שבת שלום :)

vegetable man

New member
שבת שלום :)

מה קורה חברה? אני חייב לומר שבסופ"ש שעבר ההמלצות היו מעולות. מה המלצותיכם להפעם? dEUS מגיעים לארץ בימים אלה, ולמרות אלבומם האחרון הפושר, אני די שמח שיש הזדמנות לראות אותם פה.

21Revol

New member
The coral-sugar and medicine

קצת נוסטלגיה. גם מתאים עם כל הגשם. חוץ מזה שזה כזה אלבום מתוק ואפלולי. בעצם מי צריך סיבות? שיהיה שבוע אדיר! בי.

דפש מוד - בלאק סלבריישן (כולו).

ואני עדיין צמודה לבדלי.

kittycatbone

New member
שונאת שעורה../images/Emo7.gif

זה מה שיש לי להגיד על הסופשבוע הזה. שאני אעביר אותו בייסורים וכאבים..
בלעעעעעעעעעעע. הממ כן. התמכרתי אגב לhow to disappear completly, כבר אמרתי את זה? XD

kittycatbone

New member
חח לגמרי../images/Emo6.gif

לא מעט עברה עליי תחושת ההזדהות עם ת'ום..
רק אני מקווה שלו לא כואב כל כך

המלצונת...

אז למה כדאי להקשיב לאלבום stories from the city, stories from the sea של pj Harvey ? אם שום דבר אחר, אז לפחות מהסיבה שת'ום יורק שר באחד השירים ועושה קולות רקע בשיר נוסף - סיבה מספקת לכל חובב רדיוהד (יש פה כאלה?) אלבום רוק נהדר (לא להיבהל מהרצועה הראשונה) משולב בבלדות יפייפיות (נחשו מה ת'ום שר). בכללי נותן מצב רוח טוב ומקפיץ קצת:) שווה שמיעה. תהנו:)

vegetable man

New member
אוההה PJ ../images/Emo99.gif

מאוד אוהב את האלבום הזה והקונספט שלו, סיפורי אהבה קטנים מניו-יורק. אוהב עוד יותר את החומר המוקדם שלה. אני חושב בניגוד גמור שהאלבום הזה מדכא אחושרמוטה - אבל זה עניין של סמנטיקה - כי הרי כולנו פה מכורים לשירים כאלה לא?

ואני שונאאא מתמטיקה:(

סתם יותר מדיי מתמטיקה ליום אחד.. זה כבר חופר :\ בקיצור למוזיקה, המלצות. אלבום אחד שבזמן האחרון אני לא יכול להרפות ממנו, הוא של פורקיופיין טרי Porcupine Tree- Lightbulb Sun אלבום מ-ד-ה-י-ם. כבר נראה לי המלצתי עליו פעם אחת לא לפני הרבה זמן, אבל באמת למי שלא שמע. פורקיופיין בכלל להקה מדהימה, והאלבום הזה כל כך משקף את זה. עוד המלצה The Cranberries- No Need To Argue פשוט, הקראנבריז:) סופשבוע טוב ומוזיקלי לכולם!

LostChild

New member
שמלה וורודה

אני הקלטתי שיר חדש עם סולו כינור של יסמין המכונה כאן kittycatbone ואני פשוט טוחן אותו בלופ

LostChild

New member
הנה זה

Yotam Avni Feat. Yasmine T - Pink Dress http://mp3download.myspace.com/index.cfm?fuseaction=bandprofile.downloadSong&bsid=5960857&song_name=PinkDressF&fid=47508335 Lyrics : Dear Sylvia Its me again let me taste yours bitter sweet frame your my saver please take me away wont you take me away סילבייה = סאלבייה - סם חוקי מעורר הזיות

וואי שיר ממש טוב.. בואנה אנשים

אתם אנשים מוכשרים!!! רגע איך הקלטתם את זה? אתם גרים קרוב אחד לשני, הייתם באותו חדר כשהקלטתם? ספרו קצת יותר:)! היו תווים לא היו, אם תספרו על הכל אני אשמח:) וד"א אני מנגן על אקורדיון, אם אפשר לעשות גם משהו כזה לשלב אני אשמח!

kittycatbone

New member
יו משהו עם אקורדיון יהיה מאגניב../images/Emo2.gif

והממ... את האמת שאת שאר השיר אני לא זוכרת אם שמעתי לפני
הוא פשוט שלח לי את הקטע של הגיטרה והממ "המצאתי" איזה משהו מעל זה שהקלטתי ויותם שילב את הכל ביחד.

vegetable man

New member
WOW איזה יופי!

מבלי להיות יותר כבד מדי עם ביקורת, ממש יפה! אהבתי את השירה ב-2 קולות, ומעל לכל את הנגינה שלך יסמין. את מנגנת ברגש!

למעלה