שדה התעופה בינלאומי באילת

מצב
הנושא נעול.
וצד ההומור שלך הלך לישון

הצד הפדגוגי שלך מתעורר לחיים!
וצד ההומור שלך הלך לישון

david80

Active member
ארז, מטוס הישראייר שבתמונה...

הנה . בבקשה הוכחה מצולמת.
תמונה שכבר פרסמתי כמדומני (אם לא כאן אז בפורום אחר). צילמתי את התמונה מחדרי במלון לפני שבועות אחדים. זה אמנם 757 של ישראייר שמגיע לנחיתה באילת , אבל כמו שהוא מגיע אז מגיעים גם מטוסים של חברות זרות. למשל טראנס-אוויה ההולנדית הגיעה לשם בטיסה ישירה מאמסטרדם.
הוא רכוש של ישראייר או של אלעל? טסתי במטוס הזה לקופנהגן לפני שנתיים!

ארזS

New member
מטוס הישראייר שבתמונה ../images/Emo160.gif

הוא רכוש של ישראייר או של אלעל? טסתי במטוס הזה לקופנהגן לפני שנתיים!
מטוס הישראייר שבתמונה

שייך לחברת "אל-על" ונמצא בחכירה בישראייר. גם אני טסתי בו לפני שנתיים. (לדוברובניק וחזרה). מאז יש לי אליו סנטימנטים...
דרך אגב, לישראייר אין בבעלותה מטוסי סילון אלא רק כמה מטוסי ATR 42 . הבואינג 757 השני שלה (שצבוע רק בלבן ויש עליו סטיקר של ישראייר בלבד) חכור מחברה אמריקנית בשם ILFC (ולפני שישראייר חכרה אותו הוא היה בחכירה באל-על). אני מצרף למטה לינק לתמונה של המטוס הלבן.

david80

Active member
ומזה מטוס 757 הירוק של ישראייר

מטוס הישראייר שבתמונה

שייך לחברת "אל-על" ונמצא בחכירה בישראייר. גם אני טסתי בו לפני שנתיים. (לדוברובניק וחזרה). מאז יש לי אליו סנטימנטים...
דרך אגב, לישראייר אין בבעלותה מטוסי סילון אלא רק כמה מטוסי ATR 42 . הבואינג 757 השני שלה (שצבוע רק בלבן ויש עליו סטיקר של ישראייר בלבד) חכור מחברה אמריקנית בשם ILFC (ולפני שישראייר חכרה אותו הוא היה בחכירה באל-על). אני מצרף למטה לינק לתמונה של המטוס הלבן.
ומזה מטוס 757 הירוק של ישראייר
שראיתי בנתב"ג לפני שנתיים?

ארזS

New member
ומה ראיתי עכשיו? (תראו משהו מעניין)

757 הירוק של ישראייר הוא למעשה 737
לא 757 וכבר היה כאן שירשור בנושא שלו.
כדי לתת את הלינק לדוד חיפשתי הודעות שמופיעה בהן המילה "ישראייר". (באמצעות "חיפוש מתקדם" שיש למעלה בצד שמאל). ככה הגעתי להודעה הזאת שאת הלינק שלה נתתי. אבל... אחרי שהכנסתי את הלינק והתשובה שלי עלתה, לחצתי על הלינק בתשובה כדי לוודא שהוא עובד (כדי למנוע תקלות - ואני ממליץ לכל מי שנותן לינק לבדוק את תקינותו). ומה אני רואה ? את מה שאתם רואים !!! שהשירשור מתחיל בבקשה שלי לתמונות מפראג !!! ורק שילשום התחלתי שירשור חדש בתמונות מפראג. איזו מקריות...
שבת שלום לכולם וסוף שבוע שקט ונעים.

david80

Active member
../images/Emo51.gif, אגב, מרחוק המטוס עדיין...

כדי לתת את הלינק לדוד חיפשתי הודעות שמופיעה בהן המילה "ישראייר". (באמצעות "חיפוש מתקדם" שיש למעלה בצד שמאל). ככה הגעתי להודעה הזאת שאת הלינק שלה נתתי. אבל... אחרי שהכנסתי את הלינק והתשובה שלי עלתה, לחצתי על הלינק בתשובה כדי לוודא שהוא עובד (כדי למנוע תקלות - ואני ממליץ לכל מי שנותן לינק לבדוק את תקינותו). ומה אני רואה ? את מה שאתם רואים !!! שהשירשור מתחיל בבקשה שלי לתמונות מפראג !!! ורק שילשום התחלתי שירשור חדש בתמונות מפראג. איזו מקריות...
שבת שלום לכולם וסוף שבוע שקט ונעים.
, אגב, מרחוק המטוס עדיין...
נראה לי ארוך כמו 757, יש בו איזו גורם מטעה כלשהי!

ארזS

New member
יש משהו בדברים שאתה אומר

, אגב, מרחוק המטוס עדיין...
נראה לי ארוך כמו 757, יש בו איזו גורם מטעה כלשהי!
יש משהו בדברים שאתה אומר
המטוס הזה הוא 737-800NG והמטוסים מהדגם הזה באמת נראים ארוכים מהרגיל.

omer landau

New member
מה כתוב על המטוס מתחת לישראייר???

הנה . בבקשה הוכחה מצולמת.
תמונה שכבר פרסמתי כמדומני (אם לא כאן אז בפורום אחר). צילמתי את התמונה מחדרי במלון לפני שבועות אחדים. זה אמנם 757 של ישראייר שמגיע לנחיתה באילת , אבל כמו שהוא מגיע אז מגיעים גם מטוסים של חברות זרות. למשל טראנס-אוויה ההולנדית הגיעה לשם בטיסה ישירה מאמסטרדם.
מה כתוב על המטוס מתחת לישראייר???
מישהו מצליח לקרוא?

מצב
הנושא נעול.
למעלה