שגריר אש"ף בפולין מבקר באושוויץ

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif מחמד אתה זוכר איזה תורים

מטורפים היו בקלפי בעזה..כמעט התייאשתי וחזרתי הביתה בלי לבחור בחמאס...אבל אז אמרתי לעצמי, כל קול קובע, ונשארתי...

מוחמד5

New member
../images/Emo6.gif

והכי מבאס !! לא היו מזגנים ולא חילקו שתיה קרה. עכשיו אני מביו למה החמאס לא זכה ב 100 % מהקולות והסתפק רק ב 99.999999% מהקולות. הקול שלך היה חסר.

THE WIZARD 55

New member
זה לא שלי..אני נשארתי לבסוף

על אף החום ולמרות שאבדתי נוזלים.. הכל למען חביב אלבי חמאס... חמאס שלי חמאס.. עיניים שלי חמאס.. מכיר את ההמנון שלהם שהם עשו בעברית?

respecta1

New member
אתם קוראים לעצמכם עם לא?

אז כן אתם העם הפלסטיני בחר בחמאס

mike00

New member
נדב,הם תושבי מדינת ישראל ואין להם אפילו זכות

הצבעה ברשות הפלסטינית[אני חושב...ומקווה],אין להם קשר לבחירתו של הארגון לרשות הממשלה הפלסטינית כמו שאין ליהודי תימן קשר לבחירתו של אולמרט או כל ראש ממשלה אחר פה למרות שהם יהודים וזוהי המדינה של העם היהודי.. מצד שני,אלה שבחרו בחמאס[בטענת מחאה נגד השחיתות]ידעו טוב מאוד במי הם בוחרים,ובחרו בו מסיבות טובות מאוד.. החמאס שלהם הוא הש"ס שלנו[רק עם טרור],הם מספקים אוכל וחינוך למחוסרי יכולת ודלי אמצעים ואחר כך גוזרים את הקופון בקלפי.... לא צריך להיות גאון גדול בכדי להבין את המצע ומטרות של החמאס...במיוחד לא לדוברי ערבית
תושבי הרשות ידעו טוב מאוד מה יקרה אם יצביעו לחמאס,מבחינתם לא היה כל פסול בתמיכה בארגון שטוען חדשות לבקרים כי הוא רוצה לחסל את היישות הציונית,לחסל את מדינת ישראל,לא יכיר בקיום ובנוכחות של אזרחי המדינה פה,קידוש המתאבדים וסיפוק כספים למשפחותיהם,דוגל בשימוש בנשק כלפי אזרחים וכו'... אז מה יש לנו כאן? 1.תושבי הרצועה יודעים על מטרות החמאס. 2.תושבי הרצועה לא יוצאים להפגין נגד אותם רעיונות. 3.תושבי הרצועה מקבלים מהחמאס שירותים סוציאליים. אם הייתי מנהיג חמאס הייתי מתאכזב נורא במידה ולא היו מצביעים בשבילי אחרי שאמרתי בפה לאן אני מוביל,אף אחד לא התנגד ועוד חילקתי כסף,מזון וחינוך חינם...

gogi000

New member
../images/Emo45.gif

למרות שאתה ימני ואני ערבי פלשתיני ישראלי ויש פער עצום בדעותינו, אבל אני מכבד אותך כי אתה יודע לדון ולשמור על תרבות דיון, חבל שהחברים האחרים כאן כל מה שהם יודעים זה רק לבוא ולתקוף את הערבים בכל שרשור, הצלחת דיון מסוים נעוצה בזה שכל צד מכבד את הצד השני, ושומר על תרבות דיון,יצא לי להתדיין איתך אתמול וראיתי שבזה אתה הצלחת

mike00

New member
תודה../images/Emo13.gif

עוד לא ראית אותי ברגעי חולשה
מייק פעם העלה לי את הסעיף.....אבל למדנו להכיר אחד את השני מאז.....הוא סתם עושה את עצמו רע....הוא אחלה.. ואני חושב שאתה צודק מאוד,ולדעתי גם אם היו יותר אנשים כמונו,ואם האנשים האלה גם היו אחראים על תהליך השלום אז כבר מזמן היו פה לכולם חיים יותר קלים וטובים.... אבל איך אומרים??אם לסבתא שלי היו גלגלים..... בינתיים אנחנו תקועים עם חבורת אדיוטים ועד שהם לא ילכו אנחנו כולנו נסבול.

אני מכיר דווקא מכיר בנכבה הפלשתינית רק ש...

אני מסרב בתוקף כיהודי וציוני מובהק לראות בעצמי כאילו אני והעם שלי אחראים לנכבה, אני רואה בזה האשמה שיקרית וחוצפה של עם שאינו יודע לקחת על עצמו ומעשיו אחריות. אני מכיר היטב בסבלו של העם הפלשתיני, ברור שהוא נדפק בגדול ב48', שחייו נהרסו וישראל השתלטה על האדמות עליו חי קודם לכן - אני האחרון שאכחיש את זה. אך אני בהחלט לא רואה בעצמי כאשם למה שקרה להם, כאחראי למה שקרה להם, אני לא רואה בהשתלטות על אדמותיהם כפשע, אלא כפעולה לגטימית לחלוטין בזמן מלחמה, להשתלט על אדמות של האויב שלך זה בהחלט דבר לגטימי - מבחינתי, מבחינת הצד האויב, ברור שהוא סובל, הופך לפליט, רע לו, עצוב לו והוא מתוסכל ממצבו וככל הנראה מת לחזור... אין מה לעשות, על טעויות משלמים, לכל פעולה השלכות משלה ובקיצור...THAT'S LIFE! בלי קשר לזה, אני בהחלט מעריך ביקור פרטי של אישיות ערבית במחנות השמדה.

אושרי 7

New member
ה"עם הפלסטיני" נושא באחריות מוסרית לחלק

מהשואה ולרצח נאצי של אלפי יהודים.

כדאי להזכיר היכן עמדו מנהיגי הפלסטינים בשואה

או יותר נכון: היכן הם ישבו. תש/ובה: אצל היטלר בברלין. ומה הם עשו שם? עזרו לו לרצוח יהודים. הקימו יחידות SS כדי לטבוח יהודים, צוענים וסרבים בבלקן וגייסו אליהן רבבות מוסלמים מבוסניה, מצפון אפריקה, שבויי מלחמה מוסלמיים-סובייטיים וכד'. מנעו הצלת אלפי ילדים יהודיים מהונגריה וע"י כך עזרו לשלוח אותם לאושוויץ. קראו לערבים ולמוסלמים בכל העולם לפתוח בג'יהאד נגד היהודים. ניסו יחד עם סוכנים גרמניים-נאציים להרעיל את מימי תל אביב כדי לרצוח רבבות יהודים. ואלה רק דוגמאות.

gogi000

New member
אז תחליטו היה עם פלסטיני ב48 או לא../images/Emo10.gif

אני רוצה לדעת למי אני שייך, מי היו הסבים שלי, האם הסבא שלי היה פלשתיני או ערבי מפלסטין
, אוף לא יודע תעזרווווו לי, אתם היהודים יודעים הכל

THE WIZARD 55

New member
אהלן גוגי..מה זה משנה מי הם היו...../images/Emo3.gif

הרי בסופו של דבר, אם תחזור אלפי שנים אחורה כולם היו יהודים

gogi000

New member
אם תחזרי מיליוני שנים אחורה

כולנו בכלל היינו קופים

gogi000

New member
בטח קופים

במקום שעכשיו אנחנו רבים למי האדמה שייכת, היינו עכשיו עושים סלטות באויר, מתעופפים על עצים ואוכלים בננות, זה יותר מהנה מלשבת ולהתקשקש בפורום

למעלה