגל להינות מהעומס שלך ואני לא מסוגל להינות מהעומס שלי...

lir2004

New member
בעניין הכתיבה...

אני מסכים איתך... אתה צריך לכתוב כשיהיה לך זמן לזה... לקחת את הזמן שלך ולכתוב כמו שצריך... לא מתוך איזה משהו שאומר לך "אתה חייב לכתוב"... מי כמוני יודע?! 280 שירים שכתבתי בלי לחץ...

saray 19

New member
יוווווווווווסי !! !! !! ../images/Emo140.gif

איזה כיף שנכנסת...! התגעגענו אליך...! המון המון מזל טוב לך ולטלי ! ! !

mori17

New member
היי לירן =]

1.יש לך שם מאוד יפה......מאוד גם מומלץ לקרוא לבן של יוסי לירן
2.אתה באמת כותב שירים??? גמני
מורי

lir2004

New member
מורי

קצת יותר מדי... תשאלי את אודליה... חחחחחחחחחחחחחחח...

יוסייי

איזה יופי שמצאת את המעט זמן ונכנסת לפורום לכתוב לנו... אנחנו מבינים אותך שאין לך זמן להכנס.. ובכלל איזה יופי שטלי בהריון
אוהבים אותך

mori17

New member
אודליה...

לירן שלח אותי לברר משהו אצלך.... "קצת יותר מדי... תשאלי את אודליה..."
קיצר האדון כותב הרבה שירים?? על מה הנושא בעיקר? סתם משעמם לי אז מתעניינת באנשים בפורום
מורי

מורי...

לירן כותב המון שירים.. בכל מיני סוגים.. לזבל יש עתיד.. בניגוד לשירים שאני כותבת ונשארים איפשהו בחדר חח לירן תזהר אם תקרא לעצמך אפס..

lir2004

New member
איך אני מתעב את זה...

שאנשים שמטבעם לא כותבים או זמרים אומרים שיש לי עתיד... לא שאני מזלזל בך, אודל, פשוט את לא כותבת מקצועית ולא זמרת... ויש עוד הרבה אנשים כמוך... שאומרים שיש לי עתיד... שאני מוכשר... כל החרטה ברטה הזה... בלי שהם מבינים בזה בכלל... אנשים שתעמיד בפניהם מישהו ששר בינוני... והם יגידו "מדהים!"... לא שאני מזלזל בעצמי... אבל גם כשהעלתי את הביצוע של "חברים"... זה לא היה "מדהים"... וסתם החמאתם... הביצוע היה "סביר+", לא יותר מזה... לא גרוע, כמובן, אבל הוא לא היה "מדהים"... וכדי שלא תתחילו לצאת עלי - אני לא מזלזל בעצמי יותר... אני יודע שאני לא זמר גרוע ולא כותב גרוע... אני פשוט אומר שזה מעצבן שאנשים זורקים סתם דברים לאוויר...

mori17

New member
היי יוסי אני שמחה לראות אותך שוב כותב

אני גם נעלמתי מכאן לתקופה מאוד ארוכה אבל חזרתי[הכל תודות לשרית'וש] המון המון מזל טוב על ההריון =] ברור וזה גם מובן שאתה עומס עד מעל הראש אם זה המשפחה אם זה הדיסק והכתיבה וזה צריך לבוא עם המוזה לא משהו שמוציאים מהשרוול כי להוציא מהשרוול זה קל אבל לא מספיק אמיתי
אז בהצלחה עם הכתיבה ההריון שבדרך ובהכל =] בדיוק אני שומעת עכשיו ת'שיר שלך "בוכה בלילות" שיר שאני מאוד אוהבת ומאוד מתחברת
תבוא לבקר מתי שתוכל מורי

יוסי../images/Emo24.gif תודה שנכנסת!!

תמשיך להיות עסוק-זה יעשה רק טוב לעצמך ולמוזיקה שלך!! מזל-טוב!! שיהיה הריון קל!!

ניר86

New member
חחחחחח אני לא מאמין פשוט חחח !!!!

אוייי ואובוייי הכלל בגלל הקוףףףףף (אריאל ) חחחחחחח אמרתי לו שהוא ישלם ביוקר חחחחח תראה לאן זה הגיע הסיפור הזה עם קייסי שבכלל היא אשתך לעתיד !!! מה אני קשור אליה חחחחח קיצור יוס יוס התגעגענו ושמחים שנכנסת קצת ... אוהבים המוןןןן

חן 16H

New member
../images/Emo140.gif יוסי!!!!!!!!

איזה כיף שאתה כותב המון המון המון מזל טוב לך ולטלי ובהצלחה עם האלבום שהוא גם סוג של תינוק נשיקות וחיבוקים לכל משפחת אזולאי המדהימה אוהבת חן

ARIEL ZOHAR

New member
יוסי שלנו..

קודם כל , הפורום יודע נראה לי עוד לפני שאתה ידעת על טלי... חח אני צוחק.. אבל כן כולם כאן כ"כ אוהבים ומעריכים ועוקבים מה לעשות .... רוצים לדעת עליך הכל. לגבי ניר וקייסי.... זה כבר סיפור אחר... בכל אופן, בע"ה בקרוב אני מאמין שיהיה עוד מפגש ככה, כי הקודם היה כ"כ מוצלח, חייבים עוד אחד :) אוהבים !

כוכבה 27

New member
יוסי!!

איזה כיף שנכנסת התגעגענו אליך. המון מזל טוב לך ולטלי. ובהצלחה עם האלבום. אוהבים.

יוווסי :)

שמחה לראות שהכל פסדר אצלך.. חח סופסוף סימן חיים
שמחה שנהנת עם ניקי בהופעות! וממש שמחנו לשמוע על ההיריון
מזל טוב!! אוהבים אותך כאן!

moranush86

New member
יוס

קודם כל כמובו מזל טוב ענקי לשניכם! מלפני כמה ימים ראיתי מרחוק את טלי {הייתי בדרך למתנ"ס} יוצאת מהאוטו עם הבטן החמודה שלה... ובהצלחה עם האלבום...

למעלה