שבת שלןם

Casey 30

New member
עדיין..

זה לא קשור.החשק המיני לא נמוך ויש לי עניין ואני מעוניינת בזה ובזוגיות .אז כך שזה לא ממש יכול לעזור..
אם כבר אני הכי רחוקה מזה מלהיות א-מינית :)

Berethor

New member
מה לא מובן

יש אנשים שלא רוצים זוגיות ומין, ויש כאלה שפשוט לא מוצאים את זה, כמובן עם האדם הנכון ולא סתם מישהו.

Berethor

New member
אם את הולכת לשם תהי זהירה

יש שם אנשים שינסו להפוך אותך לא-מינית. רואים שהחוסר ניסיון שלך לא מבחירה, ושאת לא נגד מין.

א-מיניים הם לא בהכרח *נגד* מין.

לרוב זאת נטייה בפני עצמה - הם פשוט לא חשים משיכה או צורך מיניים.

Berethor

New member
את לא צריכה להסביר לי מזה א-מיניים

אלו מהם שנגד מין זה אנטיסקסואלים, ובעיקרון אנטיסקסואלים יכולים להיות או מיניים או א-מיניים, כי זה גם עניין אידאולוגי ולא רק פיזי או/ו נפשי. א-מיני רגיל בהחלט לא נגד מין, כי להיות נגד מין זה כבר אידאולוגיה, אבל פיזית ונפשית בו נגיד שהוא לא בדיוק בעד זה. אם וכאשר א-מיני עושה מין זה לא בשביל עצמו אלא בעיקר בכלל הצד השני. במילים אחרות, זה אומר שלהיות א-מינית זה במלא את לא נהנת ממין, לא רוצה מין ולא נמשכת למין. גם אם תעשי מין זה יהיה כאילו את 'עושה טובה' לגבר בדרך כלל. יש א-מיניים שטוענים שהם יכולים להנות מזה שהצד השני נהנה או מהקרבה בזמן מין, אבל בסופו של יום, גם אלו לרוב מעדיפים את החיים שלהם ללא מין בכלל, ככה שזה לא משנה הרבה.

שלום לך, אני מבינה את מצבך

ברוכה הבאה לפורום, ראשית.

את לא לבד ואני יכולה להזדהות עם חלק מהדברים שכתבת.

C l u e

New member
ברוכה הבאה

Berethor

New member
ברוכה הבאה

אל תדאגי, עדיין את יכולה למצוא זוגיות. נכון זה קשה יותר עם הזמן אבל עדיין זה אפשרי.

זה שכתבת כאן זה כבר צעד ראשון

מדברייך ניכר גם שאת פחות או יותר ערנית למצבך
לא ציינת מה הסיבה שהנסיונות המעטים שהיו לך גרמו ליותא טראומה כך שאינני יכול להתייחס לעניין זה.

הצעד הבא הוא לאזור אומץ ולגשת לטיפול יסודי.
שיהיה בהצלחה

למעלה