שב"ש לך בוואריה גם אני מאד אהבתי את משינה... תבלי ותהני.
ח חתולון* New member 13/10/06 #12 שבת שלום בוואריה, רק לא בסוכה../images/Emo70.gif הלילה הסוכה "מחוץ לתחום" שבת שלום וחג שמח.
M Mישל וזהו New member 13/10/06 #13 שלי חזרו מההקפות מסתובב להם הראש מרוב סיבובים. את הסוכה קוקי פרק כבר בצהריים, ונתענג לנו היום בישיבה בחוץ עם כמה זוגות חברים, שאחד מהם הבטיח להגיע עם הגיטרה. שבת שלום בברלי וכולם
שלי חזרו מההקפות מסתובב להם הראש מרוב סיבובים. את הסוכה קוקי פרק כבר בצהריים, ונתענג לנו היום בישיבה בחוץ עם כמה זוגות חברים, שאחד מהם הבטיח להגיע עם הגיטרה. שבת שלום בברלי וכולם
ח חתולון* New member 13/10/06 #15 את הסוכה השארנו, לצפייה בלבד כדי שהקטנה שהגיעה לחופשה, תוכל לפחות, לראות.... אעפ"י שיש אפילו תמונה====>
את הסוכה השארנו, לצפייה בלבד כדי שהקטנה שהגיעה לחופשה, תוכל לפחות, לראות.... אעפ"י שיש אפילו תמונה====>
ז זהר nj New member 13/10/06 #18 הי בואריה.../images/Emo140.gif שבת שלום. וואו משינה... להוריד חולצה...להשתולל....ולרקוד...[צינגלך קטן......]... אני מת לבוא.
הי בואריה.../images/Emo140.gif שבת שלום. וואו משינה... להוריד חולצה...להשתולל....ולרקוד...[צינגלך קטן......]... אני מת לבוא.
ק קשוח31 New member 13/10/06 #20 לפני שבועיים בערך היתה הופעה במימון קוקה קולה - סוף הקיץ בחיפה, משינה עלו ב3 בבוקר. נתנו הופעה מחשמלת, כמעט התחשמלו בעצמם (ירד גשם, חחח)
לפני שבועיים בערך היתה הופעה במימון קוקה קולה - סוף הקיץ בחיפה, משינה עלו ב3 בבוקר. נתנו הופעה מחשמלת, כמעט התחשמלו בעצמם (ירד גשם, חחח)
ב בוואריה New member 14/10/06 #29 שבת שלום ומבורך לאיש ולצינגלה חחחחחחח צינגלה הא???? (מעכשיו אף מילה!!! ) תבוא תבוא יהיה גם צינגלה נוריד חולצה.... יהיה כיף
שבת שלום ומבורך לאיש ולצינגלה חחחחחחח צינגלה הא???? (מעכשיו אף מילה!!! ) תבוא תבוא יהיה גם צינגלה נוריד חולצה.... יהיה כיף