שבת שלום :)

LostChild

New member
נו מה קשור הסמיילי החבול הזה...?

מחמיאים לך! לא קיבלת מכות!!

kittycatbone

New member
../images/Emo11.gif

כי אני גרועה בלקבל מחמאות

../images/Emo45.gif בכלל כינור אחד הכלים, הכי

אהובים עליי אם לא הכי אהוב. קשה ממש לנגן מדוייק בכינור (וזה כי אין סימון על כינור מסיבות לא ברורות, וחבל שכך, כי אז לכנרים היה קל יותר לדעת איפה כל תו.. מה שעדיין לא הבנתי למה לא עושים...) בקיצור ניגנת יפה רצח באמת:) אהבתי שוב!

kittycatbone

New member
חח תודה../images/Emo6.gif

והממ.. אני מניחה שמתאמנים כדי לדעת איפה לשים כל אצבע. זה בעיקר עניין של שמיעה והרגל... אתה רגיל לשים את האצבעות בכל מקום על הכינור ושומע אם זה נקי או לא (כלומר, אם הצלילים לא יוצאים נקיים מזיזים תאצבע עד שזה כן
). בהחלט זה אבל כלי שיש בו דקויות. הממ, אבל בעוד למשל זה עוד יותר. כי שם צריך לנגן עוד לפי רבעי טונים :| בכלל אנשים שמנגנים מוזיקה מזרחית הם עם שמיעה הכי מפותחת (לאן גלשתי?
) הממ בכל מקרה.. כינור זה באמת כלי יפה^^ ושילכו לעזאזל כל האלה שלא אוהבים את הכלי הזה

kittycatbone

New member
אעע,

אני ממש הייתי רוצה ללכת לשםםם.. אבל הממ, אני גרה בחור:| וגם רחוק מת"א..

Latisia

New member
המלצה...

אני ממליצה בחום על השיר reach alittle longer של Russell Allen & Jorn Lande.... זה מתוך האלבום the battle.... בעע אוף ביום שני אני מתחילה פה בצפר... אני משקשקת מפחד! אני מקווה שהקנדים לא יוכלו אותי או משהו חחח...

vegetable man

New member
ממה יש לפחד?

כל פעם שעובר בך גל אימה תזכרי איך יורדים על הקנדים בסאות'פארק, וזה שהזמרת הלאומית שלהם היא אלאניס מוריסט. חוץ מזה, הקנדים לא כאלה רעים, הם הרבה יותר טובים למשל מהאמריקאים (ולדעתי גם מהישראלים, אבל נעזוב את זה), ושיהיה בהצלחה!!!

kittycatbone

New member
רגע,

אתה מנסה להגיד שאלאניס מוריסט היא לא זמרת טובה או כן זמרת טובה?

Latisia

New member
חחח הצחקת אותי.... תודה :)

כן באמת הקנדים לא כאלה רעים ואני לא יודעת אם הם הרבה יותר טובים מהאמריקאים.... זה אותו חרא! חח ואלאניס מוריסט דווקא לא רעה P: וכן אני עברתי לטורונטו לפני חודשיים בערך ומחר אני מתחילה ללמוד בבצפר רגיל (לא יהודי)...

למעלה