שבת שלום!!!!

eilati27

New member
שבת שלום!!!!

מה שלומכן יפיפיות??? אני מתגעגעת המון אל כולכן בזמן השבת אבל לצערי אין לי הרבה זמן... דורית אני מקווה שקיבלת את המסר החיובי שלי... ליבנת'וש אם את נכנסת תיצרי איתי קשר בטלפון... יש מצב לנסיעה מחר... בכל אופן.. שתהיה שבת מקסימה ושקטה לכולנו!

Karina85

New member
אילתי...

אני שמחה שהחזרת לדורית מסר חיובי
שבת שלום נשמתי!!!

Karina85

New member
אה ושלא תגידו שאני לא מבצעת

את תפקידי כראוי... ג'קו תעשה לי קבלת שששבת!!!

דורית, גמאני שלחתי ../images/Emo30.gif חיובי

ואני מעדיפה את הקריאה הבאה: ג'קו תעשה לי קבלת שששששבת ככה

Karina85

New member
../images/Emo6.gif

חחח הייתי אומרת משו... אבל אעשה זאת בפרטי...

Karina85

New member
רותמוש החמודונת...

רותמוששש איפה את? רושששששששת את אמא היום לחלוטין??? חחח אגב ג'קו תרושששששששש אותי זה התשששוששש החדש

rootteem1

New member
קארינוששששששששששש

חח אני לומדתוש לי ואתן מנצלות את השורש ר.ש.ש לרושש ולרכלוש עליוש? חח סתמוש בכיפוש! אה אני צריכה לסרוק לפה את מה שכתבו בכתבה בראש 1 על ארץ נהדרת ועל הסיומת "וש" חחח=] חחח דווקא לא, כי עד שהגעתי לשם השעה הייתה שתיים וחצי ועד שאכלתי והכל כבר לא נותר לי הרבה זמן להסתובב בין החנויות, וכולם סגרו עלינו! מזל ששינקין לא נסגר בשעה כזו מוקדמת והספקתי לקנות מגפיים שחורות קצוות! אבל לא נחמד לבוא בשעת הסגירה.... אופי איזה באסה שאני לומדת ביום שישי, טוב לא רק לומדת, לומדת שש שעות! וכמעט בכל יום שישי יש לי מבחן.. אני מקווה שלא ידחו לנו עוד מבחן ליום שישייי וגם אם כן אני לא מפספסת את המפגשוששששששששששששששששששששש טוב גלשתי אופי... שאול קורא לי... זזתי ביוששששששששששששש

Karina85

New member
אה וזואי בהמשך לשיחתינו...

אל תשכחי ש... לשמור מצוות זה קצוות!

כתבתי לך מסר...

ו... רק בשביל מצוות כאלה אני חוזרת בתשששששובה... בקיצר: ג'קו תששששמור לי מצווה...

Karina85

New member
חחח

תסמכי על האינטואיציות שלך
וג'קו, זה בסדר נשמה, הכל בצחוק, לא להיבהל

דורית41

New member
ברור שבצחוק,אני מקווה שכך הוא מבין.

אם זה היה ברצינות,לא היינו כותבות בצורה כזו.

ביושש קארינוששש

הלכתי לשמור מצוות כי זה קצוות אז ביי לכל השוות שמחפשות תשובות לשאלות ולא מוצאות את הקצוות...
קארינושש אנחנו עוד נתראה... נשאיר אתכן עם התמונה הבאה... שביל באמצע... כן?!

Karina85

New member
באיוש זואוששש

נתראה גם נתראה בעזרת השם! רק שביל באמצע... איזה קולאז' הורססס!!! שמירת מצוות מהנה...

דורית41

New member
../images/Emo38.gifתגידו יש קשר

בין שרשור ג'קו תעשה לי מצוות ומעשים טובים שפתחתן,....לכך שקראתי עכשיו בYNET שהורגשו הערב בארץ 2 רעידות אדמה (אני אישית לא הרגשתי,אבל זה אמיתי,כך באמת כתבו........)

למעלה