שב"ש!

amirbilu

New member
היום היה קצת מצחיק בספרות.

אנחנו תמיד עושים למורות את המוות במקצועות הלא חשובים. מתישהו היא פשוט החלה לצרוח עלינו שאנחנו אפסים ואז אמרה שגם אנחנו פישרים. אז שאלנו: המורה-מה זה פישרים?. היא ענתה: תעזבוי אותי כבר! תשאלו את המורה שלכם להבעה!!!!!!!!!!. אנחנו: אבל המורה, את המורה להבעה!, חחחחחחח... היה מצחיק. עזבו, שום דבר לא מצחיק שמספרים אותו, בלאט. זזתי לסבתא, גם כן יום שישי מעניין

טולָה

New member
../images/Emo85.gif

"החלה....."
למה תמיד מבדרים אותי הדברים הלא מצחיקים
קקי של דבר

חחח.... איזה מורות../images/Emo13.gif ../images/Emo110.gif

פעם המורה שלי התחילה לבכות באמצע השעור מרוב צחוק.. מישהו הביא לכתה טלפון אלחוטי (ממש, עם מטען והכל), ומישהו אחר מהצד השני שלי הכתה עשה קולות של טלפונים פתאום כל הכתה בשקט, גם המורה אז הילד עם הטלפון: "הלו? מה? אתי, בשבילך" והיא בכתה שבוע חחחח... לא יכלה להכנס לכתה מרוב צחוק

l a d y b i r d

New member
נקוה שהפעם זה יעלה

השבוע שלי היה די חרא (אופס ! קללה). היה אמור להיות לי טיול שנתי לנגב (עוד חרא אבל למי איכפת) אבל בגלל מזג האויר ה"סוער" (
) שהיה בימים רביעי חמישי דחו לנו אותו ועכשיו אין אישורים לטיול.... גיליתי שהמורות מושפעות מלובה... אפילו המורה לספרות (?!) - היא קראה לנו סיפור על סבל (?! כפול) והיו מילים "קשה, קשה" והיא קראה את זה במבטא לובה. אפילו המורה לערבית (לאיפה הידרדרנו?!) תירגמה לנו את המילה 'בסדר' במבטא לובה... מה קורה פה
זיהו....
שבת שלום לכווולם!

fushi e

New member
שבת שלום!../images/Emo95.gif

היה לי סופ"ש מגניב היה מופע רכ"ס וממש נהנתי ואחרכך הייתי אמורה ללכת לאיזה מסיבה של ידיד אבל הייתי תשושה מהמופע אז וויתרתי:[ עדי איך היה?

MiToOsH

New member
שבוע מ-צ-ו-י-ן! ../images/Emo104.gif

אחי התגייס (ברוך שפטרנו :)) קיבלתי משכורת ענקית :) היה לי טיול מגמה אז לא למדתי ביום שלישי יום רביעי הברזתי מ-4 שעות ואיך שהגעתי בצפר ביטלו לנו שיעורים בגל הרעידת אדמה :) קיבלתי 79 במתמטיקה (כשהטעות היחידה שלי בכל המבחן הייתה שבמקום לכתוב שהתשובה היא פלוס או מינוס שורש 6 כתבתי רק שורש 6, אבל בקטנה, אם היא נהנית להוריד לי על זה 21 נקודות, בתענוגות). עשינו אצל ידיד שלי מרתון סרטים מפחידים אתמול אבל ראיתי רק סרט אחד (גות'יקה. אמא'לה) ואז הלכתי לנמלה והתפרעתי קצת :) היה יותר ממעולה :)))

שבת שלום ושבוע טוב../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

אהלן לכם אנשיייםםםםםם
חזרתי עכשיו מסמינר מהצופים והיה ממש ממש אחלללהההה ונורא נהנתי
מקווה שגם אתם... ו..., חג אהבה שמח
(אממ.. סליחה דנה...
)

למעלה