שבת שלום - תגידו,לכם בטוח יהיה

דרורk

New member
עכשיו נזכרת... ../images/Emo13.gif

טל...אוקי

שיו !!!!

אין לי כוח להעתקות,גזירות הדבקות ושיעור מלאכה אז פשוט סתכל בתמונה שבכרטיס שלי :)

לא ממש הבנתי...אבל ראיתי ששנינו

מזל בתולה...אולי זה מסביר את השטוטניקיות שנפלה עלינו היום... דרך אגב...הכל בצחוק כן? פשוט התאהבתי בתמונה של גלית...

ד נ י ת3

New member
../images/Emo45.gif

פגישה בבית - יש בה אינטימיות, שאולי היא קצת "גדולה" על שני אנשים שלא מכירים. הכי טוב מקום נטרלי. שבו גם לך וגם לה יש דרך מילוט. (תחשוב שהיא כונפא והיא באה אליך הביתה - איך תגרש אותה?, תחשוב הפוך - היא חושבת שאתה כונפא - איך היא בורחת מהר?).

דרורk

New member
בגלל זה חשוב להחליף תמונה...

בין השניים לפני מפגש מהסוג הזה
אבל מה לעשות שכל אחד חושש מהציג תמונה שלו...?! ודרך אגב...כונפא או לא כונפא...אני לא מגרש אף אדם מביתי!!!

תתפלא אולי אבל תמונה לא תמיד ממצא

ראיתי אנשים שמים תמונות שלהם ושולחים אבל פנים מול פנים הם נראית שונה כלומר יש דימיון בין התמונה למציאות אבל שונה לגמרי.. יצא לי לראות מצבים שאנשים שמים תמונה לדוגמא באתר היכרות ואז עוברים למסנג'ר ואותו אחד מפעיל מצלמה פתאום אתה רואה מציאות שונה.. ולא תמיד אנשים שמים תמונות עדכניות אז ככה שלא תמיד ממש ניתן להסתמך על תמונה.. ולפעמים בתמונה... מה שלא עושה הטבע עושה הצבע...

דרורk

New member
אולי לא תמיד...

אבל בדרך כלל היא מונעת הרבה מצבים לא נעימים,וחבל אבל ממש חבל שאנשים מסרבים לשים תמונה שלהם בכרטיס האישי...קשה לי להבין למה זה כך. הלוא ביום יום אתם מסתובבים בכל מקום בלי להסתיר את עצמכם מהחברה סביבכם...אז למה בכרטיס אין שום תמונה...?

במידה מסויימת אתה צודק

אני נמנעת לשים תמונה שלי בכרטיס בגלל מקרה שקרה לי ברשת עם מישהו שהכרתי וזנ נגמר לא טוב לכן מאז אני לא שמה יותר את התמונה שלי בכרטיס או ברשת בכלל...

מתוקה

חחחחחחחחחחחח אני כבר נתקלתי בכאלה ששלחו לי תמונה שגזורה מאיזה אתר של דוגמנות או משהו כזה...נו,באמת...והם חושבים שאנחנו קונות את זה...

למעלה