שבת שלום עם שאלון קצרצר

The Ocean Girl

New member
../images/Emo6.gif

שם: שנה תאריך לידה: 23.7 אזור מגורים: צפון שחקנים אהובים: ג'ק בלק, ג'ים קארי ועוד שלא עולים לי עכשיו זמרים אהובים: הרבה P: סרטים אהובים: איילנד, אבק כוכבים 50 דייטים ראשונים ועוד P: סדרות בהן אני צופה בקביעות: על טבעי,קייל XY,פשע מין העבר, אקסטרים מייקאובר באמת לרשום הכל? XD תחביב: מחשב חברים.. סגנון לבוש: ג'ינס?
צבע שיער: חום כהה צבע עיניים:חום הצבע של הקיר בחדר: כחול את ג'ארד וג'נסן, את/ה מכיר/ה עוד לפני "על טבעי"? ראיתי את ג'ארד ביום בניו יורק אבל לא ידעתי שזה הוא אם כן, מאיפה? הסדרה גרמה לך לאהוב אותם יותר/פחות? להבחין בהם בכל P: איפה הכי אהבת אותם? על טבעי מה מצחיק אותך? הרבה דברים
משקה אהוב: קולה? אוכל אהוב: תותים עם קצפת
בילוי מועדף: משהו עם חברים האדם שאתה נמצא בקרבתו הכי הרבה זמן: המשפחה שלי?

עונה :]

שם: יובל :) תאריך לידה: 10.12.94 עוד חודשיים יומולדת ( ניראלי חח ) אזור מגורים: פתח תקווה ... שחקנים אהובים: ג'נסן אקלס, טום וולינג, טום קרוז, בראד פיט, זאק אפרון ( כל החתיכים )
זמרים אהובים: אשלי טייסדייל, בריטני, מארון 5, ג'ניפר לופז ( נישמע פאקצי - אבל אני ממש לא ! ) סרטים אהובים:"מלחמת העולמות", "ג'ון טאקר חייב למות"(אתמול היה ביס חח), ממ לא עולים לי לראש עכשיו ... סדרות בהן אני צופה בקביעות: על טבעי (מן הסתם), ריפר, דוקטור הו, נמלטים, טופמודל, כסף דארלינג, עקרות בית נואשות, מגרש ביתי, אקסטרים מייקאובר ( יש עוד מלא, כן כן חח, בקיצור כל יס סטארס ) תחביב: מממ משחקי כדור, ( כדורגל, כדורסל, כדורעף .. ואני בת xD ) סגנון לבוש: מכנסיים קצרים וחולצה\ גופייה יפה ... צבע שיער: חום בהיר עם גוונים בלונד :] צבע עיניים:חומות ( יש לי עדשות כחולות :p) הצבע של הקיר בחדר: לבן\ בננה ... עוד מעט אני צובעת לירוק :) את ג'ארד וג'נסן, את/ה מכיר/ה עוד לפני "על טבעי"? את ג'נסן כן, ג'ראד לא .. אם כן, מאיפה? ג'נסן, סמולוויל אחח טום וג'נסן באותה סדרה
הסדרה גרמה לך לאהוב אותם יותר/פחות? הרבה יותר בעיקר את ג'נסן, זה מראה את הצדדים המצחיקים שלו, או הפרצופים המהממים שלו, אחחחחחחחחח ג'נסן
איפה הכי אהבת אותם? בעל טבעי כמובבבבבבבן !!! מה מצחיק אותך? חחח היציאות המפגרות של דין (רק אני חושבת עלייהן אני מתחילה לצחוק חח) ממ יש עוד ... לא עולה לי לראש. משקה אהוב: נסטייייייייייייייי אפרסק יאמייייייייייייייי 3> אוכל אהוב:מקדונלד [: בילוי מועדף: ממ לפארק עם כל החברה :p האדם שאתה נמצא בקרבתו הכי הרבה זמן: אמא, חברות ...

psycho girl297

New member
עונה

שם: מתי תאריך לידה:29/7/87 כבר זקנה..... אזור מגורים: מרכז שחקנים אהובים: ג'נסן ורק ג'נסן זמרים אהובים: אין לי ממש סרטים אהובים: ראיתי הנקוק השבוע וממש נהנתי חוץ מזה אין לי סרטים אהובים קבועים סדרות בהן אני צופה בקביעות: gossip girl, supernatural, one tree hill, house, heroes, prison break, Desperate Housewives, how i met your mother, america's next top model, entoruge, grey's anethomy וכן אני רואה המון טלויזיה...... תחביב: טלויזיה.... סגנון לבוש: לא מוגדר צבע שיער: באופן טבעי חום כרגע שחור ואדום צבע עיניים: כחול הצבע של הקיר בחדר: באופו מפתיע לבן את ג'ארד וג'נסן, את/ה מכיר/ה עוד לפני "על טבעי"?: כן.... אם כן, מאיפה?: את ג'נסן עוד ראיתי בימי חיינו כשהייתי בת 12 וממש אהבתי אותו גם במלאך שחור בדוסון קריק ובסמולוויל אבל אף פעם לא קישרתי שזה אותו שחקן משחק את כל הדמויות, את ג'ארד הכרתי מבנות גילמור הסדרה גרמה לך לאהוב אותם יותר/פחות?: כל כך הרבה יותר.... איפה הכי אהבת אותם?: אני חייבת להודות שלמרות שאני חולה על ג'נסן בעל טבעי הכי אהבתי אותו במלאך שחור מה מצחיק אותך?: ג'נסן במיוחד בפיספוסים של על טבעי משקה אהוב: קולה והרבה (אני מכורה) אוכל אהוב: רוב מה שאימא מכינה בילוי מועדף:ושוב טלויזיה..... האדם שאתה נמצא בקרבתו הכי הרבה זמן: המשפחה והאנשים בעבודה במיוחד אחותי אביטל

לוידעת

New member
אוקי דוקי!:)

שם:טל תאריך לידה:24/1 אזור מגורים:מרכז שחקנים אהובים:ג'נסן!!!בארור!!!יש עוד,אבל הם לא בליגה של ג'נסן!
זמרים אהובים:אין לי זמרים אהובים..יש לי שירים אהובים!:) סרטים אהובים:אין לי ספציפים,אבל האחרון שראיתי היה "רעם טרופי" ואני ממש ממליצה!!אתה פשוט יושב בקולנוע וחצי סרט משתין מצחוק!!הרבה זמן לא צחקתי ככה!בעיקר בקולנוע!!קיצר,שווה צפייה!
(ממש קמפיין פרסום עשיתי פה עכשו...) סדרות בהן אני צופה בקביעות:על טבעי,נמלטים,אבודים,גיבורים,האנטומיה של גריי,מגרש ביתי,גוסיפ גירל,pushing daisies,ורניקה מארס,מונלייט(!),privileged,וסמולוויל הייתי צופה,אדוקה אפילו,אבל בחייאת,כמה אפשר?8 עונות עד שהוא בכלל מתחיל לעבוד בדיילי פלאנט...מה עוד?9 עונות עד שהוא יילבש טייץ?קיצר,התייאשתי..... תחביב:נחשו!
(רמז למתקשים: ^^^) סגנון לבוש:מה שיפה... צבע שיער:שתני צבע עיניים:כחולות אפורות ירוקות (נצ'בעת לכם,הן משנות צבעים!!) הצבע של הקיר בחדר:אפרסק וואנבי!!
יותר כמו לבן שהשתזף קצת...חחח.... את ג'ארד וג'נסן, את/ה מכיר/ה עוד לפני "על טבעי"?את ג'ראד לא(ראיתי אותו ביום בניו יורק כמו שעוד מישי אמרה פה אבל לא באמת שמתי לב אליו....)ואת ג'נסן בסמולוויל!בארור!! אם כן, מאיפה?עניתי על זה ביחד....
הסדרה גרמה לך לאהוב אותם יותר/פחות?יותר!!!!!ה-ר-ב-ה יותר!!!! איפה הכי אהבת אותם?בעל טבעי.... מה מצחיק אותך?כמו שכולן אמרו פה-ג'נסן! משקה אהוב:אממ....שוקו??ודיאט נסטי אפרסק!!!!ולימונענע קרה!!!!חחחח..... אוכל אהוב:גלידה ותפו"א בכל מצב שהם!!!! בילוי מועדף:סרטים...וסדרות אמריקאיות משובחות כמובן....
האדם שאתה נמצא בקרבתו הכי הרבה זמן:אדם??אמממ....הייתי קוראת למחשב שלי ידידי הטוב ביותר-נחשב?

SharonW27

New member
D: ../images/Emo121.gif

שם: שרון
תאריך לידה: 27.2.94
אזור מגורים: הצפון :)
שחקנים אהובים: ג'נסן אקלס,ג'ארד פאדאלקי [אתם בטוח לא מכירים,אה?
], מיילו ונטימיליה, ניקול קידמן, נטלי פורטמן...ועוד הרבה שאני לא מצליחה לחשוב עליהם עכשיו
זמרים אהובים: אני יותר בקטע של להקות- The Beatles, Queen, My Chemical Romance, Paramore, Panic at the Disco, Evanescence...
סרטים אהובים: המומיה [1!!], אוצר לאומי [1], שודדי הקאריביים, מעבר ליקום, שיער ועוד המון המון...
סדרות בהן אני צופה בקביעות: על טבעי
, דוקטור הו
, טורצ'ווד, עקרות בית נואשות, הלוחשת לרוחות, האנטומיה של גריי, מרפאה פרטית, איך פגשתי את אמא, שני גברים וחצי, ריפר, סמולוויל [אבל כמו שמישהי כתבה מעליי,8 עונות זה קצת יותר מדי...], בטי, מגרש ביתי, דארמה וגרג... אבל אני בכלל לא רואה טלוויזיה
תחביב: טלוויזיה XD, מחשב, לקרוא...
סגנון לבוש: בעיקר ג'ינסים וטי שרטס...
צבע שיער: חום עם "נגיעות" של אדום
צבע עיניים: חום בהיר..
הצבע של הקיר בחדר: צהוב מזעזע
לא אשמתי שהטעם של הדיירים הקודמים כזה זוועתי...
את ג'ארד וג'נסן, את/ה מכיר/ה עוד לפני "על טבעי"? בעיקרון כן...אבל רק בעל טבעי ממש התלהבתי מהםD:
אם כן, מאיפה? את ג'נסן מסמולוויל וממלאך שחור [הייתי רואה את זה כשהייתי קטנהXD], את ג'ארד מבית השעווה ומיום בניו יורק...
הסדרה גרמה לך לאהוב אותם יותר/פחות? הרבה הרבה הרבה יותר.
איפה הכי אהבת אותם? בעל טבעיD:
מה מצחיק אותך?היציאות של ג'נסן3>
משקה אהוב: מים שליטה
אוכל אהוב: האוכל של סבתאXD
בילוי מועדף: לראות על טבעי/לאסוף תמונות שלהםXD
האדם שאתה נמצא בקרבתו הכי הרבה זמן: המשפחה:) אז מה אם אני חפרנית?

עונה באיחור |בוקס בעין|

שם: אפרת תאריך לידה: 16.8 אזור מגורים: חריית גת שחקנים אהובים: ג'נסן (מפתיע), ג'ארד, טום וולינג, מייקל רוזנבאום, וונטוורת' מילר, ג'סיקה אלבה, אריקה דוראנס ואלונה טל. זמרים אהובים: בעיקר להקות רוק - סקילט, ניקלבאק, דוטרי, טרי דייס גרייס, בויז לייק גירלס, יוסלס איי די (הישראלים!), סאם 41, סימפל פלאן, טרי דורס דאון ועוד מלאא
סרטים אהובים: בעיקר צ'יקס פליקס XDD סדרות בהן אני צופה בקביעות: סמולוויל ועל-טבעי. תחביב: להציק לאנשיםם.. XD סגנון לבוש: זרוק צבע שיער: חום צבע עיניים: ירוק הצבע של הקיר בחדר: לילך כזה D: את ג'ארד וג'נסן, את/ה מכיר/ה עוד לפני "על טבעי"? כה אם כן, מאיפה? את ג'נסן מסמולוויל (איך דפקו אותו דווקא עם הדמות של לאנהה... מסכן) ואת ג'ארדי מבנות גילמור. הסדרה גרמה לך לאהוב אותם יותר/פחות? בטח שיותר.. איפה הכי אהבת אותם? על-טבעי מה מצחיק אותך? היציאות של דין XD משקה אהוב: מנגווו אוכל אהוב: ספאאאגטי בילוי מועדף: להציק לאנשים האדם שאתה נמצא בקרבתו הכי הרבה זמן: המשפחה והחברות...

Batelg

New member
עונהההההההההההההההה

שם: בת-אל תאריך לידה: 20.08.88 אזור מגורים: רמלה שחקנים אהובים: ג'נסן אקלס, מתיו פרי, זמרים אהובים: מירי מסיקה סרטים אהובים: הקדושים מבוסטון, סיפור אהבה בלתי נשכח סדרות בהן אני צופה בקביעות: על טבעי, אנטומיה של גריי, עקרות בית נואשות תחביב: טלוזיה, כתיבה, סגנון לבוש: גופייה וג'ינס צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום הצבע של הקיר בחדר: לבן.. את ג'ארד וג'נסן, את/ה מכיר/ה עוד לפני "על טבעי"? כן אם כן, מאיפה? ג'ארד מבנות גילמור, ג'נסן מסמולוויל הסדרה גרמה לך לאהוב אותם יותר/פחות? יותרררררררר איפה הכי אהבת אותם? את ג'ארד בבנות גילמור יותר, את ג'נסן בעל טבעי כמובן!! מה מצחיק אותך? ציניות של רועי לוייי משקה אהוב: קוקה קולה אוכל אהוב: במבה בילוי מועדף: מועדוןן האדם שאתה נמצא בקרבתו הכי הרבה זמן: המש"קית שלייי זה יוצא איזה עשר שעות ביוםםם

riktal

New member
עונה בפעם הראשונה

שם: רויטל תאריך לידה: 23/4/78 איזור מגורים: קרית מוצקין שחקנים אהובים: ג'אד מייקל מרי, דרו פלר, Ben Browder, James Char ,Joe Flanigan, Michael Shanks זמרים אהובים: בון ג'ובי סרטים אהובים: היום השלישי, הארי פוטר, בית כברות לחיות וכל דבר של סטפן קינג סדרות: בניחוש חוקר, סמולוויל, סימפסון, אי אר, גיבורים, נמלטים, מגרש ביתי, ללא עקבות תחביב: קריאה ומשחק במחשב סגנון לבוש: מה שנוח לי צבע שיער: שטני צבע עיניים: כחול הצבע של קיר החדר: לבן את ג'נסן אני מכירה עוד מדוסון קריק (כן, כבר נזכרתי בו שם). את ג'ארד הכרתי בעל טבעי הסדרה שגרמה לי לאהוב אותם: על טבעי פחות אהבתי את ג'נסן בסמולוויל מה מצחיק אותי: משפחת סימפסון משקה אהוב: XL אוכל אהוב: עוף ממולא של אמא שלי ומקדולנדס בילוי מועדף: סרטים ביס פלנט האדם שאני הכי הרבה זמן במחיצתו: השופטת שאני עובדת איתה זהו. פעם אחת ודי.

למעלה