שבת שלום!!!!

מה באמת? 2 רעידות אדמה?

טוב אז צריך להקדיש לו את השיר הבא: I feel the earth move under my feet I feel the sky tumbling down, tumbling down I feel my heart start trembling Whenever you're around כמובן שהכל בצחוק כן?!
שיהיה שבוע טוב... אני אהיה פה יותר מאוחר...

shongold

New member
כן זואי זה בדיוק אבל בדיוק מתאים

להלך הרוח שנחווה כאן, וקרול קינג הנפלאה ידעה לבטא את הנושא בצורה הברורה ביותר!

שונית 7

New member
הי שון תקראי מה כתבתי לזואי על קרול

קינג אהבתי הגדולה ואחד משיריה שימש אותי כשיר בכי אולטימטיבי מגיל 20 .

שונית 7

New member
תודה על קרול קינג זואי.אני חולה על

על השירים שלה כבר הרבה שנים:טעם טוב יש לך.ד"א היתה אתמול תכנית מיוחדת לכבוד יום הולדתה ה-65

תודה לך שונית ושון...

התקליט המפורסם שלה היה אצלנו בבית מאז שהייתי צוציקית ונראיתי כמו בקולאז' הילדות של ג'קו... שמעתי את התקליט יותר מששמעתי שירי ילדים... היא זמרת מופלאה... לא ידעתי שהיה לה יום הולדת אתמול? ומעניין איזה שיר על איזה שיר בכי את מדברת על זה? So far Away Doesn't anybody stay in one place anymore? It would be so fine to see your face at my door Doesn't help to know that you're just time away Long ago I reached for you, and there you stood Holding you again could only do me good How I wish I could, but you're so far away

שונית 7

New member
לגלי צ"הל יש לפעמים הברקות מעבר

לפלייליסט.אתמול הקדיש תכנית לכבוד יום הולדתה מתובלת בקצת מקורות חייה .ברגע זהיש תכנית רוק עם הרבה לד זפלין למשל. השיר שהתכוונתי :YOU'v got a friend אם זה נקרא כך

שונית 7

New member
ד"א אני עוד לא החלטתי סופית מי

מסםר אחת אצלי ג'ניס ג'ופלין או קרול קינג למרות שהן שונות הן אהובות עלי באותה מידה

זה שיר אחר... אבל גם..

You've got a friend יפה... בכלל, כל השירים שלה יפים... גם אני אוהבת את ג'ניס ג'ופלין וגם את ג'וני מיטשל, שהיא סגנון אחר לגמרי... אבל יש לה קול מהשמיים... בצבא היינו שמים את השירים שלה במשמרות...

שונית 7

New member
זואוש באיזה צבא היית בדיוק?????כי

בצבא שלי{רמז:התנתקות!!)גיליתי שימים תבורים למיניהם :שלא ידעתי אפילו שהם קימים קודם:הלם תרבותי ל ממש חוויתי ובמגורים שלי שמענו בתורות אום כול תום ומוסיקה קלאסית ששמתי בעיקר כקונטרה.יש לציין שהן התרגלו למוסיקה שלי אני לשלהן לא.ד"א גם אני מתה על ג'וני מיטשל

אה... אני הייתי שושואיסטית אמיתית..

לא חוויתי הלם תרבותי... אבל שמענו הכל: ג'וני מיטשל, בוב דילן, ביטלס, סטילי דאן, שלום חנוך, אריק איינשטיין וגם מזרחית בזכות מישהי שהיתה מחוברת למוזיקה הזו... לי היה קשה להתחבר לזה בהתחלה... אבל התרגלתי...

shongold

New member
בנות אני רוצה לציין שיש לכן..טעם

מעולה..ושונית לא צריך להחליט מי עושה לך את זה יותר כל אחת והיחוד שלה, ואף אחת לא באה על חשבון השניה. הרב גוניות היא כאן המנצחת.

shongold

New member
בוקר טוב שונית

You've got a friend אחד השירים הכי יפים לטעמי שנכתבו. שיר שמציין ומצביע על תקופה וקלאסי תמיד! - אני תמיד נמרחת..כשאני שומעת את השיר הזה.

למעלה