אוי דוב תשתוק כבר...
למרות שבראסמי, הסטטיסטיקה נכונה (איזה משלבים לשוניים הולכים אינעל העולם וני"ב לינזן...) יודעים מה משגע אותי במטאליסטים ??? שהם מתלוננים שמוזיקה מזרחית היא מוזיקה דיכאונית טילים... (לא תמיד... אבל הכבדים, מן הסתם כן...) אבל בעצמם שומעים מוזיקה שצורחת ומדברת על כאב, ועל כמה שחרא, ושלא מקשיבים להם (פיינט - לינקן פארק) ושחרא להם בבי"ס (קורן - פריק) ושהם שונאים את עצמם (האו טולד יו דאט - לא זוכר של מי) ובלה בלה בלה (כול שאר השירים...) אתם שומעים מוזיקה שמחה שאתם יכולים להתלונן שמזרחית זה דיכאוני ??? אז אתם צורחים כדי להביע כאב, והם בוכים... כול אחד והשיטות שלו... 90 אחוז משירי המטאל, הם דיכאוניים... אם לא 100 אחוז... תסלחו לי, אבל עדיין לא נתקלתי במטאל שגורם לך לחייך... לצחוק... לרצות לרקוד... יש שירי מטאל שאפשר לרקוד איתם, לצחוק מהם על הרצפה, או רק לחייך מהשטויות שרצות שם ??? לא נתקלתי... מוזיקה, צריכה לשמח את האדם, לא לגרום לו לעוד דיכאון... אלא אם כן רוצים לרדת לעומקי הדיכאון, כדי שהעלייה אח"כ תהיה יותר ארוכה... רוצים לשמוע מוזיקה טובה, איכותית, שתגרום לכם לשמוח, לקפוץ, לחייך, להקרע על הרצפה ??? רדיו 106, שלישי ב7 תתחברו ל"אסיסטאנס" (כול זה היה בעצם פרסומת לתוכנית שלי...)