שבת שלום לכולם!

שראלית

New member
יוסיייייי..

וואי אני מה זה שמחהה שאתה באמת מעורב פה בפורום ונכנס.. א'.. מזל טוב לך ולטלייי... ב'.. שיהיה לך בהצלחה בהמשך.. ג'.. זה בטוח שכולם פה מבינים אותך למה את לא נכנס הרבה לפהה... אני אוהבת אותך המון!!!!!!!!.. ומקווה שתיכנס שובב חחח כיף לדבר איתכם ח'ברה... וגם איתך יוסיי

9B9

New member
איזה כיף שנכנסת!

אכן הרבה מטלות בזמן מועט כל כך. אני כל כך שמחה לשמוע שטלי בהריון. ילד זו המתנה הכי גדולה שמישהו יכול לקבל. המון מזל טוב!

bu1li

New member
יוסי../images/Emo24.gif

אני ממש שמחה לשמוע ממך,התגעגענו. המון המון מזל טוב לך ולטלי!!

adiii1

New member
יוסק.

קודם כל, אני מצטערת שזה באיחור. כתבתי לך משהו בפעם הראשונה שקראתי את זה אבל נתקעתי אבל עכשיו יש לך משהו לכתוב ויש לי גם קצת זמן אז זה טוב.
אז בנוגע להריון של טלי, תדע לך שאני ממש שמחה לשמוע על זה [על אף שידענו זאת כמו שאמרת לפני]. שיהיה בהמון מזל טוב לשניכם ואללה אוטוטו י/תהיה לך יורש/ת, הא יוסי? איזה כיף. זה באמת כיף ענק.
אני מבינה את הצורך שלך לכתוב לנו על אף חוסר הזמן שנוצר לך, אבל זה חפיף אל תתבאס מזה כי אני בטוחה שהכל יעבור וישתלם בסופו של דבר לכולנו ולא רק לך.
תודה שנכנסת וכתבת לנו את המילים הנוגעות והמרגשות האלה על אף חוסר הזמן שלך, שתזכה רק להצליח ולעלות עוד ועוד כל פעם מחדש. אוהבת ותמיד איתך, עדי מהגבעה או עדי1 איך שתרצה.

למעלה