מקלות לחם עם זיתים
בסופ"ש הזה אין אצלנו ארוחת ערב משותפת, משום שאנו נפגשים לחגוג במסעדה.
אבל פטור בלי כלום אי אפשר.
הנכדים מגיעים אלי, שני פעוטות טורפי על של ממש.
הם יאכלו כמובן עם כולנו במסעדה, אבל אחרי שינוחו מעט יקומו רעבים ומחפשים "גיה" - קיצור חיבה למילה עוגיה, המתייחס לכל דבר טעים שניתן לאכול אותו. מסוג עוגיות ועוגות כמובן, אבל גם מקלות לחם ואפילו תותים נכנסים להגדרה.
לכבודם הכנתי מקלות לחם שיצאו נפלאים לטעמי.
אני מצרפת את המתכון כקובץ - המתכון מהרשת
מהאתר הזה
מודה שלגבי התוספות לא דייקתי במיוחד. הוספתי בעיקר זתים ירוקים קצוצים ומעט גבינה יחסית.
ההכנה נעימה וקלה. מומלץ בחום