שבת שלום

דם דם

New member
את קוראת להם פנטזיות

אני ינסה לחדד את זה כשמישהו כותב קטע על רצח או אימה,זה לא אומר שהוא רוצח בתוך תוכו או איזה פסיכופט מרושע. אני נורא אוהב דרמות וטרגדיות,ויש לי כמה סיפורים קורעי לב. אני פשוט לא נוטה להעלות אותם לבלוג. את הסיפורי אירוטיקה אני נוטה לכתוב כמשהו שנתפס בעיני כאסור,כגס...והתכיבה של זה משחררת לי נקודות אחרות במחשבה,נקודות חופשיות. סתם דימיון,אולי כישרון...תלוי את מי שואלים לטעמי הם לא סיפורים כאלה טובים, משהו בהם עדיין חסר לי לחופשיות

Limbonic Art

New member
כתיבה גם גורמת לדברים אחרים.

כתיבה יכולה להיות משהו משחרר -אכן. רבות הפעמים היא מגיעה לנקודות שמפריעות לנו. אתה אומר שאתה כותב על אירוטיקה באופן שנתפס כמשהו אסור וגס- חשבת שאולי זו הסיבה שאתה נמנע ממה שאתה נמנע? בחוץ, יש המון אנשים, הרבה מאוד מהם מתחתנים ומקימים משפחות ויש להם בן/ת זוג קבועים והם אוהבים וחלק מהאהבה -התקשורת שלהם מגיעה למשהו גופני (מיני אם תרצה ותבחר במילים ישירות) - אז מה גס בזה? מה אסור בזה? לא כולם סטוצניקים , חסרי עמוד שידרה שכל שהם מחפשים זה סקס, יש גברים סטרייטים לגמרי שבכללי נמשכים לנשים , אבל זה לא נובע בכלל מתוך נימוקים של לראות אישה כסמל מין, זה משהו הרבה יותר מורכב- אולי אתה רואה את זה ככה ולכן בנית לעצמך אידאולוגיה שהיא אמנם יפה כמו שהצגת אותה בתחילת ההודעה כאן - אך בהחלט לא מגדירה אותך כא-מיני. בכל אופן- עיניין שלך איך אתה מגדיר את עצמך ורואה את עצמך

דם דם

New member
אז אני ילך?

בגלל שאני בחרתי להיות א-מיני את יודעת כל הניתוחי אופי האלה,כול הניסיון להבין פה ממה זה נובע. ראיתי בכול מיני הודעות שניסיתם לעשות ניתוח אופי לאנשים לראות למה הם א-מינים האמת צפיתי מהפורום הזה ליותר, לא שיבואו ויעשו לי ניתוח אופי למה אני ככה ולמה אני ככה. א-מינים יש כול כך הרבה צורות של זה לא כולם חייבים להיות לפי הגדרה מסויימת. משום מה נדמה שמי שלא עונה על ההגדרה (כמוני) איננו נחשב בעינכם לא-מיני לא מתאים לי כול הניתוחים והפסיכולוגיה בגרוש,גם ככה אני שומע אותם מצד אנשים כשאני מודיע שאני א-מיני. כנראה שטעיתי כשיצאתי פה בהצהרות...הייתי צריך להישאר כקורא סמוי. אם כן...כול טוב שיהיה לכם

Tristitia

New member
היא לא עשתה את זה בשביל להבריח אותך

היא פשוט כתבה זאת בכדי להבהיר לך שא-מיניות זו בכלל לא בחירה . ומי שאתה כיום זה בדיוק מסיבות וגישות שבחרת לעצמך.

דם דם

New member
כבר הגבתי לך למעלה

כנראה שיש כמה "סוגים" או מדדים של א-מיניות או שאני לא יודע לאיזה מהם אני שייך עדיין או שאני לא שייך לאף אחד מהם נו מילא

korpiklaani

New member
א-מיניות היא לא בחירה בשום צורה

אתה נשמע יותר בכיוון של אנרכיסט שהולך נגד הזרם . אם לדעתך א-מיניות היא בחירה- אז מה בעצם ההבדל בין א-מיניות לבין התנזרות <מעבר לעובדה שכאן אין דת אלא אידאולוגיה וגישה כלשהי>? אם התשובה שלך אידאולוגיה וגישה היא ההבדל- אז א-מיניות היא לא חוסר נטייה מינית וחוסר יצר , אלא אידאולוגיה וכך לא צריך במיוחד הגדרה לאסקסואלים- אלא עוד תת כותרת בפילוסופיה של חיים , אידאולוגיה וגישות שונות לחיים.

אל תלך

פשוט קשה לנו להבין אם אתה א-מיני לפי איך שמקובל להגדיר א-מיני, או אם אתה מתנזר. ממה שאתה מספר לא ברור אם אתה בחרת להמנע ממין, בגלל שאתה רואה את זה כדבר דוחה, או מחפצן את האישה, או כל סיבה אחרת, או אם אתה לא מקיים יחסי מין פשוט כי לא בא לך, ואז חוסר המשיכה היא לא בחירה. תחשוב על מקרה בו מישהו נכנס לפורום גאווה ומכריז, "נשבר לי מנשים, אני בכלל נמשך לגברים". האם הוא נמשך לגברים והומו, או האם הוא בחר להמנע מנשים כי הן עצבנו אותו? אלו שני דברים שונים לגמרי, ויותר משכדאי שהפורום יבין מה הוא, או אתה, בעצם רוצים, הכי חשוב שאתה תבין מה אתה בעצם רוצה. אתה משתמש במילים "א-מיניות" ו"בחירה" בנשימה אחת, על אף שיש סתירה שם. אם אתה מנסה להגדיר את עצמך, כפי שאתה אומר במפורש, כדאי להתמקד ולהבין את המונחים לפני שמאמצים אחד מהם.

דם דם

New member
שנתיים לקח לי להבין

את זה,וביררתי לגבי כול הא-מיניות הזאת. נראה לי כדאי לעשות סדר בבלגאן איתי. אז ככה. בחיים שלי מעולם לא רגשתי משיכה מינית למישהי, היו שתי מקרים בודדים בהם מישהי מצאה חן בעיני,ושם זה הסתיים. אני מעולם לא קיימתי יחסי מין משום שאין לי משיכה למין. אני לא מרגיש משיכה ליחסי מין, או איזה שהם אקטים מיניים שכמותם. מעולם לא הרגשתי שאני רוצה יחסי מין. זה לא משהו מבחירה,זה כבר מגיל דיי קטן ככה. העניין כשאמרתי על זה שאנשים מדברים היום רק על מין, זה לא מה שגורם לי להיות א-מיני. פשוט מעולם לא הרגשתי צורך מיני כולשהו. אפילו אוננות מעולם לא עשיתי.

בעצם משהו אחד עוד לא מובן לי

זה כמובן לא שיפוט שלך, אלא שאני רוצה להבין אותך באמת, ולא סתם לקרוא מה שכתבת. כתבת בהודעה הראשונה "עם זאת אני כן רואה את עצמי ... נהנה מיחסי מין." איך זה מסתדר עם ההרגשה שלך שהנטיה המינית שלך היא א-? ועם משפטים כמו "אני לא מרגיש משיכה ליחסי מין" מההודעה האחרונה. זה אומר שאתה מרגיש שאתה "late bloomer"?

דם דם

New member
אני לא יודע ממש לגבי זה

זתומרת אני יודע שאני כן ירצה יום אחד להתחתן ולהביא ילדים לא יודע אולי אני כן יהנה מהם אולי לא...אין לי מושג כי אני באמת לא מרגיש משיכה לסקס, אבל בשביל ילדים זה יהיה דבר הכרחי כנראה מה שכן אני יצטרך לעשות את זה יום אחד....רק ימים יגידו באמת

p019

New member
ברוך הבא ../images/Emo135.gif

אנחנו באמת מנסים רק לעזור ולהבין
ובסופו של דבר רק אתה מחליט מה אתה

Limbonic Art

New member
מממ... לא ניתחתי ולא קבעתי עובדה.

שאלתי אם חשבת על אפשרות כזו שזה המניע שלך.. השתמשתי רק במה שציינת ולא המצאתי כלום מהראש. ולא הייתה לי כוונה להבריח אותך, אלא להבהיר נקודה שאסקסואלים זה משהו אחר ממה שאתה מגדיר את עצמך במילים. או שאולי לא השתמשת באמת במילים הנכונות ? אין לי אינטרס לנסות להבין מי אתה ולא איכפת לי איך אתה מגדיר את עצמך. אבל לבוא ולומר אני א-מיני מבחירה בפורום אסקסואלים כי א' ב' ג' זו סתירה גמורה למה שזה בעצם, כי דבר ראשון זו לא בחירה ואח"כ היתר.

דם דם

New member
הבחירה

היא מין תוצר לוואי של זה היום אחרי הרבה שנים בהם לא נמשכתי ולא היה לי מכיה מינית, אני מבין בעצם שככה נולדתי. אני לא אסקסואל כי בחרתי בזה, אבל אני חיי עם זה טוב מאוד כיום. יכול להיות שלא הסברתי את עצמי כראוי. אבל אני בהחלט לא אסקסואל כי בחרתי להתנזר,אלא כי ככה אני עוד מגיל קטן ובעצם בגילאי 13-14 התחלתי להרהר עם עצמי מה לא בסדר איתי. שכמובן אז זה היה נראה לי כמשהו שלא בסדר.

Limbonic Art

New member
אוקיי עכשיו לכולנו זה הרבה יותר ברור../images/Emo13.gif

אם תקרא את ההודעות הקודמות שלך תבין שמה שכתבת שם- שונה בתכלית הגמור למה שכתבת עכשיו ומשם בא הבלבול, גם חובה מצידנו להעיר למישהו שמגדיר את עצמו כ"בוחר בחירות"א-מיני -להעיר שבעצם לא הבין את ההגדרה במהותה. אבל כמובן , לפעמים כולנו לא משתמשים במילים הנכונות ולא מסבירים נכון למה התכוונו
אז סליחה על אי ההבנה וכמובן ברוך הבא

דם דם

New member
לא נורא

אני פשוט לא הכי מרוכז בזמן האחרון כול מיני דברים מציקים לי בראש ככה שלבטא את עצמי אני לא הכי טוב בזה כרגע תודה בכול אופן

פנטזיות זה לא שם הז'אנר?

להבדיל מז'אנר הפנטזיה שמספר על דרקונים וקסמים, חשבתי שלארוטיקה קוראים גם פנטזיה. אם טעיתי, סליחה.

למעלה