שהו שמעניין אותי...

Ze Colmeia

New member
שהו שמעניין אותי...

אחרי שראיתי אנשים מהקבוצה שלי וקבוצות אחרות נורא מעניין אותי שרוב הקפואיריסטים הם מטאליסטים. אז השאלה שלי היא האם גם אתם מטליסטים\שומעים בעיקר רוק כבד/אלטנטיבי/פנק
ואם לא אז "מה אתם"

jennie 00

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחח..

חחח לפעמים ממש פעם ב אני שומעת רוק כבד..
אני שומעת מלא סגנונות של מוזיקה אני אוהבת היפ הופ,ראפ,פופ,רוק,ישראלי,פאנק,סלסה זה בעיקר מה שאני שומעת..

Escova

New member
אוי דוב תשתוק כבר...

למרות שבראסמי, הסטטיסטיקה נכונה (איזה משלבים לשוניים הולכים אינעל העולם וני"ב לינזן...) יודעים מה משגע אותי במטאליסטים ??? שהם מתלוננים שמוזיקה מזרחית היא מוזיקה דיכאונית טילים... (לא תמיד... אבל הכבדים, מן הסתם כן...) אבל בעצמם שומעים מוזיקה שצורחת ומדברת על כאב, ועל כמה שחרא, ושלא מקשיבים להם (פיינט - לינקן פארק) ושחרא להם בבי"ס (קורן - פריק) ושהם שונאים את עצמם (האו טולד יו דאט - לא זוכר של מי) ובלה בלה בלה (כול שאר השירים...) אתם שומעים מוזיקה שמחה שאתם יכולים להתלונן שמזרחית זה דיכאוני ??? אז אתם צורחים כדי להביע כאב, והם בוכים... כול אחד והשיטות שלו... 90 אחוז משירי המטאל, הם דיכאוניים... אם לא 100 אחוז... תסלחו לי, אבל עדיין לא נתקלתי במטאל שגורם לך לחייך... לצחוק... לרצות לרקוד... יש שירי מטאל שאפשר לרקוד איתם, לצחוק מהם על הרצפה, או רק לחייך מהשטויות שרצות שם ??? לא נתקלתי... מוזיקה, צריכה לשמח את האדם, לא לגרום לו לעוד דיכאון... אלא אם כן רוצים לרדת לעומקי הדיכאון, כדי שהעלייה אח"כ תהיה יותר ארוכה... רוצים לשמוע מוזיקה טובה, איכותית, שתגרום לכם לשמוח, לקפוץ, לחייך, להקרע על הרצפה ??? רדיו 106, שלישי ב7 תתחברו ל"אסיסטאנס" (כול זה היה בעצם פרסומת לתוכנית שלי...)

thorondor

New member
קלעת בול.

אני שומע בעיקר מטאל, הבי מטאל, פאוואר מטאל ומלודיק מטאל. אני ממליץ בחום על הלהקות הבאות: מטאליקה, בליינד גארדיאן, סונאטה ארקטיקה ונייטוויש. דווקא הקפואריסטים שאני מכיר לא חובבי מטאל גדולים... אבל החברים הלא-קפואריסטים שלי דווקא כן. זה חלק מלהיות geek, ואני geek גאה.

jennie 00

New member
geek../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

חחחח אולי זה ישמע לך דפוק אבל.. מה זה בדיוק?

thorondor

New member
גיק. החרשנים האלה. משחקי הדי אן די.

הפחות מקובלים בחברה. שומע מוזיקת המטאל. טולקינאים. וכן הלאה.

TIS

New member
לא רק ה D&D הפשוט

אני לדוגמא משחק RD&D, אבל לא משחק שולחניים בכלל... מצד שני, אני לא שומע מטאל...
אני שומע רוק, פאנק רוק, סקא פאנק, ורוק ישראלי. זה הכל בערך.

TIS

New member
הכחשה?

אני פשוט לא חושב שאני כזה... מצאתי מכנה משותף מסויים ביני לבינך ובחרתי להתעלם מהתיאור "גיק" בהודעה שלך. ואחרי שנזכרתי בו נזכרתי גם להצהיר על עצמי כאחד שלא כזה...

jennie 00

New member
אהההההה..איזה קשת הבנה אני../images/Emo163.gif

ברחה לי המילה מהראש סורי... (חחח אני יודעת מזה גיק
)

BiAAcH

New member
למה הפחות מקובלים??

רק בגלל שהם לא מסתובבים עם כל המאאגניבים זה אומר שהם לא מקובלים?? אוליי בחברה הזאת הם לא מקובלים. יש חברה של קולים, של ערסים, של פרחות, ואני בטוח שגם של מטאליסטים... בשכבה שלי אני לא ממש חבר של כולם, אבל כולם מכירים אותי (100 ילדים בשכבה...), אני וחבר שלי המטורפים של השכבה... וד"א, d.n.d זה לא משחק של "חנונים", מה הקשר?? יש לי מלא חברים שמשחקים את זה, ויש להם מלא חברים...

Ze Colmeia

New member
"מקובל"

בואו לרגע נסתכל על המילה, מה לעזעזל
מה אנחנו בכיתה ה' שרוצים להיות מלך ומלכת הכיתה
אני עשיתי את הבחירה שלי, אני יכולתי היום להיות עם ה"מקובלים" (לפי ההגדרה שלכם) אבל אני רואה לאן כל "המקובלים" הלכים, ואני חושב שבחרתי את החברים הנכונים. מקובל אפשר רק לומר על עצמך בתוך קבוצת החברים שלך, אף אחד אחר לא מעניין אותי, אם להיות "מקובל"= להיות ערס/פראחה מפגר בלי שום עתיד, שכבר ביקר כמה פעמים במשטרה, אז אני מוותר, ומאוד שמח על החברים שלי. ובכלל אני רואה את החברויות בין ה"מקובלים" צבועים אחד אחד, מולך הם יתנהגו הכי יפה בעולם, אבל מאחורי הגב שלך הם ירדו עליך וישנאו אותך
אני מעדיך קמצוץ חברים אמיתים מאשר מאוד לא. ד"א גם אני דיי מטליסט כזה...רק שאני לא ממש משתיך "לקבוצה" בלבוש, אני לובש מה שבא לי באותו היום בלי לדפוק חשבון, לפעמים בא יפה לפעמים זרוק איך שבא באותו הבוקר, לא שם זין על אף אחד

thorondor

New member
ציניות לא עוברת במדיה כתובה.

בייחוד כששוכחים לשים גרשיים. מהות הגיק היא להתמקד בסביבה שלו= החברים שלו, העיסוקים שלו ובדרך כלל הספרים שלו. הוא לא מושך הרבה תשומת לב. כמובן שלא התכוונתי לחברה מעמדית סטייל כיתה ד'.

preguica

New member
אני לא..

אני ממש לא שומע מטאל... אבל חבר שלי שומע והוא השמיע לי שירים של להקה ברזילאית שיש בשירים שלה ברימבאו!! אני לא זוכר איך בדיוק קוראים לה אבל זה משהו עם ס...

BiAAcH

New member
לא יודע על אחרים...

אבל גם אני מחשיב את עצמי פאנקיסט\רוקיסט....

Ze Colmeia

New member
../images/Emo18.gifובעיקבות השירשור המשך...

אם אתם מטליסטים או בכלל אוהבי רוק, איזה להקות אתם שומעים
על איזה שירים אתם ממליצים
אי אני בעיקר שומע ברוק את: Slipknot Rammstein korn system of a down ומידי פעם אני נכנס לתקופות של פאנק... נו תמליצו לי על להקות טובות לא מוכרות כאלה

למעלה