שבת שלום מוקדמת

י רדן

New member
בואי נקווה שבאמת יתכן והדברים

ישתנו ובסוף הוא כן יצא לאחד החגים.. ובמידה ולא נחזק אותו ואותך.. שולחת לך חיבוק..

mikkush

New member
תודה רבה ולאור מאורעות השבת יתכן

וגם לא יצא מחר כמתוכנן. החשוב הוא שהחיילים יחזיקו מעמד, אנחנו עם כל הקושי נתגבר.

י רדן

New member
חשוב - אנחנו כהורים צריכים לעודד

אותם ולתמוך בהם.. מאחלת לבנך שיצא מחר כפי שתוכנן.. המשך שבת נעימה.

mikkush

New member
תודה ונכון לעכשיו כן מתוכנן לצאת

מקווה שאכן יתממש

אימשל2

New member
זה מאד נזיל

גם אנחנו בשנה הראשונה של הבן קיבלנו הודעה דומה. בסוף הוא יצא ראש השנה ונשאר כיפור. לגבי סוכות כבר לרא בדיוק זוכרת. הכל משתנה ברגע האחרון, כך שאולי תופתעו לטובה.

אני מקווה שנופתע לטובה, למשל היום

היה אמור לצאת לשלושה ימים ועל הבוקר התקשר לספר שזה בוטל והם יורדים לאימון בדרום הרחוק ויגיעו רק שישי, אולי תהיה הפתעה וישארו לראש השנה. למדנו כבר לא לפתח ציפיות ולהנות מהפתעות. למשל השבוע הפתיע בגיחה הביתה ללילה אחד, בעצם לכמה שעות בודדות אבל היה כייף לנו ולהם (הגיע עם חבר).

poli55

New member
מסורת צניחות ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

מה שלומכם אחד מרגעים המרגשים שלנו היו ההמתנה לצניחה (הינו בצניחה יום ולילה ) בצניחות של הבוקר המוקדמות - ישנה מסורת שבה מאפשרים לאב ובן לצנוח יחד (במידה ואבא עבר קורס צניחה בשירות הצבאי ) האב עובר הכשרה של יומים לפני הצניחה והם צונחים אחד אחרי השני אצלנו צנחו ביחד 5 אבות ואנחנו חיכינו להם באתר הצניחה מחוץ לגדר כמובן (כולל פריסה של ארוחת בוקר ) לעמוד למטה ולראות את המטוס פותח את הדלת האחורית (משקפות ) והחברה צונחים אחד אחד עם הציוד בלי הציוד מדהים ולראות שרכב החילוץ נשאר במקום ולא זז . ולראות את האבות צועדים יחד עם הבנים החוצה עם כל הציוד והקסדות היה מרגש כל כך
צילמתי אבל מהתרגשות שכחתי להפעיל את המצלמה
מתאים לי כל כך בהצלחה אושיקו לך ולבן

oshiko

New member
קניתי לו מצלמה חד פעמית

מסתבר שיש מסורת כזו לצאת לצניחה עם מצלמה ולצלם את החברים שלידך תוך כדי צניחה. ליתר ביטחון לוקחים חד פעמית.

oshiko

New member
../images/Emo51.gifאני לצערי לא צנחן

אם היה תרגיל טנקים משולב או משהו ... בכל אופן אני צריך להתעדכן. מכיוון שהקורס הוא לא לצנחנים אלא ליחס"רים של חטיבות החי"ר האחרות, אני לא יודע אם זה מתנהל באותה צורה, ואם נותנים להורים לבוא בכלל. הבן ידווח לי במהלך היומים הקרובים.

למעלה