שבת שלום מוקדמת

oshiko

New member
שבת שלום מוקדמת../images/Emo106.gif../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif

בדרך כלל טנצר פותח את שירשור שבת שלום. סליחה שגנבתי לך ... מקווה שיקיריכם חוזרים לחמשו"ש, או שו"ש, או איזשהו "וש. מהצמ"פ, הטירונות, קורס תותחן, מסלול, קו בחרמון, מה שלא יהיה. אם לא השבת אז במהרה בזמן קרוב ... יקירי חזר הערב לחמשו"ש מקורס צניחה. בשבוע הבא בעז"ה שתי צניחות, בימים שני ושלישי. בניגוד לרושם הראשוני שמדובר בקיטנה, ההמשך היה כנראה יותר קשה. לא קשה כמו הניווטים, אבל מורכב מכל מיני מתקנים שנותנים לך להרגיש את המשקל ולתרגל תנועות. אחד המתקנים נקרא אייכמן. כנראה יש סיבה טובה להומור השחור הזה. הוא חזר עם צוואר שרוט לגמרי. ככה מאזנים - בניווטים הרגלים, עכשיו הצוואר ...

סמדר בנ

New member
שבת שלום ../images/Emo39.gif

אני נוסעת מחר בבוקר לאילת - קצת להירגע מתקופה מטורפת בעבודה (רק לסוף השבוע לצערי). בעלי הולך לצלול עם חברים ואני - להנות מבטלה נעימה.... תבלו עם הילדים שיוצאים לשבת.

אשד4

New member
אחד כן אחת לא...

שלום לכולם, שבוע עמוס ולחוץ היה לי, כל הכבוד לפעילות הענפה בפורום.. (קראתי הכל בלילות...) אצלי - הבן הגיע אתמול עמוס חוויות והתרגשות לקראת התפקיד החדש. ובת... נשארה בבה"ד 1 ותבוא רק בשבוע הבא... שתהיה לכולם שבת נפלאה אשד

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifשבת שלום לכולם

השבת הבן בבית, בחג כנראה בבסיס. השבוע נגמר שלב נוסף בצמ"פ ולאחר בוחן צוות קיבל את ה"גדודון". תאריך משוער לסיום: 14.10.

י רדן

New member
ביתי, תגיע לא תגיע לא ברור עדיין...

נדע מאוחר יותר הבוקר..צריכה לעבור איזשהי משימה..ממתינים לטלפון.... בראש השנה היא נשארת בבסיס...

oshiko

New member
../images/Emo49.gif

מה זה הגדודון? הסיכה עם הטנק? או שיש עוד סיכה חוץ מזה?

../images/Emo2.gif אושיקו, אתה לא יודע שלסיכה עם

הטנק קוראים "צפרגול"? נו טוב בזמננו לא היו סיכות כאלו, הן הגיעו מאוחר יותר. הגדודון היא סיכה עם סמל הגדוד ושמו.במקרה זה "סער".

oshiko

New member
אצלי זה כבר היה ...

אבל עוד לא המציאו לו את השם "צפרגול". ברכות לטען (?) המוסמך החדש.

אימשל2

New member
עוד מעט - רק בסוף צמ"פ

את הגדודון הם מקבלים (לפחות כך היה בזמנו אצל הבן שלי) בסיום מסע. נדמה לי שזה היה מסע עליה לרמפות או משהו כזה. את הצפרגול מקבלים במסדר של סיום הצמ"פ בנוכחות ההורים. כמו כל הסיכות המפקד המ"מ עונד להם את הסיכה פתוח בלי הסוגרים ונותן להם צ'פחה ע"ג הסיכה, כך שהיא אמורה להינעץ בחזה ולדקור. מה אומר לכם, ממש "גברים" הם יצאו מזה. עם קבלת הצפרגול הם הופכם לשריונרים מוסמכים. במקרה של טנצר הוא תותחן, כזכור לי.

נכון, המחזור הזה עשה מסע עלייה לרמה

ולא קיבל כלום, כנראה שמסע לרמפות לא יהיה להם ואת הצפרגול הם יקבלו בסיום הצמ"פ בעוד כשבועיים. וכן, טנצר ג'וניור הוא תותחן.

אימשל2

New member
למחזור הזה התחרבש המסלול

בד"כ מסע העליה לרמה הוא מיד כשמגיעים לצמ"פ. כשמו כן הוא. מה שמקבלים זה את הבסיס. כלומר, את הזכות להחשב תושבי רמת הגולן. העליה לרמפות זה מסלול שהם עושים גם אם הטנקים. מטעמים ברורים לא אפרת מה מטרתו. אבל, הוא חלק מההכשרה שלהם בחטיבה. אצל הבן שלי הם עשו קודם את המסלול ברגל. נדמה לי שאת הגדודון הם קיבלו אז. מאד יכול להיות שהזיכרון כבר מתעתע. בכל זאת יש כבר פז"מ וגם עוד מסלול שעוקבים אחריו. חוץ מזה, הגיל יש לו תעתועים משלו בכל מה שקשור לזיכרון.

אימשל2

New member
שבת ראשונה בלי אף אחד מהבנים

את טירון הצנחנים ביקרנו אתמול ביום הורים. על כך בהודעה נפרדת עוד רגע. (יש לי סיבה טובה לא להבליע בשירשור הזה)

י רדן

New member
ביתי הודיעה שהיא מגיעה... כייףףףף

ישר תפסתי עמדה במטבח.. המשפט הראשון שיצא מפיה היה"אמא אני רוצה אוכל של ביתתתת""" ממתינה לה שתגיע.. העוגה כבר בתנור.. הפשטידות בדרך... השניצלים וכל הדברים שהיא אוהבת..

אממאא

New member
ושלי עשו לי הפתעה והגיעו ביחד....

אז שיהיה סוף שבוע נעים ושבת שקטה ונעימה

שבת בבית עם שני הגוזלים

שניהם הגיעו כעת. כיף לא רגיל.נעביר 24 שעות יפות יחדיו עם כל החוויות . אחד הגיע
, השני הגיע ב
. וכעת נפנה ל
ול
. שבת שלום לכולם

י רדן

New member
בדיוק חשבתי על זה ..

כבר הבוקר כשתליתי כביסה שמעתי מטוסים בשמיים עוד לפני שראיתי או שמעתי מה קורה?? וחשבתי לעצמי מעניין מי יוקפץ חזרה לבסיס? אמאא אני איתך.. כן זה לא קל בטח לא לו ולא לך.. שולחת לך חיבוק ענק..

mikkush

New member
שבת שלום, תהנו עם הילדים בסופ"ש

החייל שלי לא הגיע (כבר שבת שניה), מתגעגעים מאד. כנראה יצא בראשון ליומיים שלושה. סופ"ש נעים ורגוע

poli55

New member
../images/Emo13.gifשבת שלום לכולם ../images/Emo66.gif

שבת שלום הצנחן נשאר שבת אולי יוצא לחג שיהיה לכולם שבת שלום ומבורך

mikkush

New member
נראה לי הזוי מעט אבל החייל שלי

הודיע לי שכנראה לא יצא לראש השנה, לא לכיפור ולא לסוכות,יצא רק לשמחת תורה. כבר יש לי מועקה מההודעה הזו, מקווה שדברים ישתנו.

למעלה