שבת שלום - תגידו,לכם בטוח יהיה

שבת שלום - תגידו,לכם בטוח יהיה

רעיון. לאן אני הולך עם בחורה בתל אביב היום? מישהי מהעבודה וקבענו לצאת היום ואני לא מכיר שום מקום,לא טיפוס שמבלה. אני בן 38 והיא 26 ושנינו בראש של לשתות ולעשות חיים. לא אוהב מקומות של פלצנים וסנובים למשל. תודה מראש ושבת שלום.

הפלא ה8

New member
תקנו שתיה,קחו אותה ביד ולכו לטייל..

לכו בשדרות רוטשילד, לכו על שפת הים... תמיד אפשר למצוא מקום לשבת בנמל... סתם רעיון. תהנו ובהצלחה.

דרורk

New member
שאל אותה לאן היא הייתה מעדיפה...

לצאת... אני מבין שאתם כבר מכירים,אז מה שנשאר זה פשוט להגיע להחלטה... האמת שגם הבית שלך הוא אופצייה לא רעה...קונים שתייה וקצת נישנושים,מדליקים נרות,קצת אווירה,אפשר שיחה קללה או צפייה בסרט נחמד...והזמן כבר יעשה את שלו...
ההצעה הועלתה בגלל שאתה לא אוהב מקומות של פלצנים וסנובים...

© RoNa

New member
זה לא בטוח נכון

לדייט ראשון להיות בבית. לפעמים בגלל הסיטואציה, הדברים מתפתחים בכיוון שלא רצינו ונסחפים עם הרגע. זה עלול להוביל לסוף מהר מאוד. אישית לא ממליצה. לא חסרים בתי קפה שקטים שאפשר ללכת אליהם.

נימשון

New member
../images/Emo45.gif שלא לדבר על כך

שאני אישית לא הייתי רואה בעין יפה הזמנה שלו לביתו בדייט הראשון.

דרורk

New member
למה תמיד המחשבה שלכם בכיוון השלילי?

אז הזמנתי אותה לביתי...למה תמיד זה נחשב לא איתי?! דייט זה דייט ולמיקום אין שום חשיבות,תפנימו את זה טוב טוב ותיראו שלא הכל שחור. אני בדיעה שגם בית הוא מקום לדייט...

נימשון

New member
זכותך

אבל אני מצפה מהבחור שיבין מראש את החששות שלי מלהכנס לבית של בחור שאני כלל לא מכירה ומראש לא יציב אותי במצב לא נעים בו אני צריכה לסרב להפגש איתו בביתו. לך אולי זה נשמע פרנואידי אבל אתה כנראה גם לא הוטרדת מינית ע"י בני זוג איתם יצאת לדייט. קצת זהירות עוד לא הזיקה לאף אחד וקצת כבוד לצד השני גם כן.

דרורk

New member
במחשבה שניה...נימשון

אחרי שקראתי את מה שכתבת,יש משהו במה שאת טוענת...
בכל מקרה...תמיד אני משתדל לכבד את הצד השני ולא משנה מה קורה.

כי בלי קשר לכלום

ובלי קשר לחוקים ולעקרונות ולקשקושים למה לי להזמין לביתי אדם שת'כלס עדיין זר לי? לא חסרים סיפורים, ולך תדע... גם אם אני הולכת להשמע קצת שוביניסטית..אני אסתכן ואומר שאצל גברים זה עוד טיפה שונה.... היית רוצה לדעת שאחותך הזמינה אליה מישהו שהיא לא מכירה? בלי קשר לכלום זה לא נראה לי בריא. ועם קשר? הרגשת הנוחות לא תהיה זהה... מי שנמצא בסביבתו הטבעית אוטומטית יהיה לי יתרון פסיכולוגי על האדם השני, ואני חושבת שפגישה ראשונה צריכה להיערך במקום נייטראלי, שמתאים לאופי הפגישה הרצויה, ומקובל על שני הצדדים... משם, אם הם רוצים גם אחרי שעה להחליט אם "אצלה או אצלו" זה כבר עניינם.. אבל לא להתחיל בבית וזה לא נקרא להיות שלילי זה נקרא להיות זהיר ומחושב..

דרורk

New member
טל...

אין פה שום קישקושים... הזמנתי לא פעם בחורה לביתי בפעם הראשונה וזה לא היה נורא בכלל,היא הרגישה די ניחוחה והאווירה זרמה. יש כאלה שזה לא נוח להם ויש כאלה שכן... אבל קישקושים....?! וחלאס עם הניתוחים הפסיכולוגים וכל הקשקשת שמסביב,אם שניים רוצים להפגש אז למיקום אין שום חשיבות...מבחינתי בכל מקרה.

אוקיי...

בוא נתחיל בלהרגע.... לא מבינה מה עצבן אותך בכלל, או למה נתפסת למילה קשקושים, כי זה לא היה מכוון אליך, אלא באופן כללי אמרתי שבלי קשר לכל ה"קשקושים" שזה בדיוק הניתוחין הפסיכולוגים והקשקשת שמסביב שאתה הגדרת בעצמך אחריי בלי לשים לב , עם אותו שורש ק.ש.ק.ש... צריך לשים לב גם לענייני הבטחון. אחל'ה שהוספת את המילה "מבחינתי" בסוף התגובה כי אני מבינה מזה שאתה מבין שכל אחד ומה שטוב לו... אני בחורה, שלא מוכנה , בייחוד בפגישות שמגיעות דרך האינטרנט, לתת כתובת לי לכל אחד שמוצא חן בעיניי לפגישה ראשונה.. כי ככה נראה לי הכי חכם, בלי שום קשר לכן נוח לא נוח כן נכון לא נכון מבחינת הפגישה עצמה, שבמקרה גם מההיבט הזה אני לא בעד...

../images/Emo46.gif

טל ...!!!
ממי, תאמין לי שנפלתי כבר על אובססיסים, שחלייה לאללה אם הייתי נותנת להם את הכתובת שלי מההתחלה...
לילה טוב

לא, אל תאמין לי

לא באמת נפלתי על אובססיסים חחחחחחחח אבל תאמין לי שנפלתי על אובססיבי

דרורk

New member
להאמין....?

או לא להאמין....? זו השאלה!
טלי...תאמיני לי שאני מבין אותך טוב טוב,אבל מה לעשות שאני לפעמים רואה את העניין מהצד שלי
בכל מקרה...מאחל לך שהמפגש הבא שלך יהיה המפגש ב..ה..הידיעה איפה שזה לא יהיה...(בטח לא בבית...
)

למעלה