שבת שלום
- שרשור הכירות...

mor000

New member
שבת שלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif- שרשור הכירות... ../images/Emo98.gif

הרעיון הוא שכל אחד יעתיק את השאלות שנמצאות למטה ויענה עליהם... אל תשכחו ללחוץ "הוסף תגובה" ולא "הודעה חדשה"!!! שם: גיל: כיתה: מקום מגורים: ספר על עצמך ב4 מילים: אוהב: שונא: מוטו לחיים: השריטה שלי: הסמיילי שלי: מנוי\לא מנוי למעריב לנוער: תמונה שלכם: [הוספת תמונה: בעמוד של "הוספת ההודעה" יש למטה מן 'פסים' כחולים, אחד מהם הוא "צירוף קובץ", תלחצו פעם אחת על האפשרות הזו. יפתח לכם באותו העמוד עוד חלק בו תצטרכו רק לעלות את התמונה מהמחשב שלכם [browse...] ולתת לה כותרת. שיימו לב שהמערכת יכולה לעלות תמונות רק עד 500kb, אז אם זה לא הולך לכם פשוט תקטינו את התמונה...]

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo187.gifאני :)

שם: שיר גיל: 14.10 חחח כיתה: ט' מקום מגורים: ראשל"צ ספר על עצמך ב4 מילים: אין לי מה להגיד. D: אוהב: מוזיקה, משפחה, מחשב, חברות. שונא: לא עולה לי עכשיו מוטו לחיים: כנ"ל השריטה שלי: בובות פרווה, בעיקר ניקי XD הסמיילי שלי: "
" מנוי\לא מנוי למעריב לנוער: מנויה, מנויה
תמונה שלכם: בינתיים לא
. הודגש באמצעות מדגישומטיק

hadark2

New member
אני!

שם: הדר גיל: 13 וחצי מקום מגורים: הר-חלוץ [יישוב באזור כרמיאל] ספר על עצמך ב4 מילים: לא קצת קצר מידיי? אוהבת: כדורעף, מוזיקה, מחשב, מעריב לנוער
שונאת: יותר מדיי דברים XD מוטו לחיים: אין כרגע, אבל בעיקרון זה משהו כמו "תמיד חשבו קדימה אך נסו לחיות את השנייה".. צריך לסגנן את זה. השריטה שלי: ? הסמיילי שלי: ? מנויה/לא מנויה למעריב לנוער: מנויה!

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gifלהלהלה.

שם: שיר:) גיל: 13 וחצי כיתה: ח מקום מגורים: רמות השבים ספר על עצמך ב4 מילים: בלה בלה בלה בלה. זאת אני:) אוהב: לישון, לנגן,שוקולד, מחשב, לזניות^^ ועוד דברים:) שונא: בצפר
מוטו לחיים: תהיה חרא, ככה לא ידרכו עליך:} סתם סתם. בכללי, תתנו חיוך, זה לא עולה כסף:) השריטה שלי: אושרי כהן. אל תנסו להבין>< הסמיילי שלי:
ו
הנצחי:) מנוי\לא מנוי למעריב לנוער: מנויההה! תמונה שלכם:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

SpongBobit

New member
שלהלהלהלהללהלהלה !../images/Emo9.gif

שם: גל
כיתה: ט'
מקום מגורים: ירושלים
ספר על עצמך ב4 מילים: מעריצה מושבעת של טוקיו הוטל !D: סתם, אין לי מה לספר, אבל זה נכון
אוהב: ביללללללל
שונא: הרבה
מוטו לחיים: אין
השריטה שלי: אין P:
הסמיילי שלי:
מנוי\לא מנוי למעריב לנוער: מנויהההההה
תמונה שלכם: אפשר של בן זוגי ?
~לעתיד..~

hili האחת

New member
תורי=)../images/Emo79.gif

שם: הילי. גיל: 13. כיתה: ז'. מקום מגורים: כלשהו. ספר על עצמך ב4 מילים: ארבע מילים? רוצה שלוש! אוהב: מעריב לנוער=] לכתוב, הארי פוטר (ביל ופרד וויזלי, סיריוס בלק ורמוס לופין), מוזיקה, לרקוד, לחייך, חברות, קניון. שונא: פקאצות, ערסים, שקרנים, שיעמום. מוטו לחיים: "שלא תדאג עוד עד לסוף הימים, תסגל לך תורת חיים... אקונה מטטה!" השריטה שלי: אוו, יש הרבה! הסמיילי שלי:
מנוי\לא מנוי למעריב לנוער: ברור שכן!! כבר איזה שנתיים. תמונה שלכם: לא שמה:p

רק רגע../images/Emo29.gif מישהו חסרO_O מה עם ג'ורג' וויזלי? ואגב, אם ראית אינויאשה ורנמה, זה אומר שראית גם קליידו סטארP: ?

hili האחת

New member
כן. היא טובה:)../images/Emo79.gif

ואיפשהו הפאנפיקים חינכו אותי להאמין שפרד עולה על ג'ורג'. (ספוילר בהודעה הבאה)

hili האחת

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo79.gif *היא- קליידו סטאר

למרות שתאום חי עדיף על תאום מת;-; פרדדד!

...../images/Emo58.gif../images/Emo29.gif שמתי לב שבכל הספר השביעי ניסו להראות לנו את פרד באור יותר חיובי מג'ורג' כדי שנהיה עצובים שהוא מת T-T וממש הצחיקו אותי הקטע עם ה"לא מאוזן" XD |סוף ספוילר| וקליידו סטאר זה ממש טוב ^_^ אחת האנימות האהובות עלי כרגע [ארורה תהיה מאי וונג לעד]

hadark2

New member
גם אני הייתי ממש מופתעת כשגיליתי שזאת את XD

אני ממש אוהבת את סלולרק! בא לך לספר לנו אם יש איזשהי הודעה שלא ידעת מה להגיד עליה אז פשוט לא שמת אותה? או איזה הודעות אהבת? אני מניחה גם שיש סינון להודעות, זה נכון?

תודה^__^../images/Emo29.gif יש מלא הודעות שלא היה לי מה להגיב עליהן אז לא פירסמתי... אני אוהבת הודעות שברגע שאני רואה אותן אני מצליחה לחשוב על תגובה מפוצצתXD [זה יותר קשה ממה שזה נראה] וברור שיש סינון, כבר קיבלתי דברים כמו "אח שלי ביקש שנזד**ן מחר יותר בשקט" או "למה את לא מוצצת לאבא שלך", אז מין הסתם אי אפשר לפרסם הכול...

AnNa ChAn

New member
קליידו סטאר באמת מעולה!../images/Emo129.gif

זה נגמר והכל, ואני פשוט לא מצליחה למצוא את המנגה של זה ): סוף קצת מאכזב מבחינת ליאון וסורה

למעלה