"שדות אנרגיה" לרגל בנין החומה

"שדות אנרגיה" לרגל בנין החומה

אני גרה בעיר שנבנתה מסביבה חומה (קרית אונו). אני מרגישה שהחומה איננה רק "מחסום רעש" אלא גם מוצר של "שדות אנרגיה" שלילית. כיון שבתוך העיר שוכן משרד הבטחון... הרי שחסימת האנרגיה יש לה משמעות לאומית. בזמנו הייתי תלמידה של תלמידה (היום צריך לדייק..) של רפי רוזן ז"ל שהבין הרבה בתחום של "שדות אנרגיה" ואני משוכנעת שהחומה נבנתה על מנת להשפיע על בית החולים תל השומר ועל משרד הבטחון השכן שלו (קונסטלציה אחת). אני קוראת לכל אחד מכם ללמוד את נושא ה"שדות האנרגטיים".רפי רוזן פרסם ספרים. הוא מת קודם זמנו.

miyamoto

New member
אני מאד מתקשה להאמין לדברים האלו

ורובם נדמים לי כתוצר ישיר של אמונה\אפקט פלסיבו\חריגה נורמלית מהסטטיסטיקה וכו'... בייחוד, המושג "שדה אנרגיה" מאד מעורפל... מהו? אני מכיר רק אנרגיה אלקטרומגנטית

אפקט דומינו.....(או ביליארד)

או..אפקט החממה.... מדובר בהשפעות שרשרת.... כדאי לשאול את המומחים.... צריך להיות פיסיקאי בשביל זה....

TAINTED SAINT

New member
רסקול אחי האהוב-אין לי מושג

מה רפי רוזן אמר על העיר התחתית של גבעתיים,אך אני יכול לספר לך שאותי ניסו לרצוח שם ! ! ! ואם אתה חושב שאני צוחק,תשאל את מיאמוטו,הוא יודע בדיוק על מה אני מדבר,גם משטרת ישראל יודעת, ועוד כמה מאות אנשים אחרים,מה לעשות? הסיפור בזמנו היה די לוהט בחוגים מסויימים..... אתה רוצה לשמוע את דעתי על גבעתיים? על החומוס המפורסם שלה? [שם ניסו לרצוח אותי,ליתר דיוק,אכלתי חומוס,כשקראו לי החוצה....]
או על המשטרה בגבעתיים שלקח לה למעלה מחצי שעה להגיע ?
וזאת לאחר שהודיעו להם טלפונית שהיה נסיון לרצח בעזרת סכין?
והשאלה הבאה מופנית לגולםמפראג ולמיאמוטו-האירוע שתיארתי התרחש ביום בו חל צום צדקיהו..... האם זאת הייתה דרכה של אלוהות ללמד אותי לקח שאסור לנגב חומוס ביום צום ותענית ?
ועוד שאלה אחת שמטרידה אותי-למה בלוח של ה"סמיילים והסמלים" לא מופיע חומוס? מופיע שם גבינה צהובה
,כמה עכברים כבר כותבים בפורומים השונים? ולעומת זאת,כמה מהכותבים "מנגבים חומוס" לפחות פעם בשבוע? מה הקטע? מי מתנדב לפנות אליהם בהזדמנות ולהעלות את הנושא? [מה שמעניין זה שמופיעים שם
,
,
,שהם לא בדיוק משקפים את המזון הכי פופולארי במזרח התיכון... TAINTED SAINT

רסקול

New member
ידידי האהוב עלי כאבי כמעט

שאלת רפי רוזן הופנתה לגולם שהפנה אותנו לקרוא את ספריו. העיר התחתית של גבעתיים היא עפ"י אגדות אורבניות מערכת של מחילות וחדרים תת קרקעיים של משהב"ט. האירוע שקרה אותך בגבעתיים שמעו הגיע גם אליי.

miyamoto

New member
שאלה

איך משהו א-מטריאלי יכול להשפיע על משהו מטריאלי?

TAINTED SAINT

New member
יכול ידידי גם יכול....

אלוהים איננו מטריאלי,נכון? יופי,ידעתי שלא יהיה ויכוח ביננו על כך. אך עדיין השכנוע של ההמונים הבורים בכך ש"אלוקים עמנו" מביא כל פעם מספר מנדטים משמעותי למפלגות חרדיות מסויימות [וכרגע אני הולך לכבד את ההסכם שלי עם אלי ישי ולא "להתלכלך עליו בפומבי",יש הבטחה מפורשת שלו לחסל את פרוייקט ויסקונסין הארור,ואני נותן לו צ'אנס לקיים את הבטחתו,שיהיה לך צום קל ופורים שמח אלי
],מספר המנדטים מתורגם למושבים בכנסת,אתה עוקב אחריי?,יופי. הם בתורם מתורגמים להרבה מאוד כסף שמופנה לציבור הבוחרים שלהם......וכך קיבלתה השפעה של דבר א-מטריאלי על דבר מטריאלי...... [ואני יודע שלו לזה התכוונתה,אבל הבטחתי לאלי שאזכיר את שמו בפורום הכי חם במזרח התיכון....שמע עלינו....מה אתה יודע.... אנחנו על המפה ! ! !] TAINTED SAINT

רסקול

New member
תקרא,

Daily Horoscope by Astrology.com Tuesday February 27, 2007 Capricorn -------------------------------------------------------------------------------- The spirit influences the material, and vice versa. It's time to look at parts of your emotional life and your psyche that haven't been under the microscope for a while. Can you see how they intersect?

miyamoto

New member
איך נוצרים אפקטים כאלו

כתוצאה מאנרגיה א-מטריאלית? פיזיקה עוסקת בתופעות גשמיות, איך זה קשור לעניין?

miyamoto

New member
../images/Emo3.gif

כל המושגים המעורפלים הללו מטרידים אותי. קל לדבר על נושא כלשהו שאתה מערב מכל מיני מושגים מעורפלים, בדיוק כשם שעשה בלפור ב-"הצהרת בלפור"... אם מתיימרים לדעת על הנושא ולהסביר עליו, אני מצפה שיבינו היטב את המושגים. ^^

גלבועא

New member
זה בגלל שאתה צעיר

אנשים מבוגרים מעדיפים עמימות, כמו בהסכמי שלום.

TAINTED SAINT

New member
גלבועא ידידנו החדש...../images/Emo24.gif

אני חושב שיהיו לך כמה הפתעות על ההעדפות של המבוגרים כאן בפורום...... [ולא,אינני מדבר על רסקול ועליי,ההעדפות שלנו די שיגרתיות...] למה שלא תשאל את קרמר על ההעדפות שלו......................? כמדומני שרק לפני שבוע כתב כאן על פורום למיניות נשית.........הפרשות............. אני בטוח שכמה דקות שיטוט בדפים הנכונים יפתיעו אותך עד מאוד........... חג שמח

miyamoto

New member
לא נכון.

לעיתים עמימות תורמת לצגד מסוים, כך שהוא יכול לפרש את הדברים כאוות נפשו. אך אני מעדיף את המציאות ללא תיאורים מעורפלים שכאלו. (כנראה יצר הסקרנות). הסברים מסוג זה אינם מספקים אותי.

גלבועא

New member
ומהי המציאות?

דווקא אתה כמי שלומד את ויטגנשטיין יודע, או תדע די מהר, שהמציאות אינה בת הכרה אלא אפשר אולי לתאר אותה, וגם זה כפוף למי שמתאר-מסביר-מנתח אותה. מערכות הסמלים בהם אנחנו משתמשים כדי לתאר את המציאות, לראות אותה או להרגיש אותה הן תוצרת התודעה שלנו, שבעצמה כפופה להתניות ואילוצים מסוגים מגוונים. מה יש מציאות?

למעלה