שבת שלום לכל בעלי הכנף

alter ego2

New member
עשרים ושמונה זה קשיש בשבילך? וחוץ מזה שתי

הידיים מחזיקות את הדלי אני מנסה לחגוג את החג כהלכתו ואת לא עוזרת לי.

purehoney

New member
אני יכולה לעזור לך למצוא עוזרת פיליפינית טובה

היא תבשל תכבס תנקה ותשחק לך...אתה מעוניין?

כילדה מאוד נהניתי מחג השבועות

כאשר דליים של מים היו מושפרצים אחד על השני וחוזרים הביתה רטובים עד לשד העצמות לקול מחאותיה של אמא, אבל עם השנים זה הפך להיות משהו אחר, כאשר ילדים היו זורקים שקיות ניילון מלאות מים על עוברים ושווים תמימים, או שופכים דליים על אוטובוסים עוברים... כך שעם השנים זה הפך מיום חג ליום חוליגני. מזל שמתרכזים עכשיו כולם במעדני החלב ובעוגות הגבינה וירדו קצת מעניין המים. אבל בהחלט הזכרונות מוחשיים.

ומה עם הביצים פעם היו זורקים מהחולון על אנשים

בכלל לא הכרתי חג כזה לפני שעליתי,חגגנו רק חג פסח,ראש השנה ופורים.סבא שלי ז"ל היה אומר:היום זה שבועס באיידיש ולא הבנתי מה זה אומר.אחרי שעליתי הבנתי והרגשתי טוב מאוד מה משמעות החג הזה.צד אחד-מאכלי גבינו וזה טעים.צד שני-להרטב עד שד העצמות,לחטוף ביצים על הראש והבגדים,היו שופחים דלאים מלאי מים וזורקים בלונים עם מים,היה שמח לילדים ומרגיז את מבוגרים כמוני.חחחחח

ומה עם הביצים פעם היו זורקים מהחולון על אנשים

בכלל לא הכרתי חג כזה לפני שעליתי,חגגנו רק חג פסח,ראש השנה ופורים.סבא שלי ז"ל היה אומר:היום זה שבועס באיידיש ולא הבנתי מה זה אומר.אחרי שעליתי הבנתי והרגשתי טוב מאוד מה משמעות החג הזה.צד אחד-מאכלי גבינו וזה טעים.צד שני-להרטב עד שד העצמות,לחטוף ביצים על הראש והבגדים,היו שופחים דלאים מלאי מים וזורקים בלונים עם מים,היה שמח לילדים ומרגיז את מבוגרים כמוני.חחחחח

רינתי77

Active member
חיית לילה שכמותך....

ואם את חושבת שלשים תמונה של סלט פירות כשיש בן אדם
(לא חשוב מה השם שלו) שמתענה בדיאטה נטולת פחמימות, זה משהו
שיישכח....תחשבי שוב.

חאמודה

דיאטה נטולת פחמימות זה סיוט!
שהבן אדם הזה (לא חשוב שמו) יאכל קצת, טיפה.
פשטידה, ספגטי שמנת פטריות...
זה שבועות גברת!
שבועות!

למעלה