שגריר אש"ף בפולין מבקר באושוויץ

respecta1

New member
ו?

ואיך בדיוק לאות הזדהות, הארגון שלו ביצע פיגועים שמראות השואה נראו בהם.

מה שאתה רואה זה בראשך בלבד

והייתי קורא לזה זילות השואה, בדומה לזילות השואה שעושים אלה שמשווים את הנכבה הפלסטינית או את הכיבוש לשואה. כולכם מלבישים על השואה את ההקצנות האידאולוגיות שלכם לצרכים פוליטים, תוך התעלמות מהמציאות. בשורה תחתונה שוב העיוורון החד צדדי שלך כל-כך עמוק שאתה לא מסוגל להעריך אפילו מחווה פשוטה אבל חשובה של הכרה בסבל, וחבל.

respecta1

New member
להזכיר לך את מראות הפיגועים?

מראות מזויעות של חלקי גוף מפוזרים דם בכל מקום 5-100 איש נרצחים אין פה שמץ של זילות בשואה, כי גם זה משנאת חינם.. ואם היית מכיר אותי אפילו בטיפה כמו שאתה מתיימר להגיד אז היית מבין שאני האחרון שיגיד דברי זילות בשואה, אני בדיוק בצד הקיצוני האחר ואין לי בעיה להגיד שבמקרה הזה אני קיצוני כל מישהו שאומר מילה לא במקום על השואה אני "אקפוץ עליו" זילות בשואה זה להשוות אותה לפינוי כמה בתי אבן בזה צודק לגמרי=\ שום מחווה, אנחנו צריכים להגיד תודה על זה שהוא מכיר בזה שעשו בנו השמדת עם בדרך הכי נוראית שאפשר? אבסורד לחלוטין

זילות השואה

זה להשוות פיגוע שבו נהרגו אנשים מבודדים עד עשרות לרצח עם מתוכנן ומתועש שבו נרצחים מיליונים. מראות מזוויעים של גופות ודם היו גם בטבח כפר קאסם, היו גם במסגד אברהם בחברון, היו לפני שבוע בקראצ'י- פקיסטאן, היו ויהיו כל הזמן לצערינו הרב. אז גם הם זה שואה? להשוות אותם לשואה זה חסר כל פרופורציה בסיסית והזוי לחלוטין... גם הרקע במקרים הללו שונה. בניגוד לרצח העם בשואה, הפיגועים שנעשו לא נעשו על רקע של שנאה גזענית של אזרים אירופים נגד אזרחים אירופים אחרים, אלא על רקע של קולוניאליזם וכיבוש צבאי. זה שדרך המאבק הזה היא נפשעת ומחרידה זו עובדה, אבל זה לא משנה את הרקע שלה. מי שמשווה את מצב העם הפלסטיני למצב העם הגרמני באירופה, מתעלם מההיסטוריה. ואגב, הנכבה היא הרבה יותר מהרס של "כמה בתים". הנכבה היא הרס של כ-500 ישובים, מספר מעשי טבח, שוד קרקעות ורכוש פרטיים על רקע גזעני, ובעיקר טיהור אתני שהפך כמעט עם שלם לגולה. ונקודה אחרונה, יש הבדל גדול בין להכיר בהשמדת העם שנעשתה (וזה צריך להיות מובן מאליו) לבין ביקור מתוקשר במחנה ההשמדה, ועוד ביחד עם שגריר מדינת אויב שתחתה אתה נמצא תחת כיבוש. זה סוג של מחווה של רצון טוב ללא קטנוניות פוליטית, והתגובה שלך היא לדעתי כפוית טובה.

respecta1

New member
התפכח הבנאדם

יצא מהסרט של הכיבוש, וזה חתיכת סרט, אין פה שום כיבוש, ובכל מקרה זה ממש לא מחווה..זה יעני להראות לעולם שהם רוצים שלום..ואז אם הועידה תכשל מה שיקרה אף אחד לא יוכל להגיד שהם לא באו לעשות שלום. בכל מקרה הפלסטינאים שעושים פיגועים זה ממש לא מלחמה נגד הכיבוש, זו שנאת חינם.. ראיתי לפני כמה ימים ראיון עם שני בכירים מהחאמס.. אמרו זה לא הכיבוש שמשנה להם "אם הכובש שלי יעזוב אני יבוא אחריו" ומי התחיל את הגזענות פה? להזכיר לך את מאורעות תרפ"ט את מאורעות תרצ"ו-תרצ"ט ? ובפרט את טבח חברון? וזה היה בלי שום התגרות וכל המאורעות שבין 1939 ל1948, ואז הוכרזה המדינה.. ושוב בלי שום התגרות פתחתם מלחמה 4 צבאות ענק על חבורה של כמה אנשים עם מקלות, והובסתם אז נעשה פינוי של ישובים ערביים מהשטח שנכבש במלחמה שפתחתם על ישראל, ומאז ועד היום אתם בוכים על זה, פשוט לא יאמן אין פה שום היסטוריה.. ואגב גם הגרמנים היו בטוחים שאנחנו שם בשביל לכבוש אותם לאט לאט וכל עלילות הדם =\

איזה השוואות מדהימות

הגרמנים חיו עם היהודים בגרמניה במשך מאות שנים, היהודים לא באו לגרמניה בשביל לכבוש אותה בעזרת צבא מטוסים וטנקים ואפאצ'י ולהקים בה התנחלויות. הם לא עשו טיהור אתני ל75% מהגרמנים, הם לא הרסו כמעט את כל ערי גרמניה. כמה אפשר להתעלם מההיסטוריה והטיל עליה את ההשוואות הריקות האלה? לכן אני קורא לכל זה זילות השואה.

respecta1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תראה איך אתה מדבר

באנו לישראל עם מטוסים טנקים ואפאצ'י
? ואני לתומי חשבתי שבנו עם כמה שעונים יקרים והתחלנו לבנות ולהיבנות היה חילוק מהאום, אתם אלה שלא קיבלו את זה לא אף אחד אחר לא אף אחד אחר טיהור אתני? תגיד לי אתה מקשיב לעצמך, יש שני עמים אז צריך שני מדינות גם האום החליט על מדינה יהודית ומדינה ערבית, אין פה שום דבר אתני יש שני עמים אז צריך שני מדינות אבל החילוק שאנחנו קיבלנו כלום מתוך הארץ הקטנה הזו לא הסתדר לכם טוב.. אז 4 צבאות ענק הכריזו מלחמה על איזה 400 אלף איש שהרוב ילדים שכולם מוכים אחרי הזוועות באירופה והנשק הכי חזק שיש להם זה איזה רוגטקה
, אם לא היה פה תכנון לשואה שניה אני לא יודע מה היה פה. כמה אתה יכול לעוות את המציאות תגיד לי.. פשוט לא יאומן באנו לפה כמה חברה מוכים פתחו עלינו מלחמה צבאות ענק שלהם יש מטוסים טנקים.. ואפאצ'י (
) ניצחנו אותם ובניצחון הזה השתלטנו על שטח נרחב יותר ופינו כמובן את האויב שהיה בשטח הזה, שנלחם נגדנו במלחמה, נקודה, סוף, סיום.

fifanowftw

New member
בלי שום קשר לזה שאני לא מסכים איתך על רוב

דברייך ואני חושב שאתה יותר מדי יפה נפש ויום אחד יבוא ותבין שלפעמים צריך להפעיל כוח, אני מסכים איתך שזו זילות שואה. להשוות כל דבר לשואה זוהי זילות שואה. איך אפשר להשוות פיגוע, מתועב ככל שיהיה, לרצח מתוכנן של 6 מליון יהודים, שמירת האפשר של הנרצחים, הריגתם בגזים ועוד כל כך הרבה דברים שאי אפשר להאמין שהם קרו? בקיצור, כפי שאי אפשר להשוות את הכיבוש לנאציזם, אי אפשר להשוות את הג'יהד הרצחני של הפלסטינאים לנאציזם.

respecta1

New member
אם כבר

את השואה אי אפשר להשוות לפיגוע אבל את הג'יהד הרצחני בהחלט אפשר להשוות לנאציזם הג'יהד הרצחני מאמין שהאיסלאם זו הדת היחידה המוחלטת והקובעה וכל מי שלא מאמין בה כופר שצריך להרוג אותו, שזה פחות או יותר תורת הגזע אין הרבה הבדל וואלה צודקים אי אפשר להשוות את השואה לפיגוע.. אבל בין הג'הד האיסלאמי לתורת הנאצים אין הרבה הבדל..

aviadbarel

New member
אבל הוא לא השווה בכלל

הוא אמר שהפיגועים יצרו מראות שהזכירו לו את השואה. ולי פיגוע מזכיר נוף בשעת בין ערביים. ומישהו אחר כשחושב על השואה מקבל תיאבון וכו' וכו' ברור שהשואה היא יותר גרועה מכל דבר אחר, לכן קוראים לזה שואה, למשל בשונה מרצח עם שמבוצע בדרפור. כי יש הבדל בין כמה דפוקים שהחליטו לרצוח אנשים כי הם סונים / שיעים (בעירק) או לרצוח יהודים כי הם החליטו לייצר לעצמם זהות לאומית, לבין מישהו שהחליט למחוק עם מעל פני האדמה. היה אחד כזה עד היום, ויש עוד אחד שמנסה עכשיו, במקרה עם אותו העם, ועד שלא יהיה לנו ראש ממשלה עם ביצים שיעלה את איראן בלהבות לא נראה לי כאילו משהו עוצר אותו.

מוחמד5

New member
העם הפלשתיני מכיר בשואה

שעבר העם היהודי. הכרה הדדית בסבל שכל עם עובר\עבר יכולה לגרום להזדהות,להבנה ולקירוב לבבות. גמני ביקרתי באופן בפרטי במחנה הריכוז דכאו ,אי אפשר לכנס למחנה ריכוז ולצאת אותו האדם, הראיה והשקפת העולם משתנים, אתה נעשה יתר אינושי יותר רגיש ,אתה יוצא עם מסקנה שיש יצורים שיכולים להפוך למפלצות ,שיש גזענות בעולם , שחובה על כל בן אדם לגנות ולהילחם בגזענות .

respecta1

New member
ברור מכירים בה

אתה תחייב אותי להביא לפה את כל התמונות של עשרות ומאות פעילי פתח וחמאס עם צלבי קרס? אז נו באמת אל תגיד לי "העם הפלסטיני מכיר בשואה", אתה ועוד חלק מכירים בה.. השאר לא\ מכירים בה ושמחים עליה ואתה וכל מוסלמי\ נוצרי אחר יוצאים משם בהרגשה כזו, אבל רוב האנשים כולל אני יהודים שהיו שם, יצאו משם בהרגשה של לא עוד.

מוחמד5

New member
של לא עוד .. מה !!

אתה מוכן לפרט בבקשה . השימוש בצלבי קרס , ובתמונות של היטלר, ניתן לראות גם בהפגנות על מדשאות הבית הלבן. ובלב ערי הבירה של אירופה. קשה לקבל את העובדה שבצד השני ישנם גם בני אדם.

respecta1

New member
בניגוד לאירופה והבית הלבן

אתם בחרתם בארגונים האלה שינהיגו אותכם

respecta1

New member
ושלא עוד

נהיה ה"ילד כאפות" של העולם, לא עוד להיות הנטבחים והמוכים והסובלים והמושפלים של העולם, אחרי אלפיים שנה שהיינו ככה סוף סוף קיבלנו מדינה משלנו ואנחנו נלחם על כל גרגיר ממנה.

מוחמד5

New member
../images/Emo10.gif

שוב פעם, מי זה אתם !! לא ענית לי לשאלתי בהודעה הקודמת. ולגבי "ארגונים". צריך לחזור הרבה שנים אחורה (אני לא יודע בן כמה אתה ) בכדי לדעת את האמת הגלויה והידועה לכולם מי ההקים ומי טיפח אותם ארגונים.

respecta1

New member
אתם זה פלשתינאים

הרי אתה קורא לעצמך פלשתנאי אזרח ישראל לא? אז כן אתם הפלשתנאים בחרתם בחמאס ותראה עניתי לך בהודעה נוספת וא. אני בגיל 21 ב. מה זה משנה מי עזר להם בעבר.. בעבר הייתה להם אג'נדה אחרת

למעלה