שבת שלום עם שאלון קצרצר

redsnowhite

New member
שבת שלום עם שאלון קצרצר../images/Emo3.gif

שם: תאריך לידה: אזור מגורים: שחקנים אהובים: זמרים אהובים: סרטים אהובים: סדרות בהן אני צופה בקביעות: תחביב: סגנון לבוש: צבע שיער: צבע עיניים: הצבע של הקיר בחדר: את ג'ארד וג'נסן, את/ה מכיר/ה עוד לפני "על טבעי"? אם כן, מאיפה? הסדרה גרמה לך לאהוב אותם יותר/פחות? איפה הכי אהבת אותם? מה מצחיק אותך? משקה אהוב: אוכל אהוב: בילוי מועדף: האדם שאתה נמצא בקרבתו הכי הרבה זמן: כפי שאתם רואים, קצרצר מאוד
קדימה קדימה!!!!

וול אני אענה! ../images/Emo6.gif

שם:
דנה תאריך לידה:
29/11! עוד חודש בערך יומהולדת 21! אזור מגורים:
רעננה שחקנים אהובים:
ג'נסן אקלס אפקורס, קריסטן בל, צ'ייס קרופורד, אלונה טל, מיילו ונטימיליה, ריאן הנסן זמרים אהובים:
יש לי להקות..מארון5, בויז לייק גירלס.. סרטים אהובים:
ג'ון טאקר חייב למות (אתמול היה ביס וראיתי פעם 2! סרט באמת חמוד עם שחקנים מקסימים ומצחיקים! מומלץ..27 שמלות..ולא עולה לי כרגע עוד.. סדרות בהן אני צופה בקביעות:
סופרנטורל! הירוס, גוסיפ גירל, מגרש ביתי, טופמודל תחביב:
אין לי משהו שנחשב לתחביב..אני שוחה אבל זה לא בדיוק תחביב
סגנון לבוש:
ג'ינסים וחולצות יפות חחח צבע שיער:
ג'ינג'י צבע עיניים:
חום כהה הצבע של הקיר בחדר:
לבן וחלק מהקיר בננה.. את ג'ארד וג'נסן, את/ה מכיר/ה עוד לפני "על טבעי"? אם כן, מאיפה?
יס אינדיד, את ג'ארד מגילמור אבל לא סבלתי אותו שם, ואת ג'נסן מימי חיינו, מלאך שחור..התאהבתי בו מהר מאוד! הסדרה גרמה לך לאהוב אותם יותר/פחות?
הרבה יותר
איפה הכי אהבת אותם?
את ג'ארד בSN, את ג'נסן נורא נורא אהבתי גם במלאך שחור אבל בSN הוא פשוט מדהים.. מה מצחיק אותך?
היציאות של דין
הסרט שראיתי אתמול שוב, ג'ון טאקר הצחיק אותי..אממ אורי חזקיה מצחיק
משקה אהוב:
מילקשייק אוכל אהוב:
גלידה..למרות שזה קינוח.. בילוי מועדף:
בתי קפה וצפייה בג'נסן חחח האדם שאתה נמצא בקרבתו הכי הרבה זמן:
נראה לי שהכלבה שלי נולי

או ושכחתי..

בעוד סדרות שראיתי את ג'נסן את סמולוויל
ובסדרות שאני רואה בקביעות- האח הגדול..כן כן גם אני מכורה..

לוידעת

New member
איך אלונה טל יכולה להיות שחקנית מועדפת??

מכל השחקנים בעולם-שחקנית ישראלית עם מבטא מעצבן בשקל??? חחחחח......אם זה מה שעושה לך את זה!!

לוידעת

New member
גמאני שכחתי-

רציתי לציין שזה די מוזר שאת ג'ינג'ית עם עיניים חומות....חחחח.....סתם תהיתי לעצמי....

אכן מוזר..

אני לא ג'ינג'ית קונבנציונלית
גם אין לי נמשים.. ואלונה טל כן שחקנית טובה! לא הכי טובה אבל היא בסדר גמור והיא ממש חמודה ואני שמחה שהיא ייצגה אותי בסדרות האהובות עליי ורוניקה מארס וסופרנטורל
אבל אין פשוט אין על ג'נסן וקריסטן..

redsnowhite

New member
היה סרט שלה השבוע ביס.. חמוד!! ראית../images/Emo35.gif

שהיא ועוד 2 חברים שלה חטפו להקה..

redsnowhite

New member
יס1 או יס2, ואין לי מושג, זה היה לפני כמה

ימים.. אם אתפוס את זה בלוח שידורים מתישהו אשלח לך מסר או משהו

תנקיו!! ../images/Emo13.gif

אני לא מצאתי את זה בלוח שידורים..
אולי עוד כמה זמן הם ישדרו שוב.. ראית את זה? איך זה?

redsnowhite

New member
כן ראיתי, זה נחמד../images/Emo9.gif

לא סרט איי איי איי אבל סרט נחמד להעביר איתו את הזמן..
ויש שם אחד חתיך
!

SharonW27

New member
ראיתי אותו ביס... ../images/Emo121.gif

קראו לו שם משהו כמו "תחטפי את ליבי"
תרגום סרטים לעברית זה ממש מטומטם לפעמים!!

to the end1

New member
HI../images/Emo9.gif

שם:רנית תאריך לידה:18.6.90 אזור מגורים:ת"א שחקנים אהובים: זמרים אהובים: להקות נחשב?? כי אם כן אז מיי כימקל רומנס,טקיינג באק סנדיי,איירון מיידן,ופלסיבו.
סרטים אהובים:ריקוד צמוד,בית השעווה,טיטאניק סדרות בהן אני צופה בקביעות: על טבעי,עקרות בית נואשות,האנטומיה של גריי,כסף דארלינג,האח הגדול.
תחביב:לקרוא ספרים,לשמוע מוזיקה ולהיות שעות בים. סגנון לבוש:בעיקר שחור וחולצות של להקות שכתבתי למעלה... צבע שיער:חום בהיר צבע עיניים:חום הצבע של הקיר בחדר:אה...מוקה בהיר
את ג'ארד וג'נסן, את/ה מכיר/ה עוד לפני "על טבעי"? את ג'ראד הכרתי בבנות גילמור(עד היום אני מכורה לסדרה הזאת) ואת ג'נסן ראיתי קצת בסמולוויל ובדוסון קריק אם כן, מאיפה? הסדרה גרמה לך לאהוב אותם יותר/פחות?הסדרה גרמה לי לאהוב אותם הרבה הרבה יותר זה גרם לי להעריך אותם יותר בתור שחקנים,בעקבות הסדרה הם נהפכו לשחקנים רצינים יותר. איפה הכי אהבת אותם? בעל טבעי מה מצחיק אותך? יואו זה יישמע קיטשי בטירוף אני חושבת על זה ואני יודעת שזה יישמע מפגר אבל...כשאחת מהחברות שלי צוחקת לא משנה על מה אני פשוט צוחקת איתה אין לי שליטה על זה חחחחחח אני יודעת שזה נשמע מפגר
משקה אהוב: קווווווולה זה הדבר היחיד שאני שותה! אוכל אהוב:פיצה בילוי מועדף: אה...לצאת לפאב אם חברות ואחותי לשתות סטלה
האדם שאתה נמצא בקרבתו הכי הרבה זמן:אה.....אמא שלי נראה לי

רעותוש02

New member
חזרתי מהצפון והיה מזה כיףףף

שם: אהם..לאדעת תנו לי לחשוב XDD[רעות נגה] תאריך לידה:27.1 אזור מגורים: מרכז שחקנים אהובים:הבנים של הדרה,בראד פיט,טום קרוז וכאלהXD זמרים אהובים: בעיקר של להקות רוק:p סרטים אהובים: המוווןןןןן סדרות בהן אני צופה בקביעות: על טבעי[כמובן:p] ועוד מלא תחביב: מוזיקה, צילום סגנון לבוש: חפיפניקי? צבע שיער: בלונד שטני צבע עיניים: ירוק-חום הצבע של הקיר בחדר: סגלגל את ג'ארד וג'נסן, את/ה מכיר/ה עוד לפני "על טבעי"? לא אם כן, מאיפה? ---- הסדרה גרמה לך לאהוב אותם יותר/פחות? שניהם היו חמודים דווקא בסמולויל וגילמור איפה הכי אהבת אותם? על טבעי מה מצחיק אותך? הכול? משקה אהוב: לאדעת אוכל אהוב: ספגטי או מרקקק בילוי מועדף: לראות סרט טוב האדם שאתה נמצא בקרבתו הכי הרבה זמן: אמא שלי? או חברות או המחשב:p

למעלה