שבת שלום !

ju100

New member
188...תן ../images/Emo41.gif

קובץ..תןןןן...כשהלכתי לחפש תקליטור של מוסיקה הונגרית/ג'פסי.. הסתכלו עלי כמו על מישהי שנפלה מהירח...

ju100

New member
טוב ..אז לא....../images/Emo41.gif

שמת בסוף המישפט סימן שאלה
ואני כבר בדמיוני ראיתי איזה יופי של מיקבץ מוסיקה הונגרית.. ופווווהההה...מפח נפש..איכזבתיני שלא באשמתך!!

orlu

New member
אבי תזכיר לי ואביא לך לצפת דיסקים

בהונגרית כל מיני מוסיקות כולל צרדאש ואחרים תקליט תעביר לפורום מש'תרוצה

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif כבר ניסיתי פעם

להעביר את התקליטור לפורום, אבל צריך תוכנה מיוחדת כדי להפוך את התקליטור לMP3, כדי שיהיה אפשר להעביר אותו לקובץ, ואין לי. אולי גלי תוכל לעזור לנו, ואז כולם יוכלו להנות מהנסיכה.

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif אימי ז"ל רקדה יופי

צ'רדש, ואני יודעת כמה צעדים בסיסיים, אבל לא את הסדר הנכון, ולא שום כלל. אולי מישהו אחר מהפורום יוכל להסביר לך. אני סתם מתה על המקצב, ועל מוסיקה צוענית בכלל. זה עושה לי משהו בלב, (אולי השורשים הצועניים של החונגרים), וזה מקפיץ אותי. גם מקצב דרום אמריקאי, וגם מוסיקת קאנטרי. אבל הכי, צועני צ'או, ותרקדו הרבה.

itaf10

New member
גם אימי ז"ל היתה רקדנית וידעה לשיר

אמי ז"ל היא שידעה לרקוד צ'ארדש ולשיר (היה לה קול סופרן יפהפה) כמה חבל...כל זה נגמר
עד היום כאשר אני שומעת שירים צועניים אני ממש מתרגשת, ויש לי גם תקליטור נהדר של מוסיקה קלאסית צוענית. ממש ממש כיף.

ברק 188

New member
אצלי זה היה האבא ז"ל ../images/Emo41.gif האירועים.

אגב שמעתי ברדיו שמגיעה לארץ איזה תזמורת ידועה שמנגת "מוסיקה מחולות צוענים" של רומנים והונגרים- נתנו גם קטע קצר מגניב את השם לא קלטתי, יפיעו בכמה מקמות הארץ, עב הבנתי שנתן עם לקנות כרטסים בבאר שבע אז אני מניח שיגיעו גם אליכם.

itaf10

New member
נעקוב במידה ויגיע למרכז

הייתי מעוניינת ללכת לראותם. ברק, יש לך עכשיו עוד "משימה אפשרית" לעדכן אותנו בהתאם שבוע טוב

למעלה