וואלה טוב תלכי לשם?
O orianush New member 16/11/07 #22 כן בע"ה אני מתה לראות את שלומייי (שבת) יהיו שם עוד כל מיני אמנים.. עברי לידר, בן ארצי, עידן יניב, מאיה בוסקילה, קרן פלס, פבלו רוזנבר, כנסיית השכל.. ועוד כל מיני.. לא זוכרת
כן בע"ה אני מתה לראות את שלומייי (שבת) יהיו שם עוד כל מיני אמנים.. עברי לידר, בן ארצי, עידן יניב, מאיה בוסקילה, קרן פלס, פבלו רוזנבר, כנסיית השכל.. ועוד כל מיני.. לא זוכרת
O orianush New member 16/11/07 #25 באמת? נראה לי רק אני פה לא מתה עליה חחח אולי אני אוכל להיכנס מאחורי הקלעים אבל אין שם אף אחד שמעניין אותי חחח
באמת? נראה לי רק אני פה לא מתה עליה חחח אולי אני אוכל להיכנס מאחורי הקלעים אבל אין שם אף אחד שמעניין אותי חחח
מ מוגי האחת New member 16/11/07 #27 חחחחח אני חולה עליה.. אין עליה אחלה זמרת.. שיהיה לך בהצלחה ואם את נינכסת תעשי לנינה תמונה שתשלחי לי..
חחחחח אני חולה עליה.. אין עליה אחלה זמרת.. שיהיה לך בהצלחה ואם את נינכסת תעשי לנינה תמונה שתשלחי לי..
מ מתה על גיא אריאלי11 New member 16/11/07 #30 יש לי משחק אבל לא ידועת אם כולם ישטפו אחרת זה לא יהיה שווה
מ מתה על גיא אריאלי11 New member 16/11/07 #31 אה ואוריאן אני יחליף משתמש אז אני אצטרך להיות בנתיים לא אדומה חיחיחי פשוט אני רק יחליף כינוי אבל את שאר אני ישאיר
אה ואוריאן אני יחליף משתמש אז אני אצטרך להיות בנתיים לא אדומה חיחיחי פשוט אני רק יחליף כינוי אבל את שאר אני ישאיר
ל ליטלוש חולה על גיא New member 16/11/07 #33 סבבה אבל כולם משטפים נעשה ככה למשל שין או שוקס אז השני אומר שוקס והשני אומר גיא או יהודה ועונים ככה מישהו לא הבין?
סבבה אבל כולם משטפים נעשה ככה למשל שין או שוקס אז השני אומר שוקס והשני אומר גיא או יהודה ועונים ככה מישהו לא הבין?
מ מוגי האחת New member 16/11/07 #39 זה משחק זה או זה.. ככה קוראים למישחק.. החוקים פשוטים מאוד.. אני אפתח הודעה.. ואני יסביר שם..