שבת שלום, ת ו פ ע ה !!!

אם החוזה שלו נשמר, הוא יהיה עד

כל האמירות שהאמינות שלו ירדה, זה כמובן שטויות של עוכר-הדין של החשוד ברצח.
כיוון שהוא לא היה עצור, הרי שהוא לא ברח על פי המינוח החוקי.
כעת הוא עצור.

תגיד לי מר שפירא,אתה חי בישראל ?

אני לא עובד אצלך ואני לא ספק של שמות.
אם אתה מעוניין,תעשה חיפוש בגוגל תחת ההגדרה "שוטרים עברינים" ותקבל אין סוף דוגמאות - שעות של צפייה "מהנה".
לדוגמא : http://www.youtube.com/watch?v=ZfLQWZjFfRE

זו הדוגמא שלך ? זה לא מצדיק הוצאת דיבה.

הצגת שלושה מקרים שאני לא יודע מה נכון ומה לא בהם, וגם אתה לא יודע, ומהם אתה מסיק על כל השוטרים.

מתוך מאות אלפי מפגשים בשנה של שוטר מול אזרח או שוטר מול עבריין, יש מספר כשלים או מעשים בלתי ראויים , ובגלל זה אתה קורא לכל השוטרים עבריינים ?
ברגע שאתה מכליל, אתה בעצמך מבצע עבירה של הוצאת דיבה.

אם אתה טוען שכל השוטרים עבריינים, אתה מכליל גם אותי בינייהם, אז אם אין לך משהו נגדי אישית, רד מזה ומהר.
או תפרט כאן ועכשיו מה יש לך אישית נגדי כשוטר 30 שנה, אני מתיר לפרט כל מה שיש לך נגדי - ולא, חדל מההכללה הזו מיד.

השוטרים הם המחסום היחידי בין עולם הפשע לבין האזרחים ומשפחותיהם , ומולם לא תעזורנה שום מצלמות בכלי הרכב.
כבר נעשה נסיון בשכונת התקווה כשאזרחים דרשו שהמשטרה תצא מהשכונה, ותוך 24 שעות התחננו שהמשטרה תחזור לשכונה.

במקום לעודד את השוטרים, אתה רק עוסק בתקיפתם ובקריאה לכל השוטרים עבריינים.
אם היינו "מדינת משטרה" בכלל לא היית שומע על מקרים שליליים, אבל אי אפשר לבלבל אותך בעובדות.
שוטר שכשל בכוונת זדון או בשגגה, יש לטפל בו כראוי, אבל יש לבצע הבחנה ברורה בין הבודדים הללו לבין כלל השוטרים שמגינים על הציבור.
מי שלא מסוגל לעשות את ההבחנה הפשוטה הזו, יש לו בעיה.

שפירא, לדעתי אתה לוקח את הדעות על משטרה

כושלת באופן מאוד אישי.

המשטרה זה לא אתה, כי היום אתה כבר גמלאי, המשטרה היום אכן
מדאיגה אותנו, חונה בחניות אסורות, יש שוטר שאנס בנידת אשה,
לא תמיד מגיעים שוטרים בזמן הרצוי יבמהירון על מנת למנוע אסון,
לא תמיד המשטרה מתעדת מקרים ואז אין הוכחות.

ולעומת זאת לפעמים מצליח למשטרה, אך מכיוון שזו משטרה אסור לה
לעבוד בשיטת מצליח, היא צריכה להתייחס לכל תלונה ברצונות
המלאה ביותר.

לא רואה פה שום הוצאת דיבה, כי דברים היו מעולם ואנחנו כאזרחים
שומרי חוק רוצים להרגיש מוגנים ע"י המשטרה שלנו.

יוליקה

Member
מנהל
ערנונה, מאיר שפירא הוא "פעם שוטר תמיד שוטר"

הוא מרגיש צורך להגן על המוסד אותו שרת שנים רבות כל כך.

את צודקת בתחושותייך , ולהביע דיעה זו דמוקרטיה

וזכותך בהחלט להביע את דעתך ואת מורת רוחך.
אבל בלי לפגוע באנשים טובים.
ואי אפשר לקחת יוצאים מהכלל ולהפוך אותם לכלל.

כל שוטר שסורח, מרתיח את דמי, ותאמיני לי שאם אני הייתי במח"ש, הייתי מפטר את השוטרים שהוכח שהם פעלו באופן שלילי, פיטורי-קלון כולל הודעות בעיתונות כדי שכולם יידעו.
יחד עם זאת יש להגביר את הפיקוח.
במחוז תל אביב בזמני כאשר הייתי ע.קמב"ץ מחוז תל-אביב, אחרי שהקמתי את המוקד הממוחשב, השוטרים בניידת ידעו שיש מי שעוקב אחרי מעשיהם וטיפול לא נאות או אי הגעה בזמן, הקצין הממונה עליהם נדרש למפקדיו לתת הסברים.

יותר מזה, במוקד ת"א מופעלות ברוח זו שתי שוטרות-משוב, כאשר מסתיים טיפול באירוע לפי דיווח הניידת, הן מתקשרות למתלונן לברר מה יש לו לאמר על כך. קצין הביקורת המחוזי משתמש במשרד במחשב שבו כל ההתקשרויות הללו.
משום כך להתנפל על מחוז תל אביב ולקבוע את כל השוטרים כעבריינים זה פשוט פשע.

בכל מוסד גדול יש אנשים שחורגים מהנורמה, תמיד היה ותמיד יהיה, ועל כך המערכת בונה מיגננות כדי למנוע ככל האפשר תופעות כאלו, ועל כך יש לציין לטובה את המשטרה.
גם המפקד בשטח שאמון על התנהגות אנשיו, לא יכול להיות כל הזמן בכל מקום, אפילו שביחידות גדולות יש למפקד יחידה גם סגן ועוזר, אבל עם צימצום כח האדם במשטרה, גם היחידות וגם האמצעים מצטמצמים, ועל כך אין אלא לבוא בטענות ל: "נערי האוצר", שטובת הציבור כנראה לא ממש מטרידה את מנוחתם ומקצצים בתקציבי המשטרה ללא רחם, אפילו שבמשטרת ישראל כח אדם המצומצם ביותר במדינות הדמוקרטיות.

כמי שהיה מספיק שנים בתוך המערכת, אני יודע שכל הזמן מבצעים פעולות פיקוח, אבל תופעות שליליות תמיד תהיינה בגופים גדולים, וקביעה ש-"כל השוטרים עבריינים", רק מרפה את ידי הטובים.
כמה פעמים אפשר לשמוע עליך דברים רעים בלי שזה ישפיע ?
גם ככה לא משנה מה תעשה עבור הציבור, תמיד תחטוף העלבות,ויריקות ומכות וגידופים, ועד תביעות שוא באמצעות עוכרי-דין שכל מטרתם להצדיק את הרווחים העצומים שלהם.

היום השוטרים כל כך זהירים, שכאשר אשתי הזעיקה ניידת בקשר לאדם שנפל מהגג (כנראה ניסה לפרוץ לדירה בקומה האחרונה) השוטר שגבה עדות, הזדהיתי כגימלאי ונתתי לו כרטיס ביקור שלי כך שאם יחליט לנסוע לכרתים שיבוא להתייעץ וכי אני חבר באיפ"א, סרב לקבל את הכרטיס כדי שזה לא ייראה כשוחד. ולא משנה שאנחנו בעצם אמורים להיות חברים כי הסיסמא באיפ"א - "סרבו פר אמיקקו" (שירות תוך ידידות) , והוא שמע עלי כהיסטוריון של מחוז תל אביב.
זה לא עזר, הוא לא לקח את הכרטיס.

אז יש לרדת מהמשטרה ומהעלבה גורפת של השוטרים כי זה יתנקם בציבור כבומרנג כאשר השוטרים יהפכו לאדישים ויחשבו כל העת רק על כס"תח.
יש ביקורת על שוטרים מסויימים ? אם הביקורת נכונה, אדרבא, הוציאו זאת לאור.
שוטר נהג שלא כשורה ? תגישו תלונה נגדו.
אבל אי אפשר בלי להתלונן ואחר כך להפוך את כל המשטרה לעבריינים, זה בלתי ראוי וזה בלתי אנושי.

הקרבתי את חיי המשפחה שלי לטובת ההגנה על הציבור מפני עבריינים ומחבלים, השקעתי את כל כולי בהגנה על הציבור ובמלחמה בפשע ובפח"ע משך 30 שנה , יש לי מעל 400 פרסים וציונים לשבח, ואני נושא את עיטור-השירות של משטרת-ישראל על מצויינות בשירות , ואני לא רוצה לשמוע אמירות סוחפות שכוללות למעשה גם אותי כשוטר-עבריין !!!

זה מה שמציק לי.

אריאלז

New member
אבל כשאתה מכנה עורכי דין "עוכרי דין" ובכך

מוציא דיבתם רעה של אלפי עורכי דין ישרי דרך ומוסר זה בסדר? אבל מה שמותר לרבי אסור לאחרים.

בכל שנות שירותי לא הכרתי אלא רק אחד

שמו היה אוטו גיפס, איש ששמר על יושרה וסרב לייצג מי שביצע עבירה אלא רק מי שברור לו שהוא זקוק להגנה וכי לא ביצע שום עבירה.

כל מאות עורכי הדין שהופעתי מולם לא היססו לרגע מלנסות לתקוף את השוטרים או העדים האחרים רק כדי לנסות להוציא את הלקוח שלהם זכאי, גם על חשבון הצדק. אם הוא ביצע את העבירה או לא, זה ממש לא ענין אותם.
מעט מאוד עורכי דין היו שיכולתי לתת בהם אמון שאמנם יעמדו בהבטחתם (כזו או אחרת), ולא נתקלתי אפילו באחד (פרט לאוטו גיפס) שיתנגד לקחת תיק בין אם הלקוח ביצע את העבירה או לא.
שמעתי על כאלו שעבריינים המואשמים בעבירות מסויימות, הם לא יטפלו, אבל זה רק ענין אישי שלהם וסיבותיהם עימם, ולא התחייבו שלא להגן על מי שביצע עבירה.

מי שיש לו מה לאמר, שישמע קצת דברים של עורכי דין בכירים וותיקים שמספרים את האמת, למשל עו"ד פלילי בכיר ותיק אביגדור פלדמן , שכמה שזכור לי , שדיבר במספר ראיונות על האמת מאחורי מערכת המשפט ועורכי הדין.

אריאלז

New member
עם כל הכבוד להיכרויותיך, עורכי דין לא

כולם עוסקים בתחום הפלילי שבהם אתה מצטצמצם, אבל מכליל את כולם באותה הקלחת, וגם עם כל הכבוד לפלדמן הוא ממש לא האורים והתומים של הפליליסטים
ולא כולו זוך וטוהר גם אם הוא מתיימר להיות כזה. פגשת מאות מאות עורכי דין? אתה יודע כמה עורכי דין יש שאותם לא פגשת ולא הופעת מולם? עורכי הדין עושים את עבודתם הסנגורים תפקידם להוציא את לקוחם זכאי והתובעים להוציא את הנאשם חייב, והשופט משמש כלשון מאזניים. כי בארצנו אין חבר מושבעים, ועדיין כל מה שאמרת לא עושה אותם עוכרי דין, ולא לחינם פיסלה של אלת הצדק מכוסת עיניים , גם אם לטעמך הצדק לא נעשה. נאשם זכאי לקבל עו"ד ואם אין לו יכולת, בשביל זה הוקמה הסנגוריה הציבורית, שבניגוד לעורך דין פרטי אינה יכולה לסרב לקבל תיק כלשהו בין אם חשוד עבר או לא עבר עבירה ותפקידו של הסנגור להגן על לקוחו גם אם הוא יודע שלקוחו אינו השה התמים ע"ע פלדמן קצב .
אז במחילה ממך, כשם שאתה מבקש לדבר בהגינות על על שוטרים , קשוט את עצמך תחילה.

אם לא היה ברור: הכוונה לפליליסטים.

וההשוואה בין תובע לסניגור אינה במקומה כמובן:

התובע- מביא לדין מי שנאספו ראיות נגדו שאמנם בוצעה עבירה ואמנם הוא זה שביצע אותה, וגם זאת לאחר בדיקה משפטית מוסמכת.

הסניגור- יעשה את המכסימום כדי לחלץ את הלקוח מהתיק גם אם הוא אשם, וגם אם הוא צריך למרר את חייהם של אנשים אחרים כמו שוטרים,עדים ונפגעים.

וזה כל ההבדל הגדול.
וזה בדיוק מה שאמרתי - אדם ישר לא יוכל להגן על מי שהוא יודע שאנס, רצח, שדד, תקף חסרי ישע וכו.
וכבר נאמר בבתי המשפט, בתי המשפט אינם עושים צדק אלא חוק.
וכדאי שתבדוק מה במקור היה תפקידו של עורך-הדין במקור במשפט האנגלי.

בת אל7

New member
מנסיון אישי אין מה להגן עליהם

לפעמים הם מצליחים,,

אין מספיק יחס ואזן קשבת כאשר מתקשרים אליהם באים באיחור ולא נכנסים לעומק הבעיה

בבית שלנו השכירה עולה מרוסיה(יכול להיות גם מעדה אחרת) במקרה הזה היתה רוסיה
ופתחה את ביתה לבית בושת,,המשטרה אומנם זומנה עי" הדירים אבל השוטרים השתתפו בחגיגה

חוטאת ומחטיאה

אף אחד לא ביקש ממך להגן על השוטרים אבל גם לא להלעיז עליהם.
איך את יודעת שזה בית בושת?
ואת רוצה לאמר ששוטרים הגיעו ושכבו עם הזונות? ולא נראה לך שאת קצת ממציאה ? את ראית מה קורה שם בפנים?

אז לכתוב דברים כשאת מסתתרת מאחורי כינוי, זו ממש חוכמה גדולה,
אבל אם לא עשית מה שצריך לעשות אם אמנם היית בתוך הדירה ואת יודעת שזה בית בושת, וראית את השוטרים שוכבים עם הזונות, אז מי כאן אשם ?

בת אל7

New member
אני מבקשת ממך אם אתה לא מכיר את המקרה

אז תשתוק,,אני לא מסתתרת אחרי כינוי כמעט כל האנשים מכירים אותי כאן
בעית הבושת לא היתה פרטי שלי ,כל הדירים היו מעורבים בזה והם הביאו לידיעתי ולמשטרה ואף היה משפט בנידון
והשוטר יצא נאשם,,

ככה שזה נורא יפה לכפןת על משהוא ,אבל נורא לא יפה להאשים את זה שלא אשם,

את כל זה לא סיפרת, למה ???

אם היית מספרת את הכל בסיפור הראשון, הרי הסיפור היה יותר ברור מלכתחילה.
ולא סיפרת שהיתה חקירה שבסופה הואשם שוטר והורשע.
ואם היה שוטר שהואשם והורשע, אז זה בוודאי שלא:"....המשטרה אומנם זומנה עי" הדירים אבל השוטרים השתתפו בחגיגה...".
תחשבי על זה.....

שפירא בוקר טוב

אני מעריך מאד את הנסיונות שלך להגן על הבאר ממנה שתית 30 שנה.
יש לך רק בעיה אחת : הבנת הניקרא.
1.תקרא שוב ותבין שהטענות שלי הם לא נגדך באופן אישי .
2.צר לי שאחרי 30 שנות שירות אינך יודע מהי "דיבה".
3.לאחר אין סוף כשלים במשטרה זו דעתי האישית ואני עומד מאחריה .
4.איני טוען שכל המשטרה היא כישלון אך בוואדי שלא מדובר בעשבים שוטים בודדים.
5.את המושג "עבריינים במדים" זו לא המצאה שלי - חפש בגוגול.
6.השימוש שלך במילים כמו :
"מי שחושב ככה, שילך ויתלה את עצמו על העץ" ---זו אלימות מילולית.
"לך תתחבא בפינה" מזכירים לי את הקטע הבא :
http://www.youtube.com/watch?v=7MAQoMVUXa0

למעלה