שבת שלום

דם דם

New member
שבת שלום

אני לא מאמין על עצמי שאני עושה את זה אבל,לכול דבר יש פעם ראשונה אני קורא סמוי פה כבר כמה זמן,והגיע הזמן לצאת מהארון/מגירה/שידה איפה שזה לא יהיה אני בן 21 וגם אני אסקסואל. או כמו שאני מכנה זאת בקצרה A (ממש כמו האות A באנגלית) מעולם לא הייתה לי בת זוג או יחסי מין,ואני לא מרגיש משיכה מינית לנשים כלומר היו מקרים בודדים שכן,אבל לא עשיתי עם זה כלום. פשוט כי אני לא רואה באישה סמל מיני. עם זאת אני כן רואה את עצמי מתחתן ומביא ילדים,ואפילו נהנה מיחסי מין. פשוט כיום כול העניין של סקס סקס סקס נורא דוחה אותי שכולם חושבים רק על זה, אז אני הולך עם הראש ולא עם היצר. טוב זה מספיק לבנתיים, בחיי אני מרגיש כמו בקבוצת תמיכה

Tristitia

New member
לא צריך להגזים עם קבוצות תמיכה../images/Emo13.gif

מה שכן -לפי מה שאתה כותב, אתה מי שאתה מסיבות אידאולוגיות. כלומר , זה לא שאתה לא נמשך מינית לנשים , פשוט בחרת באופן אידאולוגי "ללכת עם הראש ולא עם היצר". או שלא הבנתי נכון? מה שלא יהיה- הבחורה שתכיר אותך בטח תיהיה מאושרת

דם דם

New member
קלעת בול

אני אף פעם לא אהבתי ללכת עם הזרם באמת מעולם לא ראיתי באישה סמל מיני, כשחברים היו יושבים ומדברים על כמה פעמים ועל "מספרים" שהם כבר שכבו עם בנות הייתי מחוויר. מדובר באנשים בשר ודם, לא באיזה סטטיסטיקה. בנתיים אני בהחלט מרוצה מהמצב שלי וצחקתי לגבי הקבוצת תמיכה

Tristitia

New member
התכוונתי לומר פה ...

שאם אתה מאלה שמסיבות אידאולוגיות אתה מי שאתה- אז אתה לא אסקסואל. רוב הידידים שלי הסטרייטים עם בת זוג , חלק אף נשואים - לא רואים באישה כלשהי או באישה שלהם סמל מין- אין קשר לדברים הללו וזה בהחלט לא תנאי ללהיות סטרייט. היום , יש כל מיני קבוצות - כאלה שמסיבות אידאולוגיות נמנעים מסקס. כאלה שהם אנטי סקס באופן מובהק. אנשים עם הפרעות נפשיות (כגון חרדה) שלא מקיימים יחסים מיניים . מתנזרים (יותר כמובן נזירים נוצרים כמובן)- אלה "מקריבים" עצמם לדת עושים זאת בהשלמה מלאה מתוך אמונה (טוב לא צריכה להסביר מה זה התנזרות
) וכאלה א-מינים שאינם נמשכים כלל מינית לנשים או גברים, אין להם את היצר הזה עם אישה או גבר- לא מתוך בחירה, זה לא אומר שהם לא קיימו מין מעולם, חלקם אפילו נמצאים בקשר זוגי וככל הנראה מתפשרים , חלק הבינו שהם לא יכולים להמשיך עם הפשרה וחתכו קשרים חלק פיתחו מעין אדישות וממשיכים למען האהבה. חלק אין להם כלל יצר מיני וחלק מידי פעם מאוננים עם עצמם בלבד . אלה פחות או יותר הסוגים שיש בא-מיניות ולא הייתה הכוונה- שכל אדם שלא מקיים יחסים הוא אסקסואל. ההסבר הזה היה יותר בשבילך ולא בכדי לפגוע ,להעליב וכו'

דם דם

New member
אוקיי...

אז אני צריך לבדוק את עצמי שוב פעם כי לא הצלחתי להבין את כול סוגי הא-מיניות ולאן אני משתייך בהם...אם בכלל טוב....תודה

Limbonic Art

New member
נראה לי הכי טוב

פשוט לא לנסות להגדיר את עצמך בכוח ולשייך את עצמך בכוח לאנשהו. תחיה אתה כמו שאתה , אם לא מפריע לך ולא מציק לך שום דבר - פשוט חייה את חייך בלי לשבור יותר מידי את הראש
בחרת להיות משהו - אז בבקשה הבחירות הן שלך ותוכל תמיד לשנות אותם כשתרצה ותמצא לנכון
זה אחד הדברים החיוביים והטובים של בחירה, בהנחה שמדובר באך ורק בחירה.... כי למשל אנחנו פה לא בוחרים להיות כאלה. אנחנו פשוט כאלה, לא חיפשנו להיות שונים אלא חיים עם מה שיש או אין

סוגי א-מיניות, קצת סדר בבלגן

בהמשך לדבריה המצוינים של Tristitia. א-מיני, בהגדרה של הקהילות ברשת, הוא אדם עם אפס משיכה מינית לאחרים או עם מאוד מעט משיכה מינית לאחרים. אין הסכמה מלאה לגבי החלק של "מאוד מעט משיכה" וכמה משיכה נחשבת למאוד מעט, אבל מקובל להגיד שאם אדם מרגיש שהוא א-מיני, ומכיר את ההגדרה, כנראה שהוא כזה. חוסר המשיכה הוא לא דחיה או התנגדות, אלא כמו שתשאל חבר סטרייט מובהק אם הוא נמשך מינית לבנים. הוא לא בהכרח יגיד "איכס", או יגיד שזה לא בסדר, לפעמים הוא רק יגיד "לא. זה פשוט לא בשבילי." כמותו, סקס עם גברים או עם נשים זה פשוט לא אחד מהתחביבים שלנו. יש א-מיניים שנדחים מסקס, אבל זה לא הגורם להיותם א-מיניים אלא תוצר נלווה. היו בחו"ל קבוצות שהתנגדו עקרונית לסקס, כי הן חשבו שזה דבר רע מעיקרו ו/או כי הן חשבו שאדם שלא מקיים יחסי מין הוא אדם נעלה. היתה גם קבוצה שקבעה שא-מיניים הם אנשים שלא נמשכים, ומעולם לא נמשכו, ואם הם אי פעם העזו אפילו להתנסות בשביל לראות מה זה הם לא א-מיניים. אלו ברוב או כל המקרים התפצלו וקראו לעצמם בשמות אחרים. כמובן שגם מתנזרים נמנים על אותן קבוצות, שכן הם נמשכים מינית, יותר או פחות, אבל מתנגדים אקטיבית למשיכה. זה כמו חלק מפלגי הצמחונות, אבל עם סקס במקום בשר. אנחנו בהחלט פתוחים לקבל אנשים מקבוצות אלו לפורום, אבל הגדרת הפורום לא מכוונת לזה. אחרי שאדם הבין שהוא א-מיני, והבין שזה לא מתוך אידיאולוגיה, אפילו אם יש לו אידיאולוגיה כזאת, שגם בלי אידיאולוגיה ובלי לחצים או כל דבר אחר, זה פשוט הטבע שלו, אחרי זה א-מיניים בדרך כלל ירצו לשאול את עצמם באיזה סוג של חיים זוגיים הם מעוניינים, אם בכלל. האם הם רוצים גבר או אישה להתחבק איתם בלילה ללא אקט מיני וכו'. זה בא אחרי ובנפרד מההגדרה כא-מיני. כל זאת נלקח מהיכרותי עם א-מיניים ועם הקהילה בארץ והקהילה הבינלאומית. אני לא רופאה או חוקרת מקצועית בנושא.

מבין אותך.

ואל תגזים...ממש לא קבוצת תמיכה...גם אני ראיתי את עצמי בגיל 15 עם אישה משפחה ילדים בית גינה ושום חיה שלא תעיז להתקרב הביתה. אבל מה לעשות אנשים משתנים, ועכשיו, 3 שנים אחרי, זה ממש לא ככה. הבנתי שאני לא רוצה לגור בפריפריה מוכת הערסים ובאיזור המרכז אין ממש מגרשים לבנית בית פרטי ושלא נדבר על המחירים, והבנתי שילדים זה בעיקר כאב ראש והרבה כסף ולהתמסד לאישה אחת זו תיהיה לי בעיה גדולה מאוד בעיקר שהיא תרצה סקס ובעיקר שיש לי נטייה להתאהב בשני המינים אבל אין לי נטייה להתקרב אליהם פיסית. אבל אני בן 18, אתה בן 21, מענין אם סיימת צבא...אתה עוד צעיר לך תשקיע בעצמך ואל תחשוב יותר מדיי על העתיד ובלי קשר גם ככה לא רואים עתיד במדינה הזו...זו עוד נקודה למחשבה...אז באמת, תרגיש מיוחד. אתה לא כמו כל שאר החרמנים

queen helen

New member
וואו - איזה שלילי אתה!

יום רע בצבא?
בכל מקרה - דם דם, בתור קורא סמוי, אתה יודע מה הנוהל:

p019

New member
"גם ככה לא רואים עתיד במדינה הזו"? ../images/Emo13.gif

לי זה נשמע שלילי
תתעודד - המוטו שלנו זה "יהיה טוב"

דם דם

New member
שלילי אתה

אם יש משהו שלמדתי בחיים זה לחייך מחר תזרח השמש יום חדש,לא צריך לקחת את החיים ברצינות האמת שלקחו לי כמה שנים טובות לקלוט מי אני ומה אני באמת עד שלפני שנתיים נפל לי האסימון שאני א-מיני אני זוכר מישהו כתב כאן לא מזמן שלא-מינים יש כול מיני "דרגות" חלק ככה וחלק ככה. כנראה שזה השוני ביננו. פריפריה מוכת ערסים,הלו אני משם ואני לא ערס...באמת שלא לגבי צבא...לא עשיתי, בריאותי. במובן שהתלוצצתי לגבי הקבוצת תמיכה

גם אני מהפריפריה

ואני אגיד לך משו. אני שונא את העיר שלי, אני שונא את האנשים שבה. אני לא יכול לסבול את המקום הזה יותר. כאלה ערסים חלולים וטיפשים..אם ראית ארץ נהדרת..את המערכונים של החברים של פילוס...זה עם המצ'עמם לי...אני אומר לך, החיקוי והמציאות זה אותו דבר, אחד ואחד, אני כל הזמן שומע את זה ומזדעדע...לא יודע אם לצחוק או לבכות. פשוט מלא אנשים טיפשים שרק יודעים לעשות פוזות ולהראות כמה הם ערסים..ותארתי לעצמי שלא עשית צבא..

דם דם

New member
מוכר לי

אותם "פילוס" למינהם אותם אנשי פוזה אתה יודע איך אומרים,המציאות עולה על כול דימיון. אבל זה הגיל ככה,זה הגיל לעשות שטויות להיות שטותניקים להיות חלולים וטיפשיים אל תתיחס לזה יותר מידי, תעלם כמו שאני מתעלם ומה רע בלא לעשות צבא..אני סתם מתלוצץ

אני מדבר איתך על בני 21...

במקרה הטוב...דבר מזעזע לכל הדעות...צריך לעשות עילהם תוכנית טלויזיה בנשיונל גאוגרפיק.. ורק לא לעשות צבא! אתה משתמט!
עוד שנתיים וחצי

Limbonic Art

New member
וואלה

אם בלוג כמו שלך שהכניסה אליו מגיל 18 , אני בספק אם אתה טרול או סתם משעמם לך בחיים? כולם חושבים על סקס- לא נראה שאתה לא , לפחות למה לבחור בשקר?

דם דם

New member
ואוו,זה היה קריר מצידך

משעמם לי,לא טרול, גם לא. בדקתי ואין לי קרניים ועור ירוק
לגבי הבלוג,תרשה לי לשמור את זה לפעם אחרת כול דבר בעיתו. ולא מעולם לא חשבתי על סקס...עובדה שאנוכי עדיין שומר על בתוליו גם פורנו לא מוצא חן בעיני,נראה לי נורא פוגעני סרטי פורנוגרפיה.

איך זה מסתדר באמת?

דחיה עזה מסקס ועם זאת כתיבת פוסטים ארוטיים עם פנטזיות מיניות כל כך ממוקדות בבלוג?

למעלה