שבת שלום
- שרשור הכירות...

LOLO RBD

New member
חדשהההההההה

שם: לורן גיל: עוד מעט 15 כיתה: ט מקום מגורים: רמלה<<<<<<< ספר על עצמך ב4 מילים: אני ילדה מאוד משוגעת < חחחחח אוהב: ממתקים שונא: סנובים מוטו לחיים: "כולנו שוים" השריטה שלי: RBD הסמיילי שלי: אין מנוי\לא מנוי למעריב לנוער: לא ....אני קונה אותו תמונה שלכם: איןןןןןן

R i s a

New member
ובכן.

שם: לריסה גיל: 15 בעוד ארבעה ימים. כיתה: י' מקום מגורים: הרחק הרחק ספר על עצמך ב4 מילים: נוטה לציניות, אדישות ומניפולציה. אוהב: שוקולד, חד"כ, הכי גאים שיש וכל שיר שג'ון לנון כותב. שונא: בננות ושני שליש מהיצורים האנושיים. מוטו לחיים: Love is an investmend, Information is insurance השריטה שלי: ישראבלוג, רושם ראשוני הסמיילי שלי: {: - אני לא גרופית של תפוז. מנוי\לא מנוי למעריב לנוער.

shiran RBD

New member
חדשה פה מעריצה של RBD

שם: שירן ראובן גיל: 18 כיתה: סיימתי ללמוד.. מקום מגורים: באר יעקב ספר על עצמך ב4 מילים: מעריצה של הלהקה RBD אוהבת: את RBD שונא: את ארווי חחחחחח מוטו לחיים: בשביל מה לעשות מלחמה אם השלום אינו עולה דבר.. השריטה שלי: RBD חחחחח הסמיילי שלי:
מנוי\לא מנוי למעריב לנוער: מנויה (יותר נכון אחותי) תמונה שלכם: אין

maiky17

New member
../images/Emo182.gifמתפקדת../images/Emo195.gif

שם: מאיה
כיתה: י"א
מקום מגורים: מרכז.
ספר על עצמך ב4 מילים: בלונד, שליש, כותבת וקוראת
אוהב: אנשים.
שונא: מתמטיקה
[ורק שלשום הבנתי עד כמה].
מוטו לחיים: יהיה טוב. מתישהו.
השריטה שלי: מוזיקה.
הסמיילי שלי: נו, זה לא ברור?
מנוי\לא מנוי למעריב לנוער: מנויה וחצי
תמונה שלכם: הרגע פורמטתי, בפעם אחרת

AnNa ChAn

New member
../images/Emo129.gifאני

תהנו D: שם: אנה גיל: 14 כיתה: ח מקום מגורים: איפושהו בצפון, בקריית שמונה ספר על עצמך ב4 מילים: אוהבת אנימה ומוזיקה לנצח :) אוהב: אנימות,מנגות,מעריב לנוער, מוזיקת רוק ונו-מטאל בעיקר,פורומים בתפוז ואח שלי! שונא: ערסים, פריקאצות,פיצה ופיזיקה. מוטו לחיים: "להיות שפויה זה פויה!" DDD: השריטה שלי: מתוך כל השריטות, זו השריטה שלי כלפי פיצה. פיצה לא מגרה אותי, ואני שונאת פיצה. הסמיילי שלי:
מנוי\לא מנוי למעריב לנוער: מנויה כבר הרבה זמן :) סורי, אני מרחמת על מחשבי האידיוט ולכן אין לי תמונות שלי במחשב.

AnNa ChAn

New member
אמ...

המון סדרות, אני אתעייף רק מלכתוב את כולן D: אמ.....הנה רשימה חלקית ביותר DEATH NOTE KYOU NO GO NO NI FULL METTAL ALCHEMIST ELFEN LIED RURUONI KENSHIN AIR FRUITS BASKET INUYASHA BLEACH והרשימה עוד ארוכה......

שלום:)

שם: גילי גיל: 14 וחצי כיתה: ט' מקום מגורים: העיר של הערסים,כלומר קרית אתא ספר על עצמך ב4 מילים: שונאת את טוקיו הוטל ! אוהב: מוזיקה,אוכל חחח (בעיקר במבה תודו שזה סגידה *______-* ),בלוגיםמעריב לנוער. שונא: ערסים,פרחות , אנשים חכמים,פיזיקה ><" מוטו לחיים: שפוי זה לא רצוי DDDDDDDDD: השריטה שלי: במבה במבה במבה וואי אני כל היום טוחנת במבה! הסמיילי שלי:
מנוי\לא מנוי למעריב לנוער: מנויה תמונה שלכם: השמאלית כמובן:)

../images/Emo13.gif

שם:יובל
כיתה:י'
מקום מגורים:איפשהוא במרכז
ספר על עצמך ב4 מילים:לא יודעת מה להגיד
אוהב:הארי פוטר,אוכל,לכתוב,לקרוא,צופים,ספרות והיסטוריה
שונא:ללמוד,לקום מוקדם בבוקר,צבועים סנובים ומרושעים
מוטו לחיים:היה מגניב ואל תגנוב
השריטה שלי:סמיילים של תפוז..חח,דברים מתוקים(שמנמנות או לא להיות!!),פרפרים ומעריב לנוער!!
הסמיילי שלי:
מנוי\לא מנוי למעריב לנוער:בטחח מכיתה ד' חח

SmileyD

New member
שלום {:

שם: עדי גיל: 15 וחצי
כיתה: י' מקום מגורים: שוהם... ספר על עצמך ב4 מילים: אין לי מה לומר אוהב: הארי פוטר, ספרים, פנטזיה, ציור, מחשבים (!!!!) ושוקולד ^-^
שונא: אומ, לא הרבה... אני שונאת מיונז DD: מוטו לחיים: זה משתנה מדקה לדקה :p השריטה שלי: וואוו, יש הרבה OO" הסמיילי שלי: אממממ כל סמיילי שהוא.. העיקר שיחייך ^^ מנוי\לא מנוי למעריב לנוער: מנויה תמונה שלכם: *תצטרכו לדמיין* אמממ , היי כולם, נעים להכיר, אני מקווה להנות פה [=

למעלה